Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Я впевнена шо і така ваша ялинка просто супер,а ті шо стащили ваші ялинкові прикраси,то в них ніякого святкування не буде,порозбиваються:p

• Подобається Подобається x 2
  2. kati

kati Well-Known Member

в мене теж ялинка прикрашена мьякими іграшкими,цукерками.....і мені здається що так набагато краще за традицийні шари з дощиком!!!!

• Подобається Подобається x 2
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Просто вони в мене з дитинства, то ніби повернення в ті часи, коли ми з батьками разом прикрашали ялинку.
    Щось цей рік точно не мій, мала їхати в Німеччину на хрестини - не поїхала, мала їхати в Карпати - не поїхала, суперкубок в квесті за підлим збігом обставин нам не дістався, на роботі хз, що буде, от ще й іграшки сперли :aggressive:
    Добре, що хоч батьки на Різдво приїдуть :radist:

• Подобається Подобається x 11
  4. Ная

Ная Well-Known Member

Купили ми з чоловіком ялинку,невеличку,дуже гарну. Як ставили її то зрозуміли чому вона коштувала всього 25 гривень. Вона ВЖЕ обсипається,дуже...:sad: Видно,зрубана вже давненько,не знати чи до Різдва достоїть...:confused:Почіпала прикраси,а радості від тої ялинки нема.

• Подобається Подобається x 9
  5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Значить залишаться приємні спогади і від того вже має бути добре,значить наступний рік буде точно ваш.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ольга

Ольга Well-Known Member

А я цього року не маю жодного корпоративу і на НР вдома сидимо... коли не могла з хати вирватися тоді було куди йти, а тепер все навпаки :sad:
    Одним словом в халаті проведу перші 6 днів нового року ;)

• Подобається Подобається x 6
  7. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Маєте рацію, але не все так просто.

8. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Якщо маєте ще час, то підіть і купіть нову ялинку... у всякому разі, я так зробила би! Хай вони ті 25 грн. мають, може їм від того щастя буде, вважайте, що потратили на благочинність :) А собі купіть гарну, свіженьку ялинку, щоб тішила око довго-предовго!!!!:dance:

• Подобається Подобається x 8
  9. Abraira

Доречі! Мою маму сьогодні зранку ВИПИСАЛИ!!!!!!!!! Уявіть, за тиждень після операції, зняли шви і виписали :) Її сусідка, йде на НР і в п"ятницю мусить повернутися, тому, я роблю висновок, що це не варіант, про звільнення койко-місця, а реально нормальний стан здоров"я, що позволяє виписати людину :)

• Подобається Подобається x 11
  10. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Купіть штучну, і не буде проблем з осипанням, а зі старої зробіть якусь композицію. Буде вам пахнути!

• Подобається Подобається x 3
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Вітаю! Моя бабуся весною мала така операцію, вона за тиждень була вдома, а за два тижні вже до мене в гості приїхала :)

12. lapocka

lapocka Well-Known Member

І мене в майбутньому чекає така ж операція:sad:

• Подобається Подобається x 4
  13. Abraira

Співчуваю... Моя мама 10 років знала про каміння, але їй сказали, що рухати його не можна. Зараз жовчного немає, але вона ще 10 років жила собі без втручання!

• Подобається Подобається x 1
  14. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Ой, я, дурепа мучилась з тим камінням із періодичними приступами, а як прооперували, то як на світ народилась. Через тиждень після операції вже їсти на всю сімейку готувала (тоді ще у свекрів жили). Так що то не страшно:):):), хоч і неприємно:umbrage::umbrage::umbrage:. (Але був дуже симпатичний хірург:o:o:o

• Подобається Подобається x 12
  15. lapocka

lapocka Well-Known Member

В мене ніколи не було проблем з жовчним, а от місяць після пологів мала кілька приступів, виявилось що там досить великий камінчик засів. Хірург розказував,що часто утворення каміння сприяє вагітність (за рахунок вагітної матки, жовчний змінює положення і в ньому застоюється жовч, і тому інколи утворюються камінці) :confused:Зараз ніби все добре т.т.т, надіюсь, що він розсмоктався, хоча таке рідко буває, але перевіряти його наявність не спішу;)

16. Олька

Олька Well-Known Member

Ой, дівчатка поплачусь! В мене знову з чоловіком біда. Вчора корчився від болі, думали, що зуб, поїхав до стоматолога, все нормально, казав болить голова, горло і взагалі вся ліва сторона. Ми бігом в мед. інститут до лора, він сказав, що гайморит, зробив прокол, але не дуже повиходило, послав нас в стоматологічну хірургію, там тоже сказали, що гайморит, але не від простуди, а від зуба.... Сьогодні зробили ренген, з зубом все нормально, знову до лора, знову прокол, підтвердився діагноз гаймориту, але знову проблема - збільшився лівий лімфавузол, якщо до завтра не пройде, будуть різати.... А в мого коханого завтра 30 років!!!! Ото подарочок!!!! Я вже дві ночі не сплю, пильную температуру, бо росте до 40! Я в шоці! Хочеться вити!!!! Так його шкода!!!!!

• Подобається Подобається x 17
  17. kati

kati Well-Known Member

зараз гайморит лікують і без проколів....спрей СІНУФОРТЕ,витяжка цикламену здаться,він дорогий-десь150грн.пшикаеш один раз на добу,і з тебе все вивалює(я так вилікувала гайморит пів року тому)

• Подобається Подобається x 5
  18. Олька

Олька Well-Known Member

Дякую за пораду, але гайморити різні бувають... В Вас який був простудний чи інший?

19. kati

kati Well-Known Member

а фіг його знае......
    але варто пробувати різні методи щоб не різати

20. Олька

Олька Well-Known Member

Йому вже два проколи зробили, тобто гною в пазухах вже нема, а в лімфавузлі також ще нема, але є якась фігня, з якої він може появитись, тобто до завтра або розсмокчеться та фігня, або буде гній і тоді різати....:sad:

Статус теми:
Закрита.