Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Але там є ще реанімація при якій працює лабораторія, і аналізи зроблять навіть вночі (моєму чоловікові так робили, а виявилось банальний апендицит). Але треба з лікарем домовитись.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

подзвонив тільки що до уролога, той сказав що нирки рідко таку т. дають, але можливо! Сказав вколоти Діклоберл, і завтра зранку до нього з сечою!

3. Hruska

Hruska Well-Known Member

Вірджініє, тримайтеся...
    Все буде добре!!! Мусить бути....

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як добре, що завтра той тиждень закінчиться.
    Почалося з запалення вуха в малої, а сидіти з нею нема кому, тому сімейно бавились в "підкидного".
    Потім чоловік вирішив притормозити моє активне дряпання по карєрній драбині шляхом взивання до моєї материнської совісті (дитина хвора а ти робиш незрозуміло що за пару гривень)
    "незрозуміло що за пару гривень" - завалило мене під кінець року роботою - всі активно хочуть виносити рішення. Вчора програла важливу справу, замість саду який посадив дідусь одних людей - буде автостоянка в сусіда.
    І "під занавес" коли я вирішила сьогодні завести дитину в садок бо нема кому - мене там зустріла....вітрянка. Під садком я навіть не плакала , бо робила це вчора, тому істерично підхіхікувала, тягнучи нащадка за собою.
    Завтра має бути краще, бо пятниця!!!

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прийшла лікарка поставила чоловікові попередній діагноз - пієлонефрит! А мені фарингіт:girl_sad:

6. kati

kati Well-Known Member

якісь уроди, інакше не скажу пом"яли мені крило в машині. Найімовірніше під садком, правда побачила я вже на парковіці сільпо....думала спочатку що там, але на камерах нічого не зафіксовано.....то капєц.....то наскільки конченими треба бути аби робити такі пакості.
    Мені щось так обідно стало ....

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

дівчата дякі за співчуття, але я може троха не так написала.....то не машина мене зачипила, а якісь дибіл кулаком вдарив по крилу....бо вмятина якраз підходить по розміру....бо якби машина якась паркувалась і мене зачипила то була б подріпина і фарба., а так враження що просто зі всієї дурі вгримнули по крилу

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

дурний день
    не могла спати, в 5-ій стала зробити канапки чоловіку на дорогу, в 6-ій випровадила, не могла заснути, як заснула почав телефон дзвонити, вирубалась на пів дня, прокинулась ніяка, пішла купити подарунок на Андрія-не купила:sad: інтєлєгєнтка-сусідка висиляється і вже 3-ій день ввечері різну дрянь палить, а діла нікому до того не має, вчора моя мама зауваження зробила, сьогодні розборки влаштувала я, вогонь погасила,але смороду на всю вулицю(може тому і спати не можу і голова болить) і як на зло, та пришелепкувати починає то палити після 19 години, коли люди по хатах сидять і нікуди (екологія і т.п.) не додзвонешся!!!
    чоловік поїздкою незадоволений, незадоволення наростаюче...обідно страшне!!! що за люди навколо?що оточуючих за людей не вважають?!!! забилам би!!!

прикро, мені колись балончиком дверку помалювали, при тому теж так підло,просто на рівні руки полоска вздовж усієї машини, є ж такі козли!

8. Gala

Gala Well-Known Member

У мене такий сморід кожний день,це сусід "дорогий" собі в гаражі зробив утилізацію всякого сміття і те все виходить у нього з так званого димаря,який йде прямо мені у вікна.Все подвір"я і навіть в хату проникає той дим.(пластікові вікна не допомагають)Як з такими людьми жити-слова і нерви не допомагають...

9. enigma

enigma Well-Known Member

Катю, я вам дуже співчуваю, я собі уявляю як це неприємно. В мене коли багажник з даху зірвало, то я дуже засмутилась, а тут таке - ви ж не винні. А інколи буває, що дитина візьме ключа і подряпає два крила - і що вдієш? Ех, добре, шо це все мінливе і матеріальне.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а таке можна?
    якщо воно дихати заважає я б звернулась кудись,чесно
    я завтра рано телефони екології і дільничного жеку хочу взнати і якщо та інтєлєгєнточка завтра зявиться з вогнем і димом то пошкодує!!!

11. Gala

Gala Well-Known Member

Він вважає,що йому усе можна,але у нас нерви не залізні...обіцяв,що покладе той димар вище хати-шукає трубу.(з ним говорилося тиждень тому)А продовжується усе це уже роками з деякими перодами затишшя.Взагалі цих людей навіть чіпати не хочеться-багато біди вже натерпілись через них,але ж чіпають і шкодять вони.
    Я взагалі до екології ставлюсь дуже серйозно.Коли не має того диму стараюсь багато провітрювати.,знаю що від свіжого повітря дуже залежить здоров"я...а коли він починає диміти мене аж трусити починає.Які є служби куди можна звертатись?Думали в пожарну дзвонити бо той димар дуже близько до нашого будинку(пів метра).

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

подзвоніть в гарячу лінію міської ради - багато чула від людей, що ті дзвінки помагають

13. enigma

enigma Well-Known Member

14. DIUJMYK

DIUJMYK Member

А в мене сьогодні вкрали гаманець в маршрутці, і була це дівчина:girl_devil:

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене теж таке було минулої зими і теж дівчина, прикро і досі бо гаманець був фірмовий з купою візиток і карток на знижки(((

16. Ніка

Ніка Well-Known Member

у мене теж така трагедія була!!! і грошей не шкода, а тіко карток!!! бо не всі можна відновити...

а я хотіла швиденько зробити довідки, щоб ходити з малим в басейн, а виявляється, то все не так просто...купу всьяких обстежень понавиписували...аж вже нема бажання кудись йти....:sad:

17. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

в який басейн хочете ходити?

18. Ніка

Ніка Well-Known Member

19. Katrine

Katrine Member

сестру сьогодні поклали вдруге в лікарню з пневмонією:girl_cray:.
    а я була в університеті, сесія на носі, я через роботу весь семестр практично не ходила (а це стаціонар), і стільки тепер забави маю, що до свят вистачить:girl_cray:.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

на Сихів звернулися?

Статус теми:
Закрита.