Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Borodinkа, у Києві є такий хороший діагностичний центр по зору з новітніми апаратами, хорошими спеціалістами. Може, поїдьте туди, а? В мене в подруги малої теж великі проблеми із зором, правда, не такі, як і Вас, але лікуванням вони дуже задоволені, є уже результати, що найголовніше. Тримайтеся :girl_smile:

• Подобається Подобається x 13
  2. соломійка

соломійка Well-Known Member

Borodinka, дуже добрі відгуки про інститут Філатова в Одесі - знайома там вилікувала маленьку донечку, хоча у Львові лікарі наполягали на хірургічному втручанні. Вона їхала без попередніх домовленостей. Єдине зауваження - не їхати на понеділок, там тоді найбільше людей і довгі черги.

І до теми - моя доня хникає весь день:girl_sad:, забавити можна тільки на декілька хвилин - і коли наші зубчики проріжуться?:girl_sad:

• Подобається Подобається x 8
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Помалювала я волосся. Мені так не подобається!!! Мав бути зовсім інший колір. Хоч плач...

• Подобається Подобається x 15
  4. katrinka

katrinka Well-Known Member

Borodinka можливо дійсно в інститут Філатова звернутись, можливо по інтернету чи по телефону порадитись із їхніми спеціалістами. моя знайома там свою доцю лікувала, у 2,5 роки випадково виявили, що дитина зовсім не бачить одним очком, то вони там лікувались, операцію здається робили, бо очко не бачило через пухлинку. як у них зараз справи не знаю, не говорила з нею на цю тему, але дівчинці вже 6 рочків, я їїбачила, ніби все ок:girl_smile:

• Подобається Подобається x 12
  5. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

В такому ранньому віці може допомогти голкотерапія. Я наприклад ходила колись до львівського лікаря Юрія Сун Чен Лі. Допомагало.
    Я думаю, спершу треба пройти кращих львівських окулістів, якщо не буде результатів, то тоді вже їхати в Київ чи Одесу.
    Багатьом допомагають традиційні вправи, які роблять чи не в кожній поліклініці. І масаж треба продовжувати, може бути защемлений якийсь нерв. А ще поганий зір може передаватись спадково.
    Головне, не розстроюйтесь!!! Дуже добре, що Ви помітили це в ранньому віці і одразу почали лікування.

• Подобається Подобається x 9
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Знаю цього лікаря ... при цій проблемі він не допоможе. Напрвду ,від знайомих маю непогані відгуки про клініку Філатова в Одесі.

• Подобається Подобається x 3
  7. kati

kati Well-Known Member

в ОДЕСі коліжанка лікувала доньку, робили операцію.Якщо потрібно то можу взанти координати лікаря

• Подобається Подобається x 5
  8. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Дівчатонька! Усім дякую, хто відгукнувся. ми власне і ходимо до Сун-Чен-Лі. Теж є результати: одне очко з 20% піднялося було аж до 100%!!! Тільки от з другим проблема! Більше 15% не піднімається :sad: Стандартна медицина рекомендує заклеювати здоровіше око, а на хворе одягати окуляри. А я ТАК БОЮСЯ цього: боюся, що дитину дражнитимуть, що вона сама повірить у свою хворобу, що почне з того переживати і робити проблему, що в такий спосіб буде почуватися неповноцінною...

• Подобається Подобається x 20
  9. Радість

Радість Well-Known Member

Чому дитина має почуватися неповноцінною? Із-за заклеїного ока? Більшість дітей так і лікується. Нам треба будо один день одне око заклеювати, другий день друге. Нічого, пережив якось. Ніхто і слова не сказав йому, хоч і вже в школі вчився. Головне вилікувати. А якщо батьки будуть то сприймати як нормальне явище, то і дитина не буде надто сильно перейматися тим.

