Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

хочу прозвітувати, що смак і справді супер а он вигяд... але хто дбає. Зужерли всьо як має бути.

А щоб пожалітись, то я певно буду хвора. Нині ходила в тоненькій блюзочці по дворі цілий день під дощем, правда я час від часу ховалась в машину аби переїхати з хати до хати... але змокла я добре.
    Наш касир сказав що мені треба доброго хлопа до ліжка і сто грам і ніяка хороба мене не візьме, он тільки пити я не п*ю... а де хлопа взяти? Мій то вічно в роботі :girl_cray:

Останнє редагування: 27 Грудень 2009
  2. Natalka

Natalka Well-Known Member

Я знаю...:girl_sad: дуже шкода, вона була хорошим педагогом і розумною жінкою. Хай з Богом спочиває.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я якщо виживу той тиждень то буде дуже добре. В мене вже нерви не витримують. Моя маман вдома цілий тиждень то ходить і ниє постійно що то не тут лежить, то не так поставлено.. а я не витримую і гаркну їй час від часу, бо чого вона лізе де її не просять, то вона зразу ображається. Діти ходять плачуть від неї, бо вона їх страшить що виб*є бо нема чорної палочки якоїсь, а мені вони погубили дзвіночки якими я прикрасила сходи і допитатись де вони то поділи ніхто не знає. Всі тільки покають пальцем на іншого, то не я зробила, то вона а ні, то він. ІДІОТИЗМ!!! Мене вже так трафляє.
    А ще муж підлив оливи в вогонь, без слова забрався поїхав невідомо куди і телефон не бере а я з його милості без машини і ніде з хати вибратись не можу, просто заперта в хаті. Так мене то трафляє. Просто аж підкидає. Так ніби він навмисне лишив мене на знущання моїй мамі а сам забрався. Тільки про себе і думає. Взагалі останнім часом такі речі витворяє, що ні в тин ні в ворота і то на рівному місці а каже робить аби мені було зле. Ну де ж так можна. Я попросила дати гроші на церкву а він - обійдуться, без моїх грошей. Хоча дістав великий бонус на роботі і на ті кілька копійок не збіднів би. Мені так прикро, що аж плачу. А йому хоч би хни. Йому і мамі чим мені гірше тим їм ліпше. А щей мамаша ходить цілий день і випитує а чого він поїхав, а куда, а чому ти йому не дзвониш, а чому ти не виясняєш... НУ ЯКЕ ЇЙ НА... ДІЛО!!!

4. zetta

zetta Well-Known Member

Мамочко Маруся, ви чого то всьо до голови берете? Розденервувалися i накручуэтесь ще бiльше, мамана втихомирити, чоловiку дайте спокiй випейте мятного чайочку, i зробiть собiякусь приэмнiсть, я от дуже рада за вашiпохудальнi результати, часом зайду вiдшукаю вас i якось аж переживаю щоб непосунулась лiнiйочка в лiво.

5. Natalya

Natalya Well-Known Member

От і я прийшла плакатись. Новий рік, свята на носі, а мій ремонт буде певно незакінчений. А я все та добре порахувала,.. але не все врахувала. Випрошували майстри по "пару грн на дорогу" щовечора, зробили пів роботи і я вирішила дати їм половину грошей. Вік живи, вік учись... Тепер мої майстри вже другий день в запої, а я зла на себе, на них :sad:. Хотіла людям добро зробити... Настрій нікудишній.

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ОГО..нічого собі..як шкода....вона ще була досить молодою...цікаво викладала..пам"ятаю, як на іспиті з економіки вона мене спитала чи не займаюсь балетом, бо маю тонку талію:) Нехай з миром спочиває..

7. Myrka

Myrka Well-Known Member

Дістали нитіки!:girl_haha:

8. Megan

Megan Well-Known Member

Нема. Поховали. І сина не дочекався. Поговорив по телефону і попрощався з життям. Страшно хоронити батьків, серце болить..

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Це ви до чого і про кого?

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

Захворіли ми з дитиною під сам Новий рік:girl_cray: Навіть не такий важливий цей Новий рік, як День народження мого чоловіка.... Не маю сил навіть з ліжка встати, а ще стільки роботи, і вчитися треба:sad:

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а мене щось шлунок розболівся-гастрит про себе нагадав-чує моє серце що всі будуть завтра наминати різні смаколики а я вівсянку на воді...

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

один з найважчих екзаменів випадає на мій день народження.. вже втретє.....
    а ще в Коханого рознесло щелепу, в плані спочатку думали, що лізе зуб мудрості, але його буолить якось дивно і він рота майже не може відкрити... вчора не встиг до лікаря сходити, а я переживаю... :girl_sad:

15. natka75

natka75 Well-Known Member

а в мене два дні ДП не грузилися..............що то було мабуть НЛО?

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

те НЛО і до мене залітало

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Моє молодше дитя обожнює садочкові свята. Готується, хвилюється, чекає...Сьогодні в них мало бути гарне свято, але вночі розболілося вухо, зранку температура піднялася і юж по святі. Наш татко заніс в садок обіцяні і спечені бабусею пампушки, а дитина з плачами залишилась вдома.
    В Терези також в школі новорічний карнавал, але я змогла побути тільки трошки, бо треба було бабусю підміняти, яка поспішала на роботу.
    Ось такі вось пірагі...

18. katrinka

katrinka Well-Known Member

ми ось збирались гано новирй рік посвяткувати..... а в малого вчора очка почервоніли, закисли, ми їх промивали, сьогодні вже не закисають, але ще червоні, капаємо капельками.... на новий рік швидше за все сидітимемо вдома:girl_cray:

19. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Занудко, побачила равлика - молодець!

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

от і я спочатку думала,що щось пропустила. Супер!

Статус теми:
Закрита.