Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ірушко, на мою думку Дана права, поза "Я ображена" плюс "пожити окремо" - не вихід, якщо вам дорога ця людина. І якщо раніше такого не було, то не з доброго ж дива це почалось? Мені чомусь здається, що його щось гнітить, а він, як чоловік, рятується традиційним для чоловіків способом. Це ІМХО, припущення.

• Подобається Подобається x 15
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

Мені теж так здається...
    так вже вийшло, що чоловіки і жінки різні...
    і переживають все по-різному, і відпочивають теж... і часто нам, а не їм доводиться це першими розуміти:confused:

• Подобається Подобається x 8
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Я вже давно хотіла це написати. Чоловікові теж дуже важко. Він повинен підтримувати дружину, бути повним оптимізму, а хто ж його підтримає? Це ж втрата обох батьків, не тільки матері...
    Це так, з досвіду.

• Подобається Подобається x 9
  4. Olenka

Olenka Well-Known Member

Валюся з ніг.... Ввечері у баби був щось на подобі мікроінсульту (її довів до того синочок-алкоголік), вона навіть не памятала, що я одружена і маю дитину :sad: :sad: :sad: Я залишила дитину з температурою 39 на свекруху і півночі возилася з швидкою і убалтувала бабу піти до мене ночувати... в лікарню вона не хоче, до мене теж... У неї в хаті холодно, я з нею і з дитиною, там не зможу. У чоловіка хвора нога і йому треба компреси і тепло.... А вона рогом... не піде і все... Прийшлось чоловікові ночувати... Витягнула йому свій спальник і відправила до баби. Баба подарунок ще той...Друга половина ночі ще веселіша: малого аж трусило від температури, увесь час плакав, хотів тата - тато в баби. Сьогодні прийдеться давати антибіотики...
    А я як вижатий лимон... другу добу не сплю...

• Подобається Подобається x 31
  5. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Переживати мало.Жінка може переживати, плакати........а чоловік має рішуче діяти, показати що він надійний тил:tanksmile:

• Подобається Подобається x 5
  6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я йду на зустріч, подзвонила запропонувала записати його до лікаря, бо його болить зуб, він відповів що йому допомога не потрібна.
    Згодна що пожити окремо не вихід, та й не зможу я без нього і боюся втратити, але терпіти неповагу я теж не можу.
    Аналізуючи його поведінку і його характер я роблю висновок:в юності він ходіння по барах і по більярдах дозволити не міг, одружився рано.Зараз здружився з людьми які не звязані жодними обовязками. зарплату витрачають лише на себе - йому сподобалося жити гарно.
    Краще ж веселитися і забути чим дивитися на дружину без настрою в депресії.Чоловіки люблять радісних жінок, а не тих які постіно розповідають про те які вона здала аналізи і скільки ліків потрібно ще купити.

• Подобається Подобається x 16
  7. амелі

амелі Well-Known Member

нескромне запитання: а по скільки вам років?

8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

мені 23 чоловіку 26

9. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ех, а коли ми сваримось з чоловіком так, що я не хочу його бачити, то мені навіть піти нікуди :sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 3
  10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Однокімнатна??? Як я вас розумію...

• Подобається Подобається x 1
  11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ні, слава Богу, 3-кімнатна. Правда, коли жили разом зі свекрами то в 1 прохідній кімнаті було зле :cesored:
    Але ж він не відстає, не розуміє, що мені тре самій побути. А коли з хати хочу піти - не пускає (каже, що переживає). І не можу подзвонити і сказати "милий, сьогодні не чекай" ібо нема куди йти :sad:
    Зате є + - конфлікти не покидають сім'ї, чоловік нікому не розповідає (не та натура), а мені нема кому, так що приречені на вирішення їх самотужки :tanksmile: :xaxa:

Ех, до речі, помітила, що моє слово є більш авторитетним, ніж слова його батьків :confused: Навіть його мама часто мені каже "ну поясни йому", "ну скажи йому", "ну як він так може". ТАк і хочеться сказати "я тутай до чого, не я його виховувала" :ninja:

Ал то все фігня, Ірушка, а може в вашого чоловіка просто проблеми з самоствердженням , особливо у новій компанії. От на вас він і самостверджується і перед собою, і перед новими "приятелями" :confused::confused:

• Подобається Подобається x 16
  12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ми тільки шо на вулиці впали,я впала а мала з каляскою перевернулася,від землі сантиметр її я втримала,знаєте де на дорозі,добре шо перехід був,тільки ступила на дорогу і на тобі,мала навіть не зрозуміла шо сталося,а я за неї так розпереживалася шо аж руки трусились,от день почався,мамусі будьте обережні,як їдите!

• Подобається Подобається x 27
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А ми хворіємо....якась кишкова інфекція,малий тиждень мучиться правда вже йде на поправку,а вчора та зараза до мене вчепилася........

14. амелі

амелі Well-Known Member

не всі чоловіки у цьому віці "виростають" з дитячого інфантилізму.Ваш психологічний вік випередив чоловічий.Будьте мудрішими та терпеливішими.

