Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Дівчата, так то ж зрозуміло онта поведінка тих розбійників-дітисок. В мене те саме, особливо останньо почала мені кумедії виправляти. Я розумію, що то вона мене випробовує наскільки попущу, плюс вони то роблять навмисне - дратують нас щоб добитись від нас реакції, а як реакція позитивна (ми зриваємо, нервуємось, кричимо) то ті бешкетники на сьомому небі, бо вони мають над нами владу. То все дуже просто.

Он для прикладу нині Юліана мене вивела з себе капітально. А я їй сказала, що буде сидіти в кімнаті окремо і крапка. Вона кидалась, кричала, навіть годинник відключила від електрики, щоб не бачити часу - ну бо мама сказала сидіти 5 хвилин тихо, то вона виключила годинник і сказала, що нема цифр. Але я їй не уступила і та мусіла посидіти в кімнаті, тихо чи голосно мені всеодно. Потім пішла бавитись до дітисок і мене обнімала і казала що любить. А хитра як лисиця, буде випробовувати аж ти тріснеш.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

А я нині спекла кекс з чорною смородиною і не стрималась і кавалок відгризла, і знаєте в якій годині? в шостій вечора. Схрумала з молоком. Але добрий був... мама рідна.:girl_flirt: Тепер буду мучити себе почуттям провини, бо з*явилось бажання ще поцупити.:girl_in_dreams:

2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

по темі ...
    маю звичку літати зранку по хаті, прибирати, потім пити чай і посиденьки за компом на трошки... а то якось так розслабилася... їсти було наварено, від замовлень мала тижневу відпустку, вирішила весь день приділити дітям. Поїли, погуляли, поліпили і помалювали, поскладали (порозкидали) конструктор, розстелила ліжко і пробую вкласти спати - не вкладаються, дуріють... я собі за той час взялася прану білизну сортувати, на комп"ютерному столі, щоб діти не пхалися... а прибирання залишила на потім, коли діти заснуть...... і во! приходить до мене наш священник, замовляти торт, робіт не бачив, прийшлось вести показувати до того компа , де купа колготочок, кофточок і т.д. Я все чемно відгрібла в сторону, показую торти... тут малі ще з ковдрами приперлися... конструктор по свій хаті...іграшок нема хіба на люстрі... з того всього забула чай/каву запропонувати... чесно кажучи, не думала що замовить торт після побаченого бардаку

Якою засранкою я себе почувала ще пів дня заспокоїтись не могла :girl_cray:ну він сам винний, що прийшов без попередження, нє? :girl_crazy:

який абсурд:girl_devil:, пригадую що мене дуже дратували навіть співчутливі кивання головою , типу "ойо-йой, така мала дитина, а вже друге... то вже, Владіку, в тебе дитинство закінчилося, бо он вже друге чекають..."... повбивав би за ті язики...:girl_mad:

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

ой,дівчатонька......
    яук мені зле...нерв в спині защемило знову..... віддає через все тіло в ребра спереді...
    ні сидіти, ні стояти, ні ходити...
    вже тошнить від того болю.... ще й мала сьогодні вдома....
    і нема нікого....

4. anka

anka Well-Known Member

якщо захочете до доктора- маю дуже доброго знайомого доктора- час-від-часу звертаюся до нього, коли треба "поремонтуватися",як надумаєте, пишіть в ПП дам номерок

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Як я вас розумію... Вчора йшла по вулиці, і тут мені остеохондроз привіт передав - нила вся грудна клітка, шия, плечі, лопатки і руки до ліктів, аж мене всю вивертало. І так десь півгодини.:girl_sad:

6. Ailenka

Ailenka Member

Відповідь: Бабівщина на ДП

в мене не працюють смайли. браузер mozilla оновлюэться щоразу

7. Ailenka

Ailenka Member

Відповідь: Не працює у мене на Форумі.

в мене не працюють смайли. браузер mozilla оновлюэться щоразу

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Прийміть наше щире співчуття.

9. La esposa

La esposa Moderator

а я сьогодні відчула, як то може бути кепсько на душі. Навіть не знаю, яким то словом переказати... зриваюся просто... Ну чого люди навколо такі злі? Чому я така дурна і наївна? чому не можу дурити на всі боки, чому така чесна, і чекаю тої чесності в житті від інших? Чому потім дістаю по заслугах, і чому так боляче..? чого минуле не дає людям спокійно жити?

чого сторонні беруть на себе право розпоряджатися чужою долею, керувати чужою сім"єю, а після того ще хочуть якогось щастя і заявляють, які вони релігійні?????

хочеться втекти кудись, де нікого нема, але ж можна здуріти... хочеться просто вирубатись, щоб ніхто не рухав, щоб нікому не було до мене діла, щоб...

