Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

телефон не блокують ( я як оператор кажу) - блокують номер

2. Darcy

Darcy Well-Known Member

Аскорбінко, та ніхто того шукати не буде, якщо немає якихось знайомих, тим більше, якщо телефон порівняно не дорогий (до 2 тис. грн.). В мене раз так знайомій "шукали" телефон, вкрадений на озері з сумки, при тому, що ніби через знайомих, і ніби не знайшли. Потім через багато років виявилось, що телефон таки знайшли, тільки "віддали не тим власникам", тобто, перепродали наліво...

3. natorella

та й для того шоб офіційно моб оператор почав пошук по ІМЕІ телефону треба постанова прокурора. хто (якшо нема нікого в правоохоронних ораганах) видасть постанову про пошук телефону за, навіть, 500 грн????

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

У мого знайомого минулого року вкрали телефон.Так він зразу пішов в міліцію.Його там довго відговорювали писати заяву(ну нашо,і так не знайдеться і т.д. і т.п.)Але він хлопець впертий,взяв і написав.Це був місяць лютий.А в грудні(ну майже зразу :girl_smile:)йому передзвонили з відділку(він вже й забув про то) і сказали-приходь,забирай свій телефон.Як він потім через своїх знайомих взнав-той телефон знайшли майже відразу,але оскільки він був на той час модний,то його віддали не зразу(а ще трохи поюзали :girl_smile:).А грудень-то кінець року,справи треба здавати...Кому потрібен "висяк"? :girl_crazy:

5. natorella

6. Nata

Nata Well-Known Member

Не повірите, у мене раз з сумочки гроші вичистили (по всіх кишеньках, я гаманця практично не ношу) а телефон залишили :). У мене тоді була старезна алкателька (ні продати ні самому бавитися). Я після того випадку зареклася дорогі телефони купувати. Аби дзвонило, а більше ніц не треба.

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Повернулася від лікаря-маємо:мама-гострий бронхіт,а я трахеїт+купа лікарств+направлень на аналізи+сили зовсім нема,все тіло ломить,а найгірше,що за Ігорчика переживаєм,щоб не захворів.Чоловік,як завжди,невчасно поїхав у відрядження,в брата сесія,то ж малого навіть нема кому трошки побавити,щоб ми відлежались......

Останнє редагування: 12 Січень 2010
  8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та чого ж, моєму малому два роки тому вкрали телефон, на той час він коштував десь 120 у.о. Написали заяву без знайомих. Знайшли через 2 тижні в Тернополі, повернули. А той пацан, що вкрав виявилось тим і промишляв, що в дітей телефони крав...пішов під суд.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я вчора надивилась на чудо-тістечка Elja і пішла на кухню чайочок з пампушком взяти....зробила чайок і думаю, що треба свіжої водички залити в чайник..нехай закипить ...і пшла до кімнати...це було близько 23...десь об 1.15 заходжу в кімнату, щоб лягати спайкати і відчуваю сморід...я на кухню...чайник згорів повінстю...ручка і кришка повністю розплавилися по газовій плиті....мила ще те все 30 хв....

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

13. Уляночка

колись такий був, але, коли народився Любчик, то вже ним не користуємось...якраз на свята мамі його завезли...доведеться завтра купити інший...

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

купіть собі електрочайник:girl_haha:

15. Уляночка

в нас мене на кухні місця, щоб його тримати....вже б давно купила.......

16. kitka

kitka Well-Known Member

Ти впевнена? Ти забула, як Аngel його поставила на газ??? Ото ж бо...:girl_crazy:

17. Myrka

Myrka Well-Known Member

"Дістали нитіки! "
    Мене тут неправільно зрозуміли. Це якраз на те, на що я справді жалуюст. Іноді це надоїдає, особливо коли розумієшь, що їм не треба моєї допомоги, а лише використання меня як якості урни, або щось в цьому роді. І гроші за це мені не платать, як псіхоаналітикам :-(

18. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

19. Анута

Анута Well-Known Member

в нас щось подібне цілком недавно почалось. Зараз переучую, бо з появою другого такий графік буде пеклом.

20. Ная

Ная Well-Known Member

В нас таке завжди:girl_sad: Надіюсь,шо друга дитина буде такою ж "совою":girl_smile:

Статус теми:
Закрита.