Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ксюха, не треба вити, сходити з розуму і тд.........візьміть себе в руки і в жодному разі не розклеюйтесь!! Ви просто не можете собі цього дозволити бо маєте відповідальність за малечу!!! Не знаю з чого ви та пишете але явно засіб виходу на сайт тримайте під паролем! На рахунок квитанцій думаю той фокус довго не зможете проробляти, бо як просіче то сама буде пильнувати. Але головне що є прописка, і шукайте собі адвоката, може хтось з форуму розуміється в тих ньюансах. Годі плакати, розкажіть людям про проблему, і шукайте помочі......але зрештою є діти, чи нема, боротися за своє потрібно, тим більше що йти явно немаєте куди. Що ваш чоловік на то все говорить?

2. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Дякую за підтримку.
    період розклеювання я вже пройшла. 9-10 тижні вагітності в мене були суцільні нерви, і плачі. Чоловік в мене дуже добрий - він мене підтримує і заспокоюю. і саме тоді, в період нашого так би мовити розміну - він мені сказав, що "зараз моє завдання народити здорове дитя і не має нічого важливішого за це. А хата, маєтки - то не авартує тих нервів. А ми з Божою допомогою доробимося ще в житті". І з того часу я стала пофігістом - щоб сестра неговорила - я не звертаю уваги. Але кажу - часом приходжу в свою кімнату - вити хочеться. Тоді дзвоню чоловіку - нажаліюся йому, він мене розрадить і жалі проходять, знову беру себе в руки. До речі, буду вдячна за будь яку юридичну допомогу. Я зверталася до кількох юристів і почула кілька різних варіантів- один мене переконував - вам нема чого боятися, закон навашому боці, другий - казав, що мені треба встановлювати право власності тільки через суд, третій казав - що мені і суд не поможе (ну з тим правом власності). ось таке то.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну почнемо з того, чи приватизована квартира чи ні, якщо так, то на кого саме, скільки людей прописано?
    Залякати можна, але виселити не так то просто, навіть через суд. Якщо хочете пораду ще одного юриста до комплекту:girl_smile: напишіть докладно про вашу ситуацію в приват.
    А в мене мала хвора, на роботі завал бо кінець року а з малою нема кому сидіти, бо бабуся цей тиждень працює... А "кормілец" наш, тобто тато посидів пів-дня і так замучився, що запропонував мені кидати роботу...

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Не працює у мене на Форумі.

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну ось... зазвичай таким не плачуся, але нині від образи в мене аж в грудях защемило.. ні, плакати не хотіло, то не сльози мене душили, то якесь душевне заціпеніння було, лише після кількох грам вина попустило...

а зачепило мене ось що... сьогодні зранку ми як завжди проспали, тоді я швиденько встала, приготувала їсти, ми поїли, я погнала з собаком гуляти і попросила коханого за той час насипати йому корму і вже зібратися на вихід. Я приходжу з прогулянки, коханий стоїть дивиться у вікно. Я питаю, чом він ще не взутий. А він "я ліжко застелив, зі столу прибрав, собаці їсти дав, а то все взагалі-то ти повинна робити!" я аж остовпіла.... слова сказати не змогла... справа не в тому, що він зробив, що я зробила... а в тому, чому для нього так принизливо/неприпустимо/тяжко (не знаю як) мені помогти чи зробити отакі прості речі в хаті.... та навіть просто мені допомогти! ми ж обоє спішили... ми ж обоє живемо в одній хаті, обоє їмо, миємся, розкидаєм речі.... я не служниця... так, справді, жінка - це оберіг сімейного затишного... ніц проти не маю, але я не служниця... мене вразив його тон, його якесь звинувачення дивне... я стараюсь куховарити (Ви свідки, бо хвалюся тут моїми шедеврами, порад питаю... не просто ж так!)... я стараюсь у хаті підтримувати порядок (який порушує, до речі, ота моя велика дитина)... ну мені сьогодні було справді боляче.. дрібничка так мене ранила! я можу вистояти всякі ситуації, але це... о, пишу і сльози нарешті навернулись...

як зреагувати на це? я не можу цього залишити просто так, але він зазвичай моїх розмов не розуміє на цю тему....

а я на жаль, в свої 20, вже встигла очерствіти до людей... і то чи через те, що по ідеї, найближчка людина (яка мала би бути, себто мама) викликає в мене ворожість і тепер у мене до всіх близьких існує упередженість і якийсь загострений інстинкт самозбереження... чи я якась неправильна... згадується, як у грі, тут, на ДП, про мене написала одна дівчинка, що я захищаю своє... Так от, це правда. І мій душевний затишок, мій комфорт, моя свобода теж відноситься до обєкту захисту! і ніхто, ніхто не має права на неї посягати. Бо та людина, яка дійсно заслуговує бути зі мною, повинна розуміти мої потреби, мене, таку, яка я є!

зламатись, піддатись, втратити себе?! чи не піддатися і втратити Його?! що гірше?!
    любов не має бути залежністю... я протестую і повстаю проти будь-якої залежності... і так людство надто загаанжоване... ні, все таки краще бути духовно і морально вільною, ніж рабом суспільства, рабом своєї половинки, самого себе!

