Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

найгірше, що може бути в житті мами - це хвороби дітей..я вам співчуваю, але водночас і горжуся...будьте ЗЛЮКОЮ у боротьбі за здоровя синочка..Все буде добре..це просто важкий період в житті..але він уже скоро закінчиться..тримайтеся!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 22
  2. irushka

irushka Well-Known Member

Zlju4ka, уявляю що Вам довелося пережити, а дитинка бідолашна... Нам теж свого часу довелося дитину так налякати лікарями і різними процедурами, що вона навіть нам з чоловіком не довіряла, панікувала при вигляді чужої людини, навіть дітей боялася... Ми тоді консультувалися з психологом і нам радили пройти психотерапію, але ми якось самі поступово справились... Надіюсь, що ви теж скоро будете це все згадувати як страшний сон, а в синочка повернеться довіра і впевненість, обов`язково все так і буде!!!
    Може Вам потібна якась допомога?

• Подобається Подобається x 14
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

Ясько, так 30 - це ще не критичний вік зовсім!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Zlju4ka, тримайтеся, я вам дуже співчуваю. Ваш хлопчик обов'язково скоро одужає, і буде вас тішити новими своїми досягненнями. Дай Бог вам сили і терпіння! Виздоровлюйте пошвидше!!!

• Подобається Подобається x 14
  5. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А в мене загострення ревматичної хвороби... тиждень, що сюди не заходила був дуже важким - обстеження, крапельниці, пігулки... змінився серцевий ритм, розпухли суглоби, постійно піднімається температура. Такого не було вже років п"ять, я і не думала, що може повернутись. Що стало каталізатором - сама не знаю. Для лікування вибирали препарати хоч трохи сумісні з ГВ, але проблеми наявні, добре, хоч хвороба витримала до восьми місяців, все таки вже їсть кашу і овочеве пюре, і фрукти, п"є з чашки овочевий відвар, компот із сушені. Надіюсь, що витримаємо...
    А плюс до того почалося безсоння, кажуть від хронічної втоми і великої кількості медикаментів, які прийшлось отримати за три дні...
    Сьогодні вранці температура вже спала і суглоби на лівій руці почали нормально згинатись. А на правій вилізла якась гуля, але не болить. Думали жировик - ні, брали пункцію - суглобова рідина. Сказали чекати, зараз все одно ніяке втручання неможливе.
    Я, в принципі, не плачусь, просто якась розгублена від того всього...

• Подобається Подобається x 33
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я з таким ось уже 10 років ходжу і моя робота тому не допомагає. Але не журіться. Все буде добре.

• Подобається Подобається x 2
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сьогодні дізналася, що мою напарницю з 9 лютого скорочують...
    Мала кашляє вже більше двох місяців. Вже четвертий раз викликаю ту довбануту лікарку. Прийде, послухає, горло подивиться, якісь сиропчики повиписує, дитина проп"є і знову кашляє. Пила вже й антибіотики, і різне всяке, а кашель не проходить. Перед новим роком викликала її, а вона не прийшла. Сказала, що в неї були якісь проблеми і пообіцяла прийти на другий день до 16.00. На другий день я даремно прочекала до 16.00, подзвонила їй додому, сказала все, що про неї думаю, їй мобілкою повідомили, і вона таки мусила до нас забігти. Все віддихувалася і бідкалася, що бігла до нас і впала на снігу. Сьогодні знову викликала її ще до 9.00, сказали, що прийде до 15.00. Не прийшла. Думаю написати заяву в поліклініку і відмовитися від неї, щоб дали іншу лікарку. А дитина кашляє. Вдень - нічого, а вночі кожних дві години кашляє. І відкриває маленький ротик, і ковтає ту всю ф...ню в надії на видужання... А та мавпа хоч би на аналіз крові скерувала, чи що, на якесь обстеження, якийсь рентген, блін...
    Угораздило ж після Різдва зі всього маху гепнутися на вулиці на лікоть... Перелому нема, тріщини нема, а рука повністю не розгинається і до кінця не згинається, ниє, рухи обмежені, пательню, і ту тяжко втримати...
    Братові повістка прийшла в армію (тільки диплом отримав, а вона тут як тут), щоб зібрати певну суму для "відмазки", мусить продати комп"ютер...
    Бабця дуже хвора...
    А кредит у доларах...
    А як почитаю новини в Інтернеті...
    Господи... Це вже не велика жилєтка вийшла, а велике простирадло... Витискала з себе останні краплі оптимізму, але то вже так усе навалилося...:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 26
  8. Маруся-мама

ТАК!!! По-перше не панікуємо!
    Кашель лікуйте наступним способом. Візьміть велику редьку або буряк, зріжте з нього верхушку і виберіть трошки мякоті, щоб утворився такий собі колодязь маленький. Тепер в той отвір що утворився наливаєте меду і або запікаєте ту ріпу в духовці годинку-дві, або ставите на верха на кілька днів щоб ріпа/буряк пустив сік. Після того тим соком з медом годуєте дитинку, по чайній ложці кілька раз на день. Дуже допомагає на кашель.
    Якщо у вас є настій ягід бузини або глоду то також можна малій давати на кашель.

Далі, що до ліктя. Купіть в аптеці або мазь живокостю або Траумель і розтирайте вдарене місце кілька раз на день. Можете робити теплі компреси з сирватки, якщо не знайдете крему.

