Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Марусю, спробуйте зайти в ту кімнату, встати на те місце де дитина дала вам ту карточку....а далі розслабтесь і прокрутіть ту ситуацію.Маєте обов"язково пригадати.
    Мені завжди таке допомагає

2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Спосіб хороший, ще якби хтось Марусину маму з хати виманив, щоб їй мозги тим часом не компостувала, було би взагалі чудово. :)
    Ще можна попросити дітей пошукати, наша мала часто знаходить те, що нам не вдається.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Годину вже шукали. Я з того всього просто сіла трохи на компа аби відволіктись, бо навіть не уявляю де то чудо може бути.

Я вже і на то місце ставала і думала і дивилась а ніц мені в голову не приходить. Як мара якась. Але мене то їсть :sad:

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Марусю, мені колись порадили один спосіб для знаходження загублених речей. Як не дивно, але він допомагає. Так от, треба взяти порожнє горнятко, поставити його перевернутим на стіл (дном догори), і попросити святого Антонія щоб допоміг знайти загублену річ. Можете спробувати, втрачати нІчого.

5. Маруся-мама

Оленко, таким методом користується мій чоловік. Він каже, що воно завжди допомагає.

А я сіла читати ДП, почитала що Ліля на мене загнівається той пляцнула себе по-грудях. УРЯ!!! Я так заховала ту карточку що сама забула, а заховала я її як стара бабця гроші - в станик. Онто вже старію, дівки.:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Але щось мене шлунок далі болить і в плечах тисне. Таки треба йти пити чайок і робити вправи з дітисками.

Останнє редагування: 25 Листопад 2009
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, як файно. А я ще думала, чи писати то, чи ні. :girl_haha:

7. Маруся-мама

Найгірше з того всього що я від того страху така накручена була, що потім зірвалась за дурницю. Мусіла дітей перепрошувати а Данило навіть плакав зі мною. Щось мені треба робити з своєю злістю бо зриваюсь забагато.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А що з нею робити, як вона поверхом нижче живе й не вступається...

9. Маруся-мама

Ой тяжко :sad::sad::sad::sad:

10. Jasmin

Jasmin :)

Прийшла сьогодні на роботу, і отримала те, до чого йшло.... Моя помічниця мене в наглу "підсиджує", думаю зрозуміло, що мається на увазі. Вона нагло всіма способами добивається, щоб бути начальником. Ну не може кобіта пережити, що мені 26 і я керую нею 57 річною. І саме вік вона ставить, як основний аспект. А те що працює тут 3міс, і до того не мала жодного відношення до освіти, то це для неї не основне:girl_devil:
    А зачіпило мене те, що приходжу, і бачу факс... така-то нарада, там-то і запрошується "моя посада" і її прізвище. Ну як так можна? як можна так робити? дістало то мене.... виривілась зранку, і взяла себе в руки... Не звертаю увагу, роблю свою роботу.
    Але свою вину теж чую, я надто добра. Всюди старалася на рівні триматися, не показувати хто є хто, в плані роботи. Але бачу життя вчить іншого.. треба ставити все на свої місця:girl_devil:

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

видно добрий вона спеціаліст, що до 57 років аж до помічника допрацювалася

таки тут помилка
    а як же субординація?
    це є абсолютно нормальним
    і підлеглі завжди мають знати і пам"ятати-ХТО Є ХТО, хто керівник, а хто підлеглий, і що можна зробити, а що ні, і що можна сказати, а що ні.
    При цьому не треба бути тираном, треба просто в процесі роботи встановити рамки

12. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

В мене чоловік новорічну ніч чергує:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

13. Радість

Радість Well-Known Member

І в мене чоловік працює в новорічну ніч. Але я вже звикла. За 12 років, він 6 раз працював на новий рік.

14. Megan

Megan Well-Known Member

А мій чоловік працює і на Різдво і на Великдень і на Новий Рік. Я вже звикла до святкування "в одиночку". П"ю добре вино і дивлюся фільми.

15. Ная

Ная Well-Known Member

Дівчата,вас вже троє,чим не компанія для зустрічі Нового року?:girl_crazy:

16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Нас вже четверо буде,бо мій теж працює у новорічну ніч
    (і це не перший рік так)

17. Bonka

Bonka Well-Known Member

Ми сьогодні ввечері повинні були йти дивитися квартиру. дзвоню щоб точно домовитися на який час, а мені кажуть що її купили..........
    мені так стало обідно......:girl_sad:
    хоч я її і не бачила але чомусь вже точно уявила як ми там будем жити...:girl_cray:
    все нам так підходило. і район, і будинок..........

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я це пережила багато разів. Але!!! Тепер дякую Богові що так сталося, бо маємо кращу!!! Терпіння і все знайдете.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

напевно тебе просто щось краще чекає... І ця квартирка була не ваша! В житті нічого не буває випадково!:girl_smile:
    Зараз я поплачуся! що таке одна новорічна ніч.... В мене от поки що ніби виходить, що 12-ого грудня я їду в Німеччину, а мій коханий 19-ого приїжджає з Голандії до Львова.Повернуся я десь 4-ого січня, а бачилися ми останній раз...треба ще згадати...25ого жовтня. ось як невесело...Не хочу нікуди їхати, але мушу. А він до мене поїхати не зможе, бо тут робота ще є:girl_cray::girl_cray:

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

В суботу ,чоловік ледве доїхав додому,застукав мотор.В понеділок, автопогрузчиком завезли авто у Солонку ,до майстра,там зібрався консиліум -четверо майстрів стояли,чухали потилиці,але "діагноз" так і не поставили.Сьогодні подзвонили,потрібен новий мотор,ремонт старого від 2000 євро і до...:girl_cray:
    Пи.Си.Мій Мартин знову "відмітився",розмалював у кімнаті коврик фломастерами :8:.

Статус теми:
Закрита.