• Подобається Подобається x 12
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Сиджу, чуть не плачу... Тільки що малий умудрився залізти на комод і з нього впасти. Я не знаю як, але добігла зловити. Якби не встигла, то не знаю, що би було... Мені аж руки відняло...

• Подобається Подобається x 23
  11. Holly

Holly Moderator

Зорянівонько, не переживайте, все ж обійшлося. От моя мала в 3,5 міс. впала з дивану на підлогу. Вона почала перевертатись, а я про це ще не знала. Ото я тоді страху наїлась.

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

А мене на роботі не відпускають на обід:girl_sad: Завалили роботою, щоб я навіть і думати про відпочинок не могла.... А в мене вже від того голова крутиться і їсти хочеться. Опалення не має, холодно жахливо, аж руки заніміли.....

13. Натуся

Натуся Well-Known Member

Ото поначитувалася ваших скарг,дівчата,про роботу, і вже задумалась над тим чи варто виходити з декрету...:sad:

14. ірен

ірен Well-Known Member

А в нас в Тернополі зараз епідемія грипу...То ми з малим сидимо цілими днями в хаті і навіть не висуваємося...Ну хіба на трошки і то гуляємо самі.Так нудно!!!!!

• Подобається Подобається x 7
  15. La esposa

La esposa Moderator

А мене горло з самого ранку розболілося :sad: :sad: мусила всі справи повідкладати, попереносити, в нас сьогодні забава, треба на стіл готувати, а мене морозить, тільки би в ліжку лежала з котом... а ще відклала зустріч з науковим керівником, щось мені здається, що то виглядало для неї так, ніби я відмазуюсь... аж совість мучить...

16. Натуся

Натуся Well-Known Member

ух,згадала ті зустрічі з науковими керівниками,аж саму морозити почало...тільки на останньому курсі приємно було ходити-викладач був суперський,досі приємні враження залишились...
    До нас сьогодні Романові тато з братом приїжджають...треба щось готувати,будуть голодні з поїзда (з Кийова їдуть..:)),а я в компі зависла...тре звідси вилазити мала вже нервується...то в жилєтку,бо ніц не хочу робити..лягла би з малою і спала...:sad:

• Подобається Подобається x 8
  17. Ная

Ная Well-Known Member

Діти з тим ростуть... Позавчора Софія падали з високого крісла на плитку вертикально,головою вниз,я чудом встигла підловити,в результаті лише величезна шишка на чолі. А мене від стресу живіт потім цілу ніч чомусь болів. За трохи до того-впала з качелі на камінці,розбила собі підборіддя,ше досі не зажило. Ше перед тим-розсікла дитина собі чоло вдома до рогу ліжка,кричить,я прибігаю,вона в крові з голови до ніг і плаче"око!!!",тримає ручкою око закрите.Я поки розібралася звідки стільки крові,чуть інфаркт не получила. Чоло зашивали... Пильную її постійно, а вона таки умудряється шось собі накоїти:girl_sad:.

• Подобається Подобається x 25
  18. natorella

natorella Well-Known Member

я б ніколи не подумала шо тота золота дитина може стіки падати і бути такою травмонебезпечною))))

• Подобається Подобається x 11
  19. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Сиджу зараз,як баняком прибита по голові!
    Гроші в маршрутці вкрали,банкомат карточку забрав.
    А дівчата мої в сауну ходили,а я "немита" віджожу від шаленої п"ятниці(ось тобі і п"ятниця-розвратниця,а стільки планів класних було)

• Подобається Подобається x 15
  20. Gala

Gala Well-Known Member

Ой у нас теж,вже писала про це...Так багато хворих людей,вчора вибралась на базар,то скоріш втікала додому,бо усі кругом пчихають і кашляють ,всі у масках.В нас знову 1 чоловік помер від цього вірусу 32 роки(дитинка залишилась 3 міс)Щось особливо негативно впливає вірус на чоловіків до 40 роківкажуть...Сидимо дома всі.А у вас карантин доки?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.