Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

в нас таке теж буває, бо під'їзд будувався позапланово і шахта одна на весь стояк, часто чути що сусіди готують.

тому я і написала, що точно стверджувати не буду :)

2. мамочка

мамочка Well-Known Member

купила черевички шкіряні OXMOX в стоковому магазині в Дрогобичі за 315 грн (як для стокового то не дуже дешево)
    тішилась цілий тиждень
    вчора побачила що підошва почала протиратися, придивилася - а вона з КАРТОНУ
    і куди жалітися?....
    "без лоха жизнь плоха"

3. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

Мамочка,не розстроюйтесь сильно!!!! я думаю,що кожна з нас колись купляла неякісне взуття чи одяг,що поробишь....от ви просто зробіть з того висновки,що наступного разу при покупці потрібно бути більш обачливою до того чи іншого товару-я вже навчилась!!!! шкода звичайно викинутих на вітер грошей та головне,щоби ви були здорові,а все решта ще буде!!!!!!:girl_wink::girl_wink::)

4. Пундик

Пундик Well-Known Member

Мамочка якщо матеріал самих чобіт якісний,то є ще можливість врятувати ситуацію:просто віддайте в ремонт і хай вам поставлять нову підошву:).

5. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

тому що вірус вітрянки дуже летючий, хворіють навіть сусіди власних будинків))) на то вона і вітрянка)))

Panadolka, а якусь компенсацію не пробували вибити?

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

мамочка, то точно картон?
    можливо то шкіряна підошва?
    я мала купу взуття з шкіряною підошвою, яка після намокання починає стиратися і скручуватися, ніби папір жорсткий (твердий).
    Ітаійське взуття переважно на шкіряній підошві.
    На шкіряну підошву достатьно поставити профілактику.
    Занеси в ремонт, а майстер своїм досвіченим оком гляне і зразу поставаить діагноз.

І не розстроюйся передчасно!!!!

Я чомусь переконана, що то шкіра, а не папір

7. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Відповідь: Не працює у мене на Форумі.

в мене теж, я вже так звикла кожного ранку все нове перечитувати, а зараз не можу, помоєму в мене ломка за форумом:girl_sad:

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

До нього ходив чоловік, почав з ним подоброму, а він дивиться як баран на нові ворота, взагалі думав, що ці ножнички і накожниці для нігтів :) а про ціну їхню він і не здогадувався...Мене рятує тільки те, що є дійсно спеціадьні майстри для такого інструменту, але не факт, що він зможе виправити помилки попереднього "майстра".

9. meri5

meri5 Well-Known Member

а мене відправили у відпустку за власний рахунок аж до 10 грудня і то нефакт коли вийду, що буду працювати:girl_cray:

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

Та ніби шкіра...
    Занесла їх собі на роботу і буду мати як "перезувне" в школі.
    На профілактику всерівно віднесу, поки ще підлягають ремонту.
    Але всерівно не розумію, якщо це шкіра, то куди можна таке взуття одягати?

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
  11. Oddly

Oddly Well-Known Member

в країнах з теплим СУХИМ кліматом, де тротуари завжди чисті і сухі, що можна взимку навіть в босоніжках ходити.
    або з машини - в приміщення - з приміщення в машину
    або як перезувне "в школі"

12. Імель

таке взуття треба нести ЗРАЗУ на профілактику, максимум 1 раз взути-бо будуть КАПЦІ!!!

Нехай поставить майстер товстішу профілатику і можна гоцати.

Я цього літа купила босоніжки італійські-та сама шкіряна підошва.
    Занесла в майстрню, а майстер, халєра,бачить, що взуття дороге і каже "поставлю італійську профілактику-180 грн, бо як то на італійьке взуття ставити українську профілактику",
    питаюся "а різниця в чому?"
    "в ціні-180 грн і 45 грн і в малюночку на підошві!!!"-забилам би :girl_devil:

13. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Я так занесла ллойди свого мужа в ремонт - у них теж шкіряна підошва - щоб поставили профілактику. По-перше, майстер їх порізав (у майстерні біля Данила) - видно коли ставив чи приміряв ту профілактику, різонув ножем :sad: Ой же ж і виписав мені чоловік! :sad: :sad: :sad: То ше нічого - за кілька днів він мені каже - "До одного місця та профілактика, вона твердезна і грубезна, від неї погано підошва згинається при ходьбі і мені понатирало мозолі!" І взяв та й віддер ту профілактику :) А своє взуття (нове) я відразу несу, аби його "запрофілактили" :)

14. Імель

ллойди самі по собі важкі, я 45 розмір ледве в руці піднімаю (шутю)

товсіша профілактика від тоншої аж раптом на 0,5-1 мм відрізняєься
    а майстра тре мати перевіреного, як і стоматолога

15. kati

kati Well-Known Member

ну шо воно таке....вже ніби до вчорашнього дня троха відклигала, а сьогодні знов так зле мені- температура "скаче" цілий день з 34.5-36.5, від того здається що мене постійно кидає то в піт то в холод, і знов башка тріщить від гаймориту:sad:((((((( Правда проспали з сашою 2 години, то встала ніби трошка легше, а ще ми сьогодні чудно прогулялись лісом, хоч мокро зате сонечко світить і так тихо.

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене ліцензія ативіруски закінчилась...зараз в неті без неї...тому ПАПА на кілька днів, бо не знаю, коли новий мені хтось поставить...

17. Milka

Milka Moderator

Спробуй скачати з нету, є такі що даються безкоштовно на 30 днів.

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

мені треба в кулінарну жилєтку, але оскільки такої поки що нема, випишусь тут:girl_sad:
    як же я нині напацькалась з тим глупим замороженим листковим тістом:girl_cray: воно, таке-сяке, опустило мою кулінарну самооцінку нижче плінтуса:girl_devil:
    я ж то з добрими намірами пішла пекти булки - получилось чорті шо. окей, супер смачне, більшої половини вже нема, але очікуваного результату не досягнуто:sad:
    мали бути булки - получились міні-піци, завиванці, бендерики, налисники, вареники:girl_mad:

усьо, до вт на кухню ні ногою!

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

О-о-о в мене на днях була така сама біда, тільки я суші робила,я їх робила пів дня :girl_devil:,і ніби не важко , вже і мужу позвонила ,похвалилась ,що на нього чекає романтична вечеря з вином і суші, а вони получились ніякі :bad:. Я від злості викунила їх в мусорник( 9 великих ролів),але один лишила. Від розстроєних чуств,випила сама два фужера вина:rus:. Прийшов муж,глянув на мене і всьо поняв, видно щоб мене підбадьорити почав пробувати ці суші і говорити що вони дуже смачні,а в самого лице:scare:.
    Бідацтво,пішов на такі жертви ради мене.:sad:

Останнє редагування: 7 Листопад 2009
  20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Котя напишіть у гілці http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=31872&page=128як саме ви їх робили, багато хто робив зокрема я то підкажемо що не так і наступного разу все вийде

Статус теми:
Закрита.