Ах, як болить!

6. Halina

Halina Well-Known Member

Звичайно болить, і ще довго щеміти буде....Це треба пережити, перебороти і взяти себе в руки! А тоді спокійненько поговорити. Не чує, тоді стати (якби це сказати) байдужою. Тобто приходиш додому зробила собі канапочку і все займаєшся своїми справами, гуляєш з песьком і т.д. А коли він запитає що сталось, тоді скажеш все як є. Тобто якщо ти не хочеш щоб ми жили як одне ціле, то поживем як співжителі чи як там. І чітко краще зразу казати, що нікому ти нічого не повинна!

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

зразу це йому поясніть, бо через деякий час вже буде не те - як собі ЗРАЗУ навчите, так і буде :), мій теж спочатку трохи брикав, але дисципліна зробила своє. Чоловікова мама все дуже щтиро дивується, коли бачить свого сина за спільним прибиранням, чи приготуванням їжі. Я теж не служниця :), і посуду чоловік сам миє за собою - це святе

8. Пундик

Пундик Well-Known Member

І я трохи пожаліюсь-може хоч трішки лекше стане.Шось мені дуже важко останнім часом,все на купу ,і на роботі і в особистому житті і сесія скоро(а це одні витрати...),забігана така шо далі нікуди ,не висипаюсь.На ДП непамятаю коли сиділа більше 5 хв...Якась депресія нападає чи що...навіть незнаю як себе в руки брати бо вроді нічого глобального,але так вже все осточортіло шо слів нема:girl_sad:

9. Halina

Halina Well-Known Member

Яка ще депресія???
    Значить так робите чай чи каву+ смачненький тортик, сідаєте за комп, включаєте ДП. Потім робите глибокий вдих-видих і кажете собі такі слова - І НЕХАЙ ВЕСЬ СВІТ ПОЧЕКАЄ!!!
    І насолоджуєтесь....

10. Пундик

Пундик Well-Known Member

Дякую але краще піду зараз спатки лягати, бо очі злипаються :),раз випала така нагода швидше добратись до люлі
    а ДП завтра зранку на роботі читати буду :)(в мене якраз годинка-друга буде вільна)

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вчора протягом цілого дня не покидало відчуття - незначного невезіння:sad:
    роздерся чобіток, на вимріяній мною роботі - мене не потребують, а отже я знову у пошуках:sad: парфумки, що мали прилетіти до мене з Америки - так і залишились в дюті-фрі:sad: ходила базарями годинки 3 - і так нічого не знайшла, а те, що знайшла - позахмарних цін:sad:..

але все дурниці, правда?
    сьогодні повинен бути кращий день, і лише "везучий":)

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А в мене полетіла вся система, тепер потрібно перевстановлювати повністю все заново, мабуть буду цілу нічку сидіти.........:girl_cray::girl_cray::girl_cray::sad::sad:

Останнє редагування: 9 Грудень 2009
  13. La esposa

La esposa Moderator

правда, і не "повинен", а "буде"! 100% буде!

Співчуваю... теж того не люблю... а чого полетіла?

14. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

причина банальна - вірус, (антивіруска стояла - але ........)

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Гілкою "- 60"?

16. Taska

Taska Well-Known Member

я вчора хотіла писати у Вихвалянки, а зараз вже у Жилетку приходиться:sad: Вчора Даруся з татком купили морську свинку, на Привокзальному, там де і все ДП і ми всі так тішились, цілий вечір біля свинки провели ніяк спати не могли піти, вже й імя придумали - Пепі, а сьогодні зранку я заглядаю до неї, а вона чомусь вся труситься, я взяла її на руки - вона перестала труситись, я її ще хвилин 20 наруках тримала, а потім розумію що з нею щось не те, поклала назад в коробочку і через 15хв вона вже не дихала... я в такому трансі, нічого не розумію... Дарусі сказала що Пепі спить, а ввечері коли вона прийде зі садочка, що їй говорити? :sad:

17. Halina

Halina Well-Known Member

Поки дитина прийде, то швидесенько купити.
    Просто важко дитині буде пояснити і для дитини то дуже стрес.

18. popelushka

popelushka Well-Known Member

А в мене телефон поламався, верніше повністю намочився:sad: Побачила вже на роботі, та ще й подзвонили до мене і я акумулятор не встигла витягнути.... Тепер сушиться. І що я без телефона буду робити?:sad:

19. Katrine

Katrine Member

а я дізналася, що працюю 2, 6, 8 і 9 січня повні робочі дні.. уявіть собі який в мене стан:girl_cray:. вже поїхали додому на вечерю і Різдво...:girl_cray:

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мама за 600 км вже другий тиждень на лікарняному, лежить вдома з аритмією. Свекруху кладуть завтра на операцію.
    І чомусь я при тому всьому спокійна як удав, і саме від того стає лячно.
    А, може, просто не хочеться думати про те, а що буде, якщо....

Статус теми:
Закрита.