Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Котя

Котя Оптимістка :-)

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Та я власне і робила з фотоперепесів цієї гілки,просто в мене з рисом не склалось:o.

2. Макарена

Макарена Well-Known Member

Все, і я вже тут, думала обійдеться, та де там... В малого вже 5 день температура. Та цифра 38, 8 мене вже дістала і нема тому кінця-краю, вчора вдень ніби було трохи краще, а сьогодні все спочатку:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

3. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

в мережі чимало безкоштовних антивірусів, вони переважно не гірші. аваст, авіра, авг - це ті шо я юзала в різний час.

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

..................... Малий щось знову прихворів...............
    Надоїли ті всі хвороби!!!

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

йой, так може в нього щось з імунітетом не гаразд?
    хоча з іншого боку, бабця розповідала, що до 4ох рочків я теж була хвороблива, а потім - перестала

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Навіть не знаю - майже півтора роки не хворів ВЗАГАЛІ (поки на ГВ були), а зараз...

7. La esposa

La esposa Moderator

І в мене температура... Вже другий день - це коли я додумалася її поміряти, а що було до того... Найгірше те, що температура 37 - 37.1, а зараз 37.4 :sad: і нічого не болить :sad: йду завтра до лікаря :sad:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ви знаєте, в мене така температура все восени, може триматися місяць... Я вже й на це не звертаю уваги. Колись аналізи здавала, до лікаря ходила, кажуть , що все нормально.

9. La esposa

La esposa Moderator

Та в мене теж таке почалося пару років тому після запалення легень, навіть була підозра на туберкульоз, але, дякувати Богу, все добре. То після найменшої застуди в мене така температура могла триматися пару тижнів, але тут я чую ту температуру... Певно, таки хвора... Хочу тільки спати і їсти мандаринки :)

Дякую за розраду :)

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мене мама взагалі практично не годувала, то казали, тому й хворіла, поки не зміцнів організм... може це таки від того, що перестали годувати? організм по-трошки відвикає, а наразі отаки вибрики показує...

11. Ная

Ная Well-Known Member

такими є і ознаки вагітності:girl_smile:,не спішіть лікуватися.

12. La esposa

La esposa Moderator

ойой :) не думаю :) а хотілось би...

13. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

привіт!!! ну,от почався понеділок: нам зранку чомусь відключили воду-ні холодної,ні гарячої...:girl_mad::girl_sad:сидимо без води,а мені готувати потрібно малечі своїй,та й помитися хочеться-прикро,що за бєзобразіє.....:girl_cray::confused:

14. Vittoriya

Ну от, тільки вчора написала, що в мене кожної осені буває підвищується температура, як тут вона дійсно піднялася...:girl_cray: Вчора ввечір була 37.3, потім правда впала до 37.1. Зранку не було, але от зараз знову 37.1:sad: Нічого не болить, тільки слабо якось трохи... Може то нічого страшного???

15. бетменша

бетменша Well-Known Member

в мене таке більше тижня було. сиділа дома на лікарняному, бо ше й голова розколювалась. і минулого року таке саме. не знаю, шо за біда. може легка форма ГРЗ? бо ніц більше не турбує. але та температура троха трафляє, бо я її відчуваю

16. Люша

Люша Well-Known Member

... в тему про тонзиліт не заходили? я не лікар - але дуже подібне саме на нього, горло при тому у мене абсолютно ніколи не боліло.

17. Vittoriya

а де вона є, бо щось пошук нічого не видає...

18. Vittoriya

І мене трафляє.... Може й так.. може просто організм так реагує на віруси, чи що? Добре, що навчання ітак нема, вдома сиджу. От тільки тепер і в магазин не вийти, вже боюся, а вдома сама.

19. Люша

Люша Well-Known Member

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=44872&page=4 ось тут. Я просто довго мучилась від тої температури, безпричинної на мою думку - поки мене не спасла від "загадкової хвороби" ЛОР, промивши мені мигдалики.

Але повторюю, я не лікар, тому це просто моє припущення.

20. Jasmin

Jasmin :)

Сьогодні була перший день на роботі після лікарняного, почувалась не дуже, якась замучена була, горло чогось "тиснуло":girl_sad:
    Щойно поміряла температуру 37,3:girl_cray: Малий ще кашляє, телефонувала лікарю - завтра прийде.... ех.... тільки б не на лікарняне знову:girl_sad:

Статус теми:
Закрита.