• Подобається Подобається x 4
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Як я Вас розумію і співчуваю... В мене подібна історія. Тільки синочок-алкоголік довів бабу до депресії і паркінсонізму:babruysk:

... Зі вчорашнього вечора ношу в собі то все, аж тепер пробило на допис. Отже, отака ф...ня, малятка. Пішли ми вчора з чоловіком і малою в гості до свекрів - Старий Новий рік зустрічати. Багато цікавого я про себе дізналася. Я навіть не знала, яка я погана, добре, що просвітили:bazar: По-перше, малій скоро буде аж 5 років, вже пора відводити її на гурток танців і співу. А то вона "зажметься" і не буде розвиватися:8:. Отак. Ну і що, що дитина ходить у садочок, має гарну пам"ять, знає вірші на три-чотири куплети, переспівала всі пісеньки, що вивчила в садку, всім цікавиться, вдома бере іграшки і витанцьовує з ними танці, які в садку вивчила (садочок у нас справді дуже хороший), вимовляє вже всі звуки, в тому числі і шиплячі (нас виганяли до логопеда і навіть хотіли віддати в логопедичний садок, бо "дитина не вимовляє, то буде біда"):8:. На першій консультації логопед сказала: який логопедичний садок, ви що! Вам потрібні тільки одна-дві моїх консультації на місяць! Загалом, нормальна жива дитина. Ми разом читаємо книжечки, обговорюємо їх, я намагаюся якнайповніше і дохідливо відповідати на її запитання, розповідаю різні історії, привчаю дитину до порядку і т.п. Ні. Конче потрібен якийсь гурток. Два рази на тиждень. І ще бажано англійську мову. А то "дитина не буде розвиватися".
    Особисто я не хочу запихати дитину на гурток тільки тому, що зараз так модно, так роблять всі і так хоче дорога родина. Принаймні зараз не хочу. Можливо, через якийсь час. Запитати в дитини: чи хочеш ти ходити на танці, спів і т.п., що тобі подобається, на який гурток ти б хотіла ходити і т.п. По ідеї, дитина має то любити і отримувати задоволення, а не родичі від того, що й "наше мале таке, як усі". Згадую, як мене в 7 років віддали на музику, бо так хотіли батьки. "На що будемо ходити, на скрипку чи на піаніно? Треба вирішити зараз, бо завтра йдемо записуватися". Перед таким вибором мене поставили... ввечері перед сном, у ліжку:ireful1:. Я таки "добила" музичну школу. Але мені від того ні жарко, ні холодно.
    Далі. Рахувати до 20 для дитини в 5 років - це занадто легко. Треба ще в зворотньому порядку вміти: 20, 19, 18 і т.д:8:.
    І ще. Дитина покашлює. Викликали лікарку, приймаємо призначене лікування. Лікарка слухала дитину стетоскопом, сказала, що хрипів немає. Свекруха поклала долоню на спину дитини і каже: покашляй. Дитина покашляла. Вердикт: у дитини бронхіт. Діагностований "новим методом" у медицині - "вислуховуванням" легенів прикладанням долоні до спини через футболку і в"язаний светр:confused:.
    І насамкінець - запитання до мене: що ви хочете дитині на ДН? Відкритим текстом. При всіх. Скажу, пальто чи чобітки малій - разогналась, одноглазая. Скажу, іграшку чи книжечку - нащо їй, мало ще того всього, що є? Скажу, гроші - нууууууууууууууууу, не знаю... Ні, щоб у дитини запитати і подарувати щось, виходячи з її побажань... Не в мене ж ДН!
    Розписалася я... Хотіла б послухати ще чиюсь думку з цього приводу. Може, то дійсно я така дебілка, закриваю власній дитині "обрії широкі"?:confused:

• Подобається Подобається x 29
  16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Може я і молодща та менш досвідшена мама, але насмілюсь вставити слово. Недавно читала статтю про хлопчика мама якого дуже прагнула навчити його багатьом іноземним мовам. Вчила по Доману і тими заняттям не знала міри. Відривала його від ігор з друзями, від всього. В результаті хлопчик в 5 років вже в психоаналітика постійним пацієнтом був. Ви (а не свекруха )знаєте що для вашої дитинки найкраще, бо ніхто так як мам не знає свою дитину. Захоче дитина сама, попросить-не перечте а просто віддавати, для чого? Тим більше що Януся в такому віці вже що сама може сказати "хочу-не хочу, подобається-не подобається". Маю власний досвід, хоч була вже старшою. Хотіла я поступати в Труша, а батьки казали йди на економічний. В результаті "відбула" я інститут, зіпсувала купу нерів, і для чого? Взагалі для чого засмічувати своє життя гуртками на які не хочеш ходити, освітою яка не цікавить???

І ще: ДИТИНСТВО НА ТЕ І ДИТИНСТВО ЩОБ БАВИТИСЬ І БУТИ ЩАСЛИВИМ А НЕ ХОДИТИ ВЧИТИ ВІРШИКИ І ТАНЦІ ЯКІ НЕ ХОЧЕШ ВЧИТИ.

• Подобається Подобається x 14
  17. Natalka

Natalka Well-Known Member

Ясьці Березневій
    В мене подібна ситуація, тільки дитина старша і мозок компостує рідна мама. То я знайшла вихід - хочете щоб дитина ще десь ходила крім того, що вже є (основна школа + додаткова англійська):1) влаштовуєте, оплачуєте, водите і забираєте - ви. 2) В результаті занять у дитини не має погіршитися навчання в школі і 3)дитина має бути задоволена заняттями... Що з того вийде - побачимо:agree:
    Пи.Си. Це може підійти при умові, що ви зможете так часто бачити свекруху...

18. Nata

Nata Well-Known Member

Ну нічого, у нас запалення діагностоване взагалі телефоном :lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 12
  19. Зая

Зая Well-Known Member

:eek: а це як?

20. Nata

Nata Well-Known Member

Ну... просто. Я вже жалілася, що свекруха нас гирпом "нагородила". Кілька днів тому подзвонила, сказала, що в неї запалення, а значить і в дітей теж запалення :). Лікарку авіть нам викликала (добра яка, вбила м би!).
    Лікарка прийшла, сказала, що нічого страшного (ну ясно, я ж погана мама дітей ліку чаями-травами :)).

А щодо гуртків... Ясю, не переймайтеся, дитина підросте, сама вибере на які їй гуртки ходити.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.