Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

ииииииииии.....
    :sad: :sad: :sad:

знов на ви :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Хтось може знає, як там донечка adyl?

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Говорила з нею в п"ятницю, температура ніби впала, вона гарно спала правда тільки чайок весь день пила. Завтра з нею спілкуватимусь і напишу

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата а ніхто не знає як наша Касюня, і її мама, я переживаю

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А як там Радість і її доця? Я прочитала в темі Спільна молитва. Так шкода діток, що хворіють! Здоров'ячка їм!!!!

Останнє редагування: 1 Листопад 2009
  6. odree

odree Well-Known Member

чекають понеділка, дасть Бог будуть зміни на краще

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Іринко, в мене вдома то саме було і є. Тільки чихну, кашляну - тато сварився страшно: де ти ходиш, де ти заражуєшся, цілими днями в хаті сидиш і цілий тиждень кашляєш і шмаркаєш і тільки на аптеку працюєш:girl_devil:! Не загартована, як огірок парниковий, діти в селі цілими днями по вулиці гонять роздягнуті і не хворіють:girl_devil:! І взагалі діти з села - то ідеал во плоті: скромні, чемні, загартовані, працьовиті і т.д. І так усе моє свідоме життя. Доходило до того, що я дусила в собі кашель або вибігала в кухню або ванну і кашляла в махровий рушник:girl_sad:.
    :girl_sad::girl_sad::girl_sad:

8. Jasmin

Jasmin :)

продовжую допис з вихвалялок тут....
    сумно, бо в малого сьогодні 5 рочків, а ми нічого навіть відсвяткувати не можемо, бо всі хворі дома.....:girl_cray:
    кожного року святкували... а цього року:girl_cray: навіть з ліжка встати важко.... ех.... а саме основне, що він наче вже здоровий, температури не має.... але ж хрипи є.....:girl_cray:
    саме основне, щоб були здорові, а там вже зробимо СВЯТО:girl_smile: заспокоюю себе,.... але всерівно так сумно.....

9. kati

kati Well-Known Member

сьогодні говорила з касею....мама в лікарні, кася страшенно переживає....

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Передай, що я теж дуже хвилююся за них і передаю великий привіт з побажаннями швидкого одужання. А в мене чомусь спина болить і кашель невідомо від чого може з нервів чи шо

11. Златка

Златка Well-Known Member

мою подругу нині зранку збила машина на зупинці... водій та інший пасажир з того авто втекли... з нею, слава Богу, більш-менш все нормально, особливо порівняно з тими іншими людьми на зупинці, які більше постраждали... Поїхали в травмпункт на Виговського, виходить лікар і каже "чого тут стоїте перед дверима? в нас тут і так скоро перезмінка, чекайте"... ота людська байдужість, бездумність, тупі відбитки грошей в очах і відчуття, що вони боги на землі, мене просто вбивають :girl_devil: чого? невже не можна якось по-людськи поводитись?

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Роботи стільки, що зашиваюся. :girl_crazy: Забігла перепочити й почитати, що встигну, поки обідала. Сумно без посиденьок, рука тягнеться, але второпність каже, що тоді ніц не встигну по роботі... Але ломка страшна! :girl_cray:
    Сподіваюся, ще нині сачканути на ДП, якщо вийде... Усім цьом!!! :girl_in_love:

13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

коли чоловіка з малою збила машина, то в тому травмпункті навіть не змогли накласти пов'язку на руку...там якісь ідіоти працюють чесне слово...

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

З рубрики "І сміх, і гріх"..то певно тіки я,сидячи з п"ятниці вдома, умудрилася захворіти...бугикаю,ніс закладений,а нині ше й температура з"явилася..от сидю тут і мене аж підкидає - так морозить....

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

ухти....а я думала шо то я тільки одна така:girl_haha:
    ніде не ходжу...цибулю,часник,калину,малину, смородину і аміксин п'ю...і на тобі...шей захворіла...:girl_cray:

16. kati

kati Well-Known Member

так дівки, даю установку НЕ ХВОРІТИ!!!! бігом мобілізуйте імунітет і навіть не думайте тут пчихати на монітор

17. Іспанка

Пізно,Катюню:girl_haha:монітор вже запчиханий:girl_haha::girl_haha:думаю,він скоро почне рохкати:girl_haha:

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мдяяяяяяяяя, то шо ж ті віруси попід двері вже лізуть?:girl_crazy:
    А в мене вдома якби щось, то з ліків хіба активоване вугілля, фестал і дімедрол. То типу щоб не об...тись від страху:xaxa:

19. Іспанка

Я під столом[​IMG][​IMG][​IMG]ото Ви мені настрій,Ярусько,підняли))))

20. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

ще день-другий і тих ліків не буде:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Статус теми:
Закрита.