хочеться зруйнувати нафіг все добре, що є, щоб таки БУЛО з чим порівняти! щоб щастя було щастям, а не звичкою...

... боляче... так боляче....

10. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

ех - нема в мене сили волі - вчора мала розпочати тренування - бігова доріжка, орбітрек, вело - час виділила, з мамою домовилася, що сиділа з малим, з чоловіком - щоб забрав після тренування, лахів (спортивних ) набрала купу - після 16 не їла - і не пішла - лягла коло мало з цицкою, пригрілася - а ну його :girl_cray: - коротше кажучи - лінтюх
    Завтра спробую знову

11. Hruska

Hruska Well-Known Member

Іринко, це просто такий період в твоєму житті....:sad:
    Поплач...поплач...випусти все...
    Час все вилікує....
    В підтримку лови мої цьомчики.....:)

12. Яська Березнева

Буває таке, буває... По собі знаю. Поки цьомчики ловіть, а завтра буде новий день, і нехай для вас він буде кращим!:girl_smile::girl_smile::girl_smile:
    Сонце, то все пройде. Повірте. Помоліться, вам неодмінно стане легше. Ну хто проти вас, якщо Бог з вами?:girl_smile::girl_smile::girl_smile:

13. La esposa

La esposa Moderator

Дякую... справді, плачу зараз, бо не можу інакше... затуманеними очима читаю форум, читаю і не бачу, просто аби не залишатися наодинці з тими думками... дякую...

14. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

защемлення нерва...Мучусь тиждень.Ні сидіти,ні ходити,ні стояти..На роботу ходила....Сьогодні звалило зовсім.............БОЛИТЬ!!!Сидіти теж не можна...........УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

15. Katrine

Katrine Member

я пропустила форумівку:girl_cray:((((. а мала бути перша в моєму житті(((
    а все завдяки парам і роботі... тепер нічого не хочеться робити(((

16. poputochka

poputochka Well-Known Member

[/COLOR]В мене теж мала б бути перша.:girl_sad:
    Ото гуляла по темним вуличкам з малою в візочку і думала як народу там весело. Але форумівки ще будуть,і дитина підросте,і можливість з"явиться.
    Так що не сумуйте, Katrine,буде і на нашій вулиці свято.:girl_bye2:

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у мене теж таке було - істерики,плачі і т.д. Зраз теж проскакує,хочу то,хочу сьо. Навчилась переключати увагу малого з непотрібної йому речі. Коли вимагає включити компа, я кажу давай кубики поскладаємо..пореве хв 10 біля компа,а я тим часом бавлюсь з кубиками,коментую..прибігає моментом.
    Іграшки теж розкидує,але і навчився прибирати за собою. Якщо я на кухні,то він теж там має роботу,я прибираю,пиль витираю він пилососить і так все разом..а коли до плачу,капризів або спати хоче або тусуєм на вулицю з хати.
    Бита я теж була..відівчила за пару разів. От з свекрухою він просто золота дитина.

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас на кухні,тільки що, прорвало трубу на гарячу воду :girl_sad:. Навіть не знаю,чи жалітись,чи вихвалятись.Напевне все таки вихвалятись,бо як подумаю,що нас не могло бути вдома, або вже б полягали спати,ото би сусіди натішились новим ремонтом :girl_crazy:.Текло би довго - поки не закінчилась б вода у системі,а потім -ще ,поки би не стекла уся вода з бойлера.Але, все ж таки і пожаліюсь :girl_in_dreams: - коли уже закінчаться епопеї з водою у нас в квартирі ,кожен день щось псується :girl_cray:.

19. Яська Березнева

А в нас серед ночі щось сталося з газовим котлом. Перестав працювати. Тепер в квартирі холодно. Включила обігрівач, але таке враження, що він нагріває сам себе - кімната велика, і щось того тепла не відчувається. Тільки би маська не захворіла, ніс не замерз. Зараз нагодую маську і до батьків грітися. Ну то ж треба було, щоб на самі вихідні така зараза! І майстрів не викличеш раніше понеділка, і чоловік щось кашляти і шмаркати починає...:girl_sad:
    Тому і сумна мавпася на аватарці...:girl_sad:

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я знову від 5.30 не сплю....розбудила мене сміттєвозка і все...знову мала привід подумати....і назріло питання, чому всі говорять, що думки матеріалізуються....щось таке не завжди буває....коли людина думає про щось хороше, то не обов"язково, що вона матиме це...і навпаки....мене, наприклад, усі сварять, що я завжди себе налаштовую на гірше, тому так і стається....і від того мені дуже зле!!!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.