Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Дівчатка! Дуже дякую вам за підтримку! І знову я плакатись - дали моєму мужу сьогодні "зарплату" за 2 місяці АЖ 400 грн.! І що я маю з ними робити????

• Подобається Подобається x 23
  2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну, 1. тішитись, що хоч щось
    2. а нема куди скаржитись?

• Подобається Подобається x 5
  3. Олька

Олька Well-Known Member

Та нема!!!! От ми чекаєм поки наш родич приїде з моря і будем йому говорити або хай його звідтам забирає, або він звільняється, бо то не робота, то знущання! Директриса того ЖЕКу ні фіга не робить тільки кричить на всіх і каже, що мій Артьом має все розрулювати, а він такої змоги немає, щоб перевіряючих по кабаках водити!

• Подобається Подобається x 10
  4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Він був онкохворий... шкода...

• Подобається Подобається x 9
  5. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

а я вчора з мужом посварилась.і всьо через маму його любиму,він бідний за нею аж труситься((здалось йому шо я єхиднічаю,викричався на мене(((
    навіть говорити з ним не хочу-хай з мамусьою своєю живе!

в мене чоловік тоже по блату з роботою попав((((((
    робить як кінь, може з 8 до 10 робити(має до 5-тої),за переробки ніхто не платить,а хамлять страшно,зарплата-копійки:sad:
    звільнився,зараз остані пару днів доробляє.

все що не робиться - все на краще)))не хвилюйтесь!

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 10
  6. Megan

Megan Well-Known Member

Ооооооой, про наболіле:girl_cray:, навіть згадувати не хочу. Мого весь чась нема, а як є, то він їде до мами. Я не проти щоб помогти, але щоб кожен день, то вже занадто. Приїжджає додому тільки спати. А в нас вдома так само куча роботи, то він нє, до мами. Я вже така зла на ту свекруху. Поенасаджує городів, а ви діти робіть, бо ми хворі. А діти і свої роботи мають. :girl_mad:. От скажіть навіщо 2 людям які ледве ходять 3 городи з картоплею, 1 з буряками, і ще кукурузв і куча всього? Певне для того, щоб хтось на них робив, а потім ще жаліються. Так би і випровадила його до мами, хай би там жив, і не треба би було щодня їздити туди сюди.
    Ох, розписалась я:girl_sad:. Мо трохи полегшає?

• Подобається Подобається x 23
  7. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

і пхається вічно до нас в кімнату-то стіл пересуне, то крісло доставить, то ше шось!а мене аж підкидує:sad:
    зато чоловік,маладєц,розуміє,каже-вона як краще хоче а ти не розумієш!:sad:
    карочє, я пагана-мама хароша:sad:

але то вже по-моєму в тему "свекруха-бабуся"!

8. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А у нас ліфт вже тиждень не працює, і не скоро його запустять. Кожен день пішки, на 9-ий поверх:girl_sad:

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ми також нині сварились і також через маму, правда це у нього не було в відкриту що він маму захищав але це підсвідомо він всілякими способами від мене відокремитись хоче.

Пішло за те що він як поїде в Україну то мене з собою брати не збирається, бо мені нема чого робити в його мами. Я кажу, як то нема. То ж твоя МАМА! А він, так то моя мама. Але тобі нема чого в селі зі мною сидіти. Я собі буду сам. Мені так стало образливо. Кажу йому, ти хоч розумієш як твої слова мене разять, а він мені - для того і кажу аби разили. І ти мене не переконаєш в іншому. Не хочу я з тобою на Україну їхати а тільки сам.

• Подобається Подобається x 12
  10. Orman

Orman Модератор-бомба

от казьол (вибачайте, не стрималась)

сприймайте це як тренування :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Таке тренування колись вже тривало рік. Не дуже хочеться повторювати:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Щось мені нині дурка в голову стріляє.
    Отака відповідь мені в голові виникла.
    "Ти собі їдь, а я теж поїду. І буду в твоєї мами сидіти, поки ти десь повієшся з колєґами, бо тоді я буду файна невістка, а ти поганий син". :beee: :girl_haha:

• Подобається Подобається x 14
  13. Маруся-мама

Досить непогано. Також варіант.

• Подобається Подобається x 5
  14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А шо? Ти сама казала, що його мама майже не виділа. Ну от і зіграй на тому. :xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А можна подумати, тобі нема сюди до кого їхати, як тільки до його мами на села!
    Ми тут можемо і свою розважальну програму влаштувати! ;)

• Подобається Подобається x 14
  16. Маруся-мама

Льогко.

Мене тільки мучило що він відмовляється проводити разом час, тобто ти собі будь де хош а собі де хочу. Але він дурниці каже, бо знаючи його він б дзвонив мені вже через годину як я б була сама у Львові а він в діровні.

Перед тим як він йшов на роботу то сказав мені що зі мною тяжко але без мене ще гірше.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 16
  17. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

мені так і сказано якось було: "ти мене від мами не забереш".привязаний до неї стращно:sad:
    саме геніальне дальше:прийшла вчора після роботи,з ним не говорю,а він до мене каже "при чому ту моя мама?"
    я чуть не впала:sad:

а на рахунок ліфтів-в мене вже 2-й рік не працює(живу з бабцьою і дідом на 8-му поверсі) то вони на 4-тому поверсі передишку роблять бо тяжко їм підніматись.

Останнє редагування модератором: 17 Вересень 2009
  18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Тіште себе думкою, що принаймі не впаде, раз не працює.:girl_wink: А то ж повно випадків що разом з людьми падають. Чи то може в мене фобія?:girl_haha:

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

і в мене фобія!правда трохи в іншому ракурсі.мене в ліфті закачує......тому при виборі квартири умова була не вище третього поверху!!
    і по темі: відлетіла набойка!або тре йти в обід ремонтувати, або ходитиму як кривенька качечка!!

20. Gala

Gala Well-Known Member

А я тільки що з мужом тааак посварилася....не знаю коли помиримся.,тільки біль і образа залишилися після сварки.

Статус теми:
Закрита.