Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Я так уже пару років живу - дійсно гадська ситуація:girl_sad:.

Рибочки, постарайтеся не переживати, адже якщо зачиняються одні двері, обов"язково відчиняться інші. Тримайтеся, моліться, все налагодиться, все буде добре, чого я вам щиро бажаю:girl_smile::girl_smile::girl_smile:!

• Подобається Подобається x 26
  2. Галченя

Галченя Well-Known Member

А якщо потім ще тиждень попросять відпрацювати... а потім ще... і теж не відомо чи оплатять той час... і розрахункові чи дадуть...
    Я колись (давно) працювала в схожих власників. Іншим працівникам (що звільнялись) випрошувала розрахункові з трудовими... а собі не вдалося. Пішла від них з нічим (точніше з обіцянками).

Може вам спробувати лікарняне взяти??? Не зовсім вони ж тирани? Та й не тюрма ж це з примусовими роботами?

• Подобається Подобається x 13
  3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В нас далі немає тепла. Вдома +15. Маську з неділі здали свекрусі, бо в неї тепло. Прийшла я вчора додому з роботи і така на мене хандра напала - нема моєї дитини вдома, хата така пуста, нічого робити нехочу. Нема кого обнімати-притуляти. Як складала її ляльки, мало не плакала. І як то люди без дітей живуть?
    Зранку також нема кого притулити,так тихо, бо як збирала її в садок, то в хаті був армагедон...
    Аж йти додому нехочеться... Поїду до свекрухи

• Подобається Подобається x 42
  4. katrinka

katrinka Well-Known Member

і я у жилєтку......:girl_cray: вчора розбили вікно в машині, викрали сумку з документами, грішми, іншими особистими речами...... короче капец. хочеться плакати, але не плачу, бо всі обставини посприяли крадіжці

• Подобається Подобається x 41
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мій коханий захворів :sad: :sad: :sad:.

• Подобається Подобається x 11
  6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ми в машині навіть куртку джинсову не залишаємо, навіть на таке позаритися можуть, коли залишаємо на стоянці ВСІ речі переносимо в багажник-кульки, книжки (аби не думали, що документи), одяг.

Неприємно звісно, і для кишеньки важко, але, повірте, це не настрашніше і жити після такого можна ;)

Останнє редагування: 21 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 19
  7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ой, да ладно....Трошки тєжкувато, але ж живуть....Я во з чоловіком саменькі, але ніц ,живемо. Льолька, ти щось тут в хандру падаєш, НЕ ПОЛОЖЕНО ПО СЛУЖБІ!!!!:girl_haha: Тре тебе на обід тягнути і відволікати від усіляких дурниць....Та потішся ті пару днів, що маєш час побути саменька, розслабся....візьми вЕЕЕЕЕлике горнятко чайочку, зроби якусь дуже помічну масочку, включи класний фільм і ТОРЧИ!!!! (мож мене в гості запросити!!!) Тут про таке блаженство побути день-другий без мацьопи пів форуму мамусь мріють.

• Подобається Подобається x 21
  8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Якесь порося мені "Грозовий перевал" обіцяло :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:
    Заходи в гості, відразу з фільмом, і пледом :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
  9. Megan

Megan Well-Known Member

Я як це читала, аж самій сльози навернулися. ще як малий не ходив в садок, то часто відвозила його до свекрухи, а ввечері вони привозили його назад. Одного разу вони не мали його як привезти, а я вже вдома, хата порожня, чоловіка нема, іграшки поскладані.... Я аж розплакалася:sad::sad::sad:, потім викликала таксі і поїхала за синулькою.
    Не розумію людей, які свідомо дітей не народжують, бо хочуть пожити для себе.

• Подобається Подобається x 25
  10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

В мого тата декілька років тому сперли з машини... торт!
    Називається, вийшов на 5 хвилин рахунок поповнити... :)

Ми свою, коли на неї дворічну напала криза трьох років і вона задирала всіх, лупила маму-тата-бабусю, з виховною метою залишили у свекрухи на ніч (вперше) - бо вона нас тоді конкретно дістала, ніяких нервів на неї не було. І що ви думаєте,та коза мала спокійно показала "па-па", а зранку навіть не згадала за нас! А ми цілу ніч не могли заснути, все переживали, як вона там без нас і були готові зірватися і гнати за нею після першого ж дзвінка...
    Як казала мама з "Простоквашино", "это нам без него плохо, а ему там хорошо" :)

Останнє редагування: 21 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 32
  11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хтось певно довго на дієті сидів:)

• Подобається Подобається x 20
  12. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

оце 100% підмічено і перевірено, так і є!!!

я не забобонна, але щойно глянула на кількість дописів і вирішила написати ще один :)

Останнє редагування модератором: 21 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  13. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А в мене в кабінеті миша завелася. Точніше дві. Одна більша чорна, інша менша сіренька. І ходять, ніби в себе вдома. Як трошки довше сиджу за комп’ютером, вилазять і ходять собі по кімнаті. А вчора їх ще не було. :girl_sad:
    Вже порозкладала всюди їм "таблетки", а вони замість того, щоб їсти, на мене з-за системного виглядають.:girl_devil:
    Як подумаю, що десь по паперах моїх чи ще гірше, по горнятках будуть лазити.:girl_cray::girl_cray:

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я від втоми з ніг падаю реально стояти вже не можу. Лягаю щоб поспати а в голові одна РОБОТА яка не дає заснути і мобільний що дві хвилини дзвонить і не можу відключити бо в мене по закону робочий день а я вирвалась швидше...ТО АБЗАЦ

• Подобається Подобається x 17
  15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

повимикай телефони, залазь в теплу ванну, попий чайочку з м"яткою і спатииииии....

16. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Панадолочко!З кожної безвихідної ситуації є як мінімум 2 виходи.Мені така ситуація знайома неодноразово.Головне не падати в паніку.Ми живучі,все буде добре.

17. zetta

zetta Well-Known Member

і я скучаю..........за моєю квіточкою.

• Подобається Подобається x 4
  18. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Вчора цілий вечір плакала!!!
    Прикладала Яринку, а в нас над її ліжечком висять плакатики з принцесами. Десь на відстані метр від неї. Вона на них дивиться і каже: Я коли закриваю одне очко, то навіть їх обличчя не бачу, ні ротика, ні носика, ні очей!
    А це вже понад рік, як ми її лікуємо. Одне око вже добре бачить, а друге ні з місця! А коли одне око 100%, а друге 10% - то ж завеликі перепади!
    Сказали, що друге око погано бачить через скаліоз (оскільки два ока лікували однаково, а результат ТАКИЙ різний). Ми вже і масажі на хребет двічі пройшли. А за рік школа!!! Я просто у відчаї!

• Подобається Подобається x 43
  19. Megan

Megan Well-Known Member

А в мене щезли всі фотографії дитячі після року. Стопка фоток, штук 100. Вчора хату перерила. Нема:girl_cray:. Пам"ятаю, що свекрушенька люба брала сусідам хвалитися:girl_mad:, а тепер каже що я їй нічого не давала. Кажу пошукайте, а вона, та шо я буду шукати як в мене їх точно нема.
    Чи то в тему ЗАбилам би свекруху:girl_crazy:?

20. odree

odree Well-Known Member

знайдеться, не переживайте так. от тільки заспокоїтеся, відразу знайдеться

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.