Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

:sad:((( дівчатонька, все так жахливо :sad:(( ніколи не думала шо мені з тої події буде так прикро, в мене Олюняся вже третій день не бере груди :sad:((( так ввічливо посмыхається і відвертає бузю :sad: я її сьогодні зранку питаю: "Будеш цицю?", а вона мені:"Нє", я далі: "а що, вона тобі не смакує?", а вона мені:"нє" :sad:((
    і так мені сумно, видається, що вона шке ж зовсім маленька, я думала зав2язувати десь на весну, шоб жеш всі віруси зимові пережити і шоб зубиків було більше ніж шість...сьогодні впала, плаче і цицю не бере :sad:((
    ех....пішла читати гілку про ГВ, рятувати свій дар....:sad:

2. Галченя

Галченя Well-Known Member

Подивіться на ситуацію з іншої сторони. У всьому є свої плюси. Не треба так розтоюватись. Ваша донечка просто швидко подорослішала. Вона ж не в 2 міс. відмовляється, а в 1рік і 2 міс. Це вже не так страшно. Інші мамочки не знають як відівчити від грудей, а в вас он яка свідома принцеса росте! Для мам завжди морально важче в такій ситуації, чим для діток. Знаю по собі. Хоч я свідомо в 1,5 року відучувала від грудей доцю, але морально переносила це значно важще за дитину. Все буде добре. Донечка в вас розумничка! має вже власну думку! змиріться і поважайте її вибір:girl_smile:

3. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

То відмова, але не піддавайтесь! :girl_smile:
    Пробуйте давати під час сну, це найкращий спосіб повернути ГВ в такому віці.

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Не працює у мене на Форумі.

В мене деякі сторінки не до кінця грузяться, а пише код.
    От щойно таке було на завершені вишиті роботи.

5. nim

nim Well-Known Member

Зараз тут розплачусь:girl_cray:
    з тим весіллям в суботу!
    Ну не знаю шо робити і все!

Останнє редагування: 4 Листопад 2009
  6. natorella

natorella Well-Known Member

ви не радьте такого будь-ласка. мама хоче годувати дитину. а ви їй *помагаєте*

pampyshka а ви швиденько муштруйте матчасть по ГВ. най оля вернеться до циці

7. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

а з яким весіллям?

8. nim

nim Well-Known Member

Весілля двох рідної сестри в Тернополі,вже голова болить ,думати,шо то робити...
    Їхати не їхати?

9. ірен

ірен Well-Known Member

І ми відмовилися йти на весілля в суботу,нажаль!!!бабуся наша хворіє і малюка нема де лишити.....та й не хочемо з чоловіком грипу піхопити і принести додому.

10. nim

nim Well-Known Member

І я б не хотіла принести,але так би хотілось поїхати...

11. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я швидше не радила, а розраджувала. Мамі ж ніхто не забороняє годувати дитину. Але дитині вже 1,2. І дитина в тому віці досить свідома. А силою годувати грудьми тільки тому що деякі інші ще годують... трохи не правильно.
    Я сама колись пройшла період, коли дитина в 4 місяці відмовлялась від грудей. От тоді паніка була обгрунтована. А після року,відмова від грудей не є найстрашнішим. Знаю, що після цих слів на мене нападе багато бажаючих посперечатись. Я теж двома руками за грудне вигодовування. Але ж є різні ситуації. Така вона моя думка. І зрештою не тільки моя.

До речі варто звернути увагу в дописі
    це ж не 3 години! Чи варто після трьохденної відмови ще якось дитину повертати на грудне годування? Вирішувати тільки Пампушці. Я зі своєї сторони бажаю і мамі і дитинці лише найкращого. Повірте.

12. Марічка

Марічка Well-Known Member

Лікарка, яка мене приходила слухати, казала, що через вентиляцію згори від сусідів, які "хрюкають", - льогко!
    Тра носити в хаті противогази... :girl_spruce_up:

13. Анута

Анута Well-Known Member

тре йти жити в палатку :) на свіжому повітрі шансів заразитись менше - постійно провітрюється ))))))))))))))

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

новий Майдан? )))))) вот до чого та вся заварушка

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

наскільки мені відомо, це можливо за умови, якщо хвороба сусідів викликана бактеріями, і у вас одна вентиляційна шахта на всіх (зазвичай, в кожної квартири вона окрема). просто віруси, на відміну від бактерій, не можуть існувати самостійно, за межами чийогось організму.

але точно стверджувати не буду, я не лікар :)

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ну от аж плакати хочеться....Понесла сьогодні свій інструмент, щоб мені його наточили....а забрала інструмент, але тепер він не придатний для використання. Ну як так можна? Відповідати на запитання "Ви наточуєте професійний інструмент для манікюру?" "Так звичайно". Мої накожниці тепер навіть заусенеці не обрізає, що вже тоді казати про шкірку. А ножниці.... :sad: :sad: :sad:
    300 грн. і в саму кризу, а ножниці ще 300 грн. :sad: :sad: :sad: :sad:

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Pampushko, поздоровляю! Дитина вже виросла :)

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

От в мене ЖАХ! Сторінка "посиденйок" відкриваєтся погано..... Ні в кого так не буває, шо можна прочитати лише пів-сторінки?

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я в мене таке на роботі постійно!!!!! я вже втомилась вгадувати що там далі!

20. Nata

Nata Well-Known Member

У нас під час братової вітрянки весь стояк перехворів. Прямого контакту із хворим не було, пішло зараження через вентиляційні шахти.
    А наскільки ті шахти окремі - важко говорити, у нас сусіди інколи палять "у витяжку", я тоді з кухні геть тікаю.

Статус теми:
Закрита.