Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Дівчатонька я вшоці:sad:!!!!Це жах!!!!Нелюди якісь...нічо не бояться.:girl_cray:Життя як бумеранг-Їх колись теж хтось так само "кидане":girl_mad:...правда вам від того не легше..мабут:girl_in_dreams:ь...ні магнітофон ні речі з будови не вернуться....:girl_cray:Тримайтеся!

• Подобається Подобається x 12
  2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую, дівчата, за підтримку. Образливо, страшно образливо через те, що усі зусилля, усі фінанси спрямовані на те, аби чим швидше дочка топцяла ножками власним подвір"ям і мала більше простору для власного розвитку. Чоловік цілими днями слідкує за процесом, я сама таскаю того возика 5-6 разів на день з 4-го поверху, в терміновому порядку виконується купа робіт, нарешті знайшли спільну мову з нерадивими сусідами і тут на тобі. Розумію, що матеріальне не головне, але попереду ще так багато роботи, коштовної роботи... Доведеться на чомусь зекономити, вселятися лише з найнеобхіднішими речами і... просити в Бозі здоров'я і сили, щоб довести це все до пуття.

• Подобається Подобається x 32
  3. kati

kati Well-Known Member

Дівчатка не розтроюйтесь...то все страшенно неприємно , але бог суддя тим уродам.

• Подобається Подобається x 15
  4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І ви все зможете перебороти!!!

• Подобається Подобається x 9
  5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Юстино, мій чоловік теж мав таку халепу, коли робив ремонт. Котел, батареї, інструмент - все, що можна було продати. Сусіди звісно ж нічого не чули і не бачили. Як ви розумієте, до сих пір не знайшли злодіїв. До сих пір гадаєм хто то - майстри, чи продавці отих батарей, котлів, чи ще хто... Відчуття образи і пустоти - ти маєш знов це все купляти, бо хтось собі вирішив, що надто мудрий.
    Але зараз ми маєм і батареї, і котел, і тепло, і затишок в хаті :) Мені згадується підпис однієї з форумлянок - "Ніч найтемніша перед світанком".Тож тримайтесь :) Коли малеча буде гуляти на власному подвір"ї, Ви наврядчи згадаєте цю прикрість :)

• Подобається Подобається x 18
  6. Oddly

Oddly Well-Known Member

Юстино, не сумуйте. все ще налагодиться.
    мені ваш допис нагадав, як з мене всі сміялися, коли ми в щойно купленій порожній квартирі в новобудові, перш ніж почати ремонт, встановлювали сигналізацію.
    кілька років тому нас серйозно пограбували. винесли з квартири абсолютно все і навіть більше.
    а коли дитині було півтори місяці, вичекали, поки я гуляти з нею піду, залізли, завчасно підпилявши гратки на вікнах, в квартиру, і - капець.
    особливо неприємно і бридко було бачити перериті дитячі речі, перекинуте ліжечко.
    після того, я, як придурочна, що називається, на холодну воду дую.
    особливо, коли побачила, що все що залишається в таких випадках - це просто ставити крапку і починати нову сторінку.
    ніякі правоохоронні органи ніколи навіть не намагатимуться допомогти, деколи ще й навпаки.
    тому я вперто спочатку встановила сигналізацію, сусідів ще не було в будинку, і так нІкому було зреагувати, якщо щось. та й наявність тих сусідів ще нічого не означає.
    потім вже ми стали ремонт робити, звозити матеріали по-трохи і т.п.
    дооооооовго це було.
    але закінчилося.
    так що головне - щоб всі були живі-здорові.

П.С. Досі дякую Богу, що я тоді з дитиною не опинилася випадково вдома, або не повернулася швидше - мало що могло з нами статися. а втрачені речі - то діло наживне.

• Подобається Подобається x 29
  7. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ви знаєте, Suzi, а один з наших сусідів чув якийсь шум серед ночі, про що засвідчив міліції. Виглянув сонним оком, але нічого кримінального не побачив. Виносили все через заднє вікно, а там окрім якоїсь адміністративної будівлі нічого і не видно. Знайомий черговий міліціонер, який, власне, чергував цієї ночі на нашій дільниці, сказав, що зараз масово грабують квартири-будинки. Котли і батареї виривають з "м'ясом"... А наші, ще не причеплені, це майже, як безкоштовне оголошення в газеті для злодіїв.