Компютер не жалійте. Ще купить собі новий, з часом. Краще нехай компютер пропаде як хлопця мають покалічити психологічно. Повірте знаю про що кажу. Розумію, що шкода бо то його улюблена річ, але наразі є як є і мусить якось викрутитись.

Ну а що до кредиту і новин то не дивіться в ту сторону бо воно направду лишень депресивне і ніякої користі з того нема. В мене така сама ситуація, кредит є, грошей немає... :confused:

• Подобається Подобається x 21
  9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

редьку не обовязково тримати кілька днів. Якщо ввечері так зробити, то вже зранку буде досить соку. Дехто крім "колодязя" робить тонесеньку дірочку до самого низу редьки, ставить на стакан, і через ту маленьку дірочку в стакан стікає готовий сік з медом

• Подобається Подобається x 7
  10. Gala

Gala Well-Known Member

Моя племінниця теж довго кашляла і нічого не помагало,то вони поіхали в Тернопіль і в лікарні робили аналізи чи не має в дитини алергіі,і виявилось ,що на грибок,цвіль.І справді вони знімають квартиру і там на стіні цвіль і від того дитина кашляє.Це одна з алергій,а там визначають різні.Може провірити ?З тоі квартири вони з"хали.

• Подобається Подобається x 3
  11. Яська Березнева

Дуже-дуже вдячна всім, хто надав мені психологічну допомогу - Маруся-мама, Vesnyanka, gala!!! Щодо кашлю, то знаю, що то точно не цвіль. Боюся, щоб не було чого серйознішого з тим кашлем, бо читала, що на ЛФ писала Pand@, що її донечка теж так кашляла, і знайшли кашлюк. Моя кашляє тільки вночі, вдень все нормально, бігає, бавиться, не алергік, ніхто в родині ні на що алергії, ТТТ, не має, але все ж таки проконсультуватися в толкового алерголога не завадить.

12. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Це може бути кашлюк або паракашлюк. Ніякими сиропчиками не лікується, треба просто чекати й дитині давати природні ліки для пом"якшення горла та зняття сильних спазмів. Спробуйте здати аналіз на кашлюк.

• Подобається Подобається x 6
  13. Люша

Люша Well-Known Member

В нас в синулі зараз абсолютно те саме, але це не кашлюк і не цвіль, вже перевіряли. Аллерголог і лор сказали це алергія на вірус. Пьємо афлубін, чай від алергії, алерон, в ніс лаферон крапаємо бо кашель від того, що по задній стінці рідкі соплі течуть. Вночі як сильно заходиться кашлем цукор перепалюю, дуже знімає. В понеділок закриють лікарняний і шось сумніваюся, що в нього все пройде до понеділка, як такий в садочок піде, як там в обід спати буде.:sad::confused:

• Подобається Подобається x 10
  14. Яська Березнева

А де то здають, що при тому роблять, якесь скерування треба?

15. Irusya

Irusya Well-Known Member

В нас той кашель, ще від жовтня, правда з поступовим покращенням. Ми аналіз не здавали, але чомусь впевнені що то кашлюк. Читала в неті про перебіг хвороби - то в нас так і є. Перша фаза була гострою. Ліки справді ніякі не помагають, я про хім препарати, сиропів різних перепробували - як "об стінку горохом". Не даю нічого, хіба чайочки всякі типу бузини, шипшини, ромашки...і редьку з медом робила:confused:, останні два тижні почала козяче молоко давати з медом (на ніч). Ходимо "тачками" по хаті (щоб головою вниз), потім трошки по спині масаж...Чула ще про інжир з молоком, але руки не доходять купити і то зробити...

• Подобається Подобається x 4
  16. Люша

Люша Well-Known Member

Скопіювала бо ліньки клацати
    "При простуде, сухом кашле и коклюше можно приготовить такое эффективно народное средство: 4-5 штук сушеного инжира заливают 1 стаканом кипящего молока, дают остыть, затем растирают. Принимают такую смесь по 1/2 стакана 2-4 раза в день в теплом виде. "

і ще так
    "Приступообразный кашель, особенно у детей, можно остановить, принимая отвар инжира на молоке: 2 ст. ложки измельченных плодов заливают 2 стаканами горячего парного молока, кипятят на малом огне 5 минут. Теплый отвар пьют по 2/3–3/4 стакана на ночь."

треба теж спробувати, але цукор перепалений теж нам добре допомагає.

• Подобається Подобається x 7
  17. Irusya

Irusya Well-Known Member

Так, так Таки куплю завтра той інжир і зроблю. Думаю мала з задоволенням буде то пити... Йой, шось ми тут так наоффтопили...

18. Ная

Ная Well-Known Member

Ми кашлюком теж перехворіли,тому знаю як то є і сумніваюся,що і у вас кашлюк,бо кашель був і вночі,і вдень,в гострому періоді аж до рвоти. Якщо тільки вночі,то згідна з Люшею,що то може бути задній риніт,коли соплі стікають по задній стінці горла,загляньте малій в горло,тоді побачите що там.
    А діагностувати кашлюк можна тільки на початку захворювання,потім аналізи вже нічого не покажуть:confused:.

19. Маруся-мама

А в неї дуже закладений ніс? Ну якщо гайморові порожнини забиті то воно в ночі стікає на груди і дитина кашляє. Може треба попробувати інгаляції?

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

А як це - перепалюєте цукор? Я про таке не чула:o

Статус теми:
Закрита.