Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

а мені каже,що мене не любить вже,але нехай живу собі тут з сином..він нас не виганяє...а якщо надумаю їхати то в один кінець він мені квиток купить...
    сімя у нас на вид нормальна,але нічого спільного крім сина нема...він ніби щось вчора-сьоні хоче,пробує..але я вже не хочу....

2. popelushka

popelushka Well-Known Member

Переглядали з малим сьогодні фотографії, коли він ще був немовлям, дивилися відео, він бідний розплакався аж.... такий м'ягкосердечний. А потім почав мене запитувати: "А де тато? Чому його немає на фотографіях з ним?" Цими своїми питаннями він мене сам аж до сліз довів, я сказала, що на роботі був цілий час і тому не зробили жодної фотографії.... Він, звичайно повірив, але не надовго:sad:

3. Chereshka

Chereshka New Member

а я комп вчора свій добила буду нині ладити добре що хоть вмію, а так би грошей би пішло, але часу певно тре багато сижу на роботі і пишу.

4. Нифка

Нифка Well-Known Member

ай пришла жалітися, вирішили на Новий Рік їхати в Карпати, гроші заплатили за 5 діб, сніг всі обіцяли, а сьогодні зранку сестра звонить і каже, які карпати дощ буде аж до Різдва, я в інтернет і справді дощ, а тепер незнаю що робити, гроші великі заплачені, снігу не буде, що ми там робити без снігу 5 днів будемо. Сижу плачу, це єдині вихідні коли ми могли з друзями поїхати, ще з Москви знайомі спеціально прїжджають, жах:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

5. ermana

ermana Member

Можна і я трохи поплачуся. Якось так паскудно на душі... :sad: Сама не знаю чого хочу. Настрій мав би бути радісний, святковий, але де там... Ще й погода у Львові така гнітюча.... І ніц не хочеться...

6. viltis

viltis Well-Known Member

...а мене так болить голова.....Не просто болить, а розколюється...а ще на роботу йти ..і до 8 сьогодні на роботі, і ще завтра і, і в суботу, а в неділю звітний виступ малечі ...оооооо.....як я хочу свят!

7. Bonita

Bonita Member

Хотіла написати про свої проблеми, трохи пожалітися, але перечитавши останні дописи бачу, що в інших дівчат набагато більші проблеми і неприємності. Тому хочу просто написати дівчатам, що сама найтемніша пора доби перед світанком. Тому, якщо зараз неприємності, то потім обов'язково все владнається і буде супер!!!
    Ну і все-таки пожаліюся і я, на фірмі де працюю зарплату не платять нормально вже мінімум 7 місяців, на даний момент заборгованість становить за майже три місяці (жовтень, листопад і аванс за грудень) і складається таке враження, що до кінця року і не заплатять :girl_devil::girl_feminist::girl_cray: Це катастрофа, мало того що постійно їх не вистачає, так ще й з боргами війду в НР, навіть не знаю чи вийде кудась піти святкувати:girl_sad:

8. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Мені сьогодні зранку зле стало.... живіт жахливо схопило, я у вбиральню побігла... чую, починаю втрачати свідомість. Закликала маму. На щастя і вона і щей чоловік у хаті були, то водою бризкали, не давали остаточно втратити свідомість. Досі сижу ніяка, сил немає. То так мені жовчний шванкує, що напади трапляються (я так думаю) :sad:
    Головне, що не піду сьогодні на форумівку... а так планувала і хтіла попасти :sad:

9. Milka

Milka Moderator

Таня, може це в тебе ще біль говорить? кожна жінка берегиня сімейного вогнища, спробуй не рубати з плеча і можливо ще все налагодиться, а може буде ще й краще.

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну як таке може бути? як таке буває?! діткам так мало рочків, припускаю, що й шлюб на рік-дів довший лише.... як можна отак розлюбити?! мені серце крається від цих історій.....тим більше, дитинка, це ж його робота.... навпаки носити на руцях має... а тут не хоче більше.... :girl_sad: навіть радити не знаю що... поки мені хтось не пояснить, чому так стається, де корінь проблеми??? припускаю, що він ще ДО весілля закладений, але ж де?!!! як можна нищити життя собі і іншим?!!

Я НЕ ВІРЮ, ЩО СПРАВЖНІ ПОЧУТТЯ ОТАК ПРОСТО ПЕРЕТВОРЮЮТЬСЯ В "РОЗЛЮБИВ/РОЗЛЮБИЛА", тому може ще не все втрачено?! може й ви хочете бути знову разом, просто не признаєтесь собі? і так само він? :girl_cray:

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Щойно прийшов чоловік і сказав що від пневмонії померла моя викладачка економіки з універу, я в шоці і трансі

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:sad:
    Іванко, хто?

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

14. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Не можу знайти гілку про затурканих,тому пишу сюди.Їдемо з сином з "Метро" по кільцевій в напрямку Рясне.В голові купа думок,в результаті перехрестилась на ресторан .Ото мене погребло...Аж самій смішно...:girl_cool::girl_cool::girl_cool:

15. Viktorina

Viktorina New Member

У мене був важкий період ,то я часто відвідувала церкву,(майже кожен день),то настільки виробилась звичка при вході і виході з церкви хреститися, що коли заходила до будь якої установи , а особливо( магазину, бо там людно) ,хрестилася. Ледь позбулася ,а то люди напевно думали ,що я :girl_crazy: ,аж самій жахливо :girl_sad: Настільки в голові часом буває безлад в думках, що мажна і поїхати ...:girl_crazy:

16. mamatu

mamatu Well-Known Member

Танюш, у кожної сім"ї є свої "злети та падіння". Особливо, коли народжується дитинка і мамочка більшу частину уваги віддає малявці. І навіть наймудріший чоловік буде почуватись трохи самотньо та закинуто. А якщо ще у мамочки немає можливості нормально відпочити та розвіятись, нерви розхитуються, тоді ще починаються різні терки... Треба то пережити.
    Якщо кохання було, воно нікуди не дінеться. Просто треба більше відпочивати, лишати комусь дитинку та йти десь разом на забаву і все налагодиться. Чесно. А як ні, то вже видно буде, але принаймі то вже не буде рішення від апатії чи "згаряча".
    У нашій сім"ї все ззовні також супер люкс. Але мало хто знає, що я пережила і які гидкі моменти були у наших стосунках. Такі, що хотілося послати усе на 3 букви та десь завіятись. Та я не збираюсь все життя жувати соплі минулого, а перекреслила те, що було, пробачила чоловіка. Тепер і він почав старатись усе налагодити. А я йому не заважаю... :girl_wink:

17. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

на носі Новий рік,а я ніби розклеююсь-щось на подобі передгрипозного стану...:girl_sad::girl_sad: ніс заклало,в горлі першить,така млява-не хочу хворіти.....:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    хочу казкового нового року-це ж в нас перший рік з чоловіком,що ми будемо святкувати самі (я+синочок+чоловік),самі в квартирі-без родичів...а я підкидаю їм таку свиню...:girl_cray::girl_cray:

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я була цього тижня на забаві, і все би було добре, та набралася стоматиту...Ніяк не проходить, так болить, що вже й кави випити неможливо :sad: Та ще й боюся, щоб малий від мене не набрався...
    І ще від того всього доколупалася до чоловіка, що він не так прибирає, в результаті - ледь не посварилися. І хто мене за язик тягне чіплятися?

Останнє редагування: 27 Грудень 2009
  19. Chereshka

Chereshka New Member

дівчатонька ревіла як дурна, не судіть строго, дивилася фільм "МІЙ", тільки що закінчився, про багатого маму сина і його дівчину, бідну і просту. як життя всіх людей коцає дивилась і в чомусь себе пізнавала, а так на серці жаль так тяжко, і так ревіла, але добре що всьо кльово закінчилось, після того як мама відсилділа в тюрмі за вбивство тої дівчини, син чуть сам не покінчив собою, на щастя дівина вижила, син тоже, і в кінці вони всі помирились, я тепер щаслива але всерівно ще досі плічу то певно від щастя.

p/s там грала доглєва вміє холера нерви вимотати

20. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

обіцяні крокодилячі сльози - в чоловіка (ну і на одній з моїх колишніх робіт ) НР гульки - проблема - шафа забити суконками розміру 12- до кольору - до вибору - і не влізаю :girl_cray:(тому що жерти менше треба)
    Ходила по магазинах - чи то в мене зі смаком проблеми - чи то в них :girl_cray: - нічого не вибрала - сьогодні ще чоловік на Південний "вженю" - правда , щось він не дуже хоче :girl_sad: Ось так як в анекдоті про феміністок- вдягнути нічого, всі чоловіки.....:girl_cray:
    іду в тему про суконки:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.