А вам, Oddly, хоч вже минуло купа часу, я щиро співчуваю. Застати перекинуті власні речі, меблі і т.д. дуже болісно. Мене, напевно, якийсь час би не залишало усвідомлення чиєїсь присутності і відчуття гидоти від того, що чиїсь брудні і гидкі руки торкалися твого.

Як добре, що людина - таке унікальне створіння, яке має можливість витирати з пам'яті якісь неприємні моменти, з плином часу забувати про образи, біди, негаразди.
    Мені вже якось по іншому. Заглядаю сюди на хвильку, читаю ваші слова підтримки. Приїхав чоловік. Навіть пробуємо жартувати з цього приводу, бо щойно до мами (80 км від Львова) прийшли три міліціонери, а вона тільки з ванни. Поки бігала по хаті вдягалася, уявіть собі, що вже встигла надумати... А вони просто прийшли планово перевірити, в яких умовах у батька зброя зберігається.
    Усім дякую! Тримаймося!

• Подобається Подобається x 21
  8. ksjy

ksjy Well-Known Member

та-а! бачу, що пограбування це наболіле. В нас не так давно зняли всі колеса з дисками.Приходить вранці сусід і каже так і так, а в мене сміх! Певно подумав, якесь дурне, машина на цеглі стоїть, а вона тішиться!Але коли я побачила свого коханого , то миттю взяла себе в руки! Він, бідолаха, так розстроївся, ще його таким не бачила! Але нічого, в той самий день купили ще кращі і колеса і диски.

• Подобається Подобається x 10
  9. Ная

Ная Well-Known Member

Нині зібралися наші батьки,святкували ДН Софії,і ми при нагоді шо всі разом нарешті сказали їм шо на квітень у них буде ще один внук чи внучка,а в Софійки братик чи сестричка!!!:girl_smile:Ноль реакції... Спочатку подумала шо не почули,перепитала,таки почули,кажуть,то ви подумайте:8:.Та,кажу,ми вже подумали,на квітень чекаємо!У відповідь на то-не викидайте Софійчині речі... І все,за півдня більше ні слова на ту тему,ніхто не спитав як я себе почуваю,чи не важко мені тепер самій з дитиною,просто радість нашу з нами не розділили...:girl_sad: Припускаю,шо новина була для них шоком,тому так відреагували,але мені так сильно образливо,сиджу тепер плачу. Місяць часу шукали нагоди з ними поділитися,а тут таке...

• Подобається Подобається x 60
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Яка чудова новина :girl_claping: !
    А на батьків не ображайтесь,можливо їм треба обдумати новину.Мої батьки ,теж спочатку зреагували не так як я сподівалась ,на новину про другу дитинку,а тепер у них лише й мови про те,як там їхній наймиліший та найгарніший внук мається.
    Я, особисто ,дуже за Вас рада і думаю усі дівчата також.Щиро Вас вітаю з такою новиною ,бажаю Вам легкої вагітності та гарненького такого бажаного малятка :girl_in_love:.
    Пи.Си.Вам не у жилєтку,а у вихвалялки треба йти :girl_wink:.

• Подобається Подобається x 31
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

не переживайте: моя мама як почула про вагітність, то питала, чи я впевнена, що воно мені треба... а зараз видзвонює і вже мріє як буде бавити малятко:girl_smile:

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Нає вітаю з нови м пузиком. Не переживайте все налагодиться і думаю вони дуже раділи просто по свому.

• Подобається Подобається x 10
  13. Liona

Liona Well-Known Member

дівчата, я знову в цю тему пишу. В Лєрусі отит :sad: Бідася всю минулу ніч не спала, а разом з нею і ми з чоловіком... Сьогодні їздили в Охматдит, то хоч діагностували і це НЕ гнійний отит. Але знов АБ приймати... :sad: Ех, коли ж ця чорна смуга скінчиться?....

• Подобається Подобається x 20
  14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

НАЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, ти шо, це ж чудово! ану не плакати! буде ще одна красунька/красунчик, то все перейде, мука перемелеться і хліб буде!;) Вище ніс!

• Подобається Подобається x 14
  15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж плакатися.

В малