Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

От в тому і біда що чули, чули сусіди що дітки плачуть, але нічого не зробили, не захотіли, не подумали про погане, а скільки тим діткам треба, пару днів без води, а воно маленьке довго і кричати напевно не могло. А тато тих діток? -ну пішов ти від них, так що цікавитися не треба долею діток? Як живуть, чи не хворіють, чи часом чогось не треба? Позиція страуса - голову в пісок - нічого не знаю і не чую. А міліція - чому вони не почали шукати родичів загиблою жінки? Це ж їхній обовязок. Хтось один з троьх сусіди, тато, міліція - забили би на сполох і дітки було би живі.

• Подобається Подобається x 23
  2. mamatu

mamatu Well-Known Member

Тут однозначно винна мати! Як можна було лишати діток менше двох років самих удома?! Ніякі обставини не могли бути виправданням! Вона б і не загинула, напевно, якби була із дітками, а якби щось сталось на вулиці - діток би міліція підібрала...
    Сиджу, реву... :sad:
    Не можна мені таке читати... :sad:

• Подобається Подобається x 10
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Біля нас машина збила жінку. Насмерть, мозги по асфальту, на очах у двох дітей.

• Подобається Подобається x 11
  4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

ЇЇ діток?! Господи! То напевно всі мами перелякані за своїх чад. Другий день думаю про тих дівчат,уявляю як старша меншу обняла

• Подобається Подобається x 2
  5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як прочитала про тих ангеляток то аж в животі все перевертається, то просто жахливо:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:, бідні, така страшна смерть і за що, за що вони маленькі померли?? Хтозна, може воно і накраще, кажуть інколи Бог забирає таких маленьких, бо можливо їх в житті чекало би щось страшніше за смерть:sad::sad::sad:, але зараз вони точно на небі з ангеликами і з Богом. Та все одно так шкода, просто страшно, жах який....

• Подобається Подобається x 7
  6. Nata

Nata Well-Known Member

Знаєте... може то жорстоко, але наевно так тим діточкам краще. Не просто так бідна мама залишила їх самих дома, може їй кусок хліба не було кому принести. А що би тих діток чекало по смерті матері? Дитячий будинок... Може так краще?

7. молекула

молекула Well-Known Member

А мені дуже шкода тих діточок, що загинули сьогодні в Бельгії, це просмто трагедія!! :sad:
    А ж подумати лячно, що таке навіть може бути ....

• Подобається Подобається x 4
  8. Nata

Nata Well-Known Member

Страшно. Пішли діточки в садочок і не повернулися. От моє в садочок ходить. Інколи так страшно його самого там залишати... Діток в групі 26, а вихователька одна. Якби якої біди, то й не впильнує.

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

а що там сталось????

10. kati

kati Well-Known Member

11. kati

kati Well-Known Member

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

і як такі ненормальні люди взагалі можуть існувати......
    стає страшно, в чому ті манюні винні............

13. Лідочка

Чи то дійсно скоро кінець світу буде, то ж зараз якісь звірюги живуть на тому світі:feminist:, одні жахіття творяться, а скільки ще такого про що ми навіть не здогадуємося: катують, гвалтують, знущаються, вбивають.... :babruysk:До чого ми котимося:rus::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 1
  14. Лідочка

Моєму обуренню немає меж:babruysk:. Десь біля 20.30 пішла в магазин, що в моєму будинку. Підходжу до магазину, а там сидить під самими дверима "боксер", не привязаний, без намордника, господаря немає (напевно в магазині). Я стою і не знаю що робити. Собак боюся дуже, нічого з собою зробити не можу. Два рази на мене кинувся ротвейлер, так, не покусав, бо обидва рази був у наморднику і привязаний, але переляк дістала такий, що по сей день вистачає. Так от, що ви думаєте, я розвернулася і пішла додому. Ну як так можна, таку велику собаку залишити без нагляду, без намордника, а якби він кинувся на когось, а якби на дитину:scare:, то ж не пікінес, а бійцівська собака. Безвідповідальність повна!!!!:aggressive::aggressive:

• Подобається Подобається x 17
  15. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Я така зла і ростроєна:no:Вже не раз писала про сімейку мого майбутнього чоловіка. Мало того, що зовсім нічим не допомагають, навіть не питаються. Так практично після піврічного планування (коли вже все замовлено і домовлено) вони починають казати, щоб ми перенесли дату, бо в них, бачите, весілля ще одне на ту дату (якоїсь далекої родички). І то ще з такими наєздами. Так обідно! Так ніби то раз плюнути і поміняти! Для нас ця дата багато значить. І як так можна, що рідна мама за пів року організовувань ні разу не поцікавилась що у нас, чи не потрібна якась допомога. То вона тільки здивувалась що ми все позамовляли. Ще й почала нам переносити дату! Позабивала би за таке! Сижу чуть не плачу

• Подобається Подобається x 17
  16. Лідочка

Робити розборки з мамою повинен ваш майбутній чоловік, нехай він пояснить мамі, що для вас важливо, як що до чого. А заодно запитається, чого раніше ніхто не цікавився датою, тоді, коли можна було ще щось придумати.

• Подобається Подобається x 6
  17. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Так я в ті розборки і не пхаюсь. Я тільки йому висказала, те, що про них думаю(хоча треба було стриматись). Та й чого ми мали б щось думати, це наше свято і навіть якби ми вирішили це зараз, знаючи , що одружуються ті їхні далекі родичі, то все одно б обирали ту дату, яку ми хочемо. Так ще й виявился, що його мамочка думала, що з весіллям то ми так, тільки на майбутнє говоримо. А для чого ж тоді, цікаво, ми їй то говорили і зали вибирали. Вони від конкретної розмови втікають, але дістають своїми дурними проблемами типу, а що ж скажуть родичі, що ми ніби спеціально хочемо одружуватись в той ж день що і вони, щоб їх не запрошувати. Хоча їх ми і так не будемо запрошувати. Самі нічим не допомагають, та ще й на весілля хочуть "всім селом" прийти!

• Подобається Подобається x 5
  18. молекула

Мені і пікінеса достатньо було, щоб переляку набратись :) Мене як колись покусав пікінес, то по сьогодні боюсь собак....

• Подобається Подобається x 5
  19. молекула

Ви до того спокійно віднесіться, прожуйте та й усе...
    от чоловікові батьки також втнули на наше весілля...шлюб ми назначили в травні на місяць липень планувалось весілля, повідомили батьків чоловіка і тому подібне....і що ви думаєте, тато не приїхав на шлюб, а з'явився тільки на наступний день....чому? Бо НЕЗНАВ що в липні весілля і він не хотів відмінити свою роботу...Чоловіку було неприємно, мені в принципі також...

• Подобається Подобається x 7
  20. Олька

Олька Well-Known Member

Я вчора не мала можливості написати як мені погано!!!! Мій чоловік в жовтні-листопаді хворів на радикуліт, майже місяць не ходив! Новий рік, тільки відійшов, а 04.01.09 гнійний гайморит, три проколи в ніс і потім все опустилось в горло - різали (без наркоза), а вчора вирізали апендицит, я думала, що вже не перенесу..... Вибачайте, якщо повторююсь..... Вчора писала на ЛФ, бо не працювали ДП,,,, А вже не витримую.....Я трималась поки могла.. А сьогодні прийшла додому, почала прибирати, взяла банку з малимновим варенням, хотіла в холодильник поставити, а вона виявилась не закритою (не памятаю) і вона розбилась...... І я не із-за варення, а так мене прорвало.... так хочу виревітись..... і реву..... не може так на одну людину і все зразу.... і мені тяжко, і дитина питає коли папа буде вдома, а я сама не знаю..... і мені ще так погано не було.....

• Подобається Подобається x 19
Статус теми:
Закрита.