Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. anka

anka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

.... дізналась.... знайомий вчора загинув. думаю, його і на форумі може знати багато людей- нач відділу сім"ї і молоді ЛМР Дмитро Пушкарьов.
    старий знайомий- знаю його з 11-ти років. В нього донечка такого ж віку, як і моя...
    http://galinfo.com.ua/news/58225.html
    якось так несподівано і страшно!!!

2. Красотка

Красотка Well-Known Member

У мене впав фотоапарат...і тепер обєктив не лізе ні туди ні сюди. Сказали,що треба його везти до Львова. Нема як,нема ким,..ужас....я вже починаю плакати. Бо він так потрібен мені,а як його зробити..

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

Красотка, в мене подібна історія.
    правда не впав,а дтина пальчики туди запахала :)
    теж до Львова возили, сказали, що простіше купити новий :girl_cray:

4. Nata

Nata Well-Known Member

Мій брат теж кидався фотоапаратом з відкритим об"єктивом, то ще й умудрився його по гарантії здати і гроші відібрати (ремонту вже не підлягало ніц) :)

5. popelushka

popelushka Well-Known Member

Це мого чоловіка однин з хороших друзів... був. Не знаю навіть, як чоловіка про це повідомити.

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І мій знайомий ще з інститутських часів, разом організовували студентські вечірки, а тепер співробітник, нажаль вже колишній....
    Ще досі в щоці....
    http://zik.com.ua/ua/news/2009/10/26/201754

Останнє редагування: 26 Жовтень 2009
  7. anka

anka Well-Known Member

судячи з новин, там щось крутять, бо повідомлення різняться- від того, що водій втік з місця події, до того, що здався... потім що це було на переході, потім, що переходів в даному місці близько не було.
    Мені якось зовсім не віриться.

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я приголомшена це і мій знайомий був...........ми так довго разом співрацювали...не можу прийти до себе хай земля йому буде пухом

9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а я в 61 жила до 1 березня:)

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я он хворію а мені нема кому навіть чаю зробити. Мужа нині цілий день лежав на ліжку дивився кіно про руску мафію в Лондоні і до дитини навіть не подивився а лишень кричав з ліжка - Маруся, дитину треба перебрати. Совісті у нього нуль.
    Тай у всіх тут домашніх совість не дуже присутня. Одні ходять по-хаті і ниють що тут так насмічено, дай дітям мітлу в руки нехай все позамітають. Я б їм зробила.
    А я он прикладала малечу спати а вона так мені сміялась дивно, що я аж плакала з переляку. Мусіла над нею довго молитись щоб вона заспокоїлась і заснула.
    Хворію а пожаліти нема кому.

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Капець, і у мене те-саме, такий сміх страшний був, що я молилася, поки дитя не заспокоїлася (та і я з ним). Сказала би що повня, але ж континенти різні...
    Виздоровлюйте, а на сміття не зважайте, то все дрібниці ;)

12. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

а я захворіла!:sad:

13. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

приймаємо у свої ряди:girl_in_dreams:(хоча краще б ряди здорових)

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене малий хворий. А мали стільки планів!!! І так вночі мучився, біднятко...

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

і моє чудо захворіло....
    правда,поки не зрозуміло чим....
    ех..... як мені ті хвороби набридли.... я вже так від них змучилась...
    тільки три тижні відсиділи вдома, тиждень здоровою була - і от на тобі, знову....

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну що, і я приєднуюсь до хворіючих... Ввечері теж температуру дістала. Як же з малим буду хворим раду давати - не уявляю... Може свекруху покличу - в неї канікули в школі якраз...

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Може хай ваша свекруха дитину до себе забере?Щось той грип усіх косить....

Останнє редагування модератором: 29 Жовтень 2009
  18. adyl

adyl Well-Known Member

Відповідь: Зла на весь світ.....

ШУКАЛА, ШУКАЛА І НАРЕШТІ ЗНАЙШЛА ТЕМКУ ПО ТЕМІ!!! Зла на весь світ: чоловік поїхав у відрядження на тиждень, дитина вперше захворіла:sad:, допомогти нема кому (свекруха теж хвора, у єдиної подружки, що допомагала теж купа проблем). Сижу сама під лісом, в Яворівському р-ні:sad: (і чого мене так далеко занесло від цивілізації) Гроші всі потратила малій на ліки, за якими їздила сусідка (з якою до цього часу взагалі не розмовляла), нема навіть можливості поїхати до Львова і зняти з карточки:girl_in_dreams: І так мені кепсько!!! а ще жахливо хочу спати, бо вже дві ночі не сплю, не знаю, що ще чекає сьогодні:girl_sad:

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Тримайтеся!!! Самій завжди важко бути! Мен он попереду цілий місяць чекає бути наодинці з собою:girl_crazy: Коханого в неділю провела:girl_sad:, всі мої рідні по різних країнах розкидані, от сиджу сама і боюся, щоб хоч не захворіти, а то знаєте навіть нема кому допомогти... Отаке життя... А у вашої малечі є ви, здорова мама, так що не переживайте!

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Боже Люда я аж заплакала, хоч би подзвонила чи що. Але в тому що так далеко є і щось добре -той клятий вірусяка не добереться і ти мало контактуєш з людьми тому хоч за то я спокійна. А АНя видужає скоро скоро бо то певне зубенята лізуть.

Статус теми:
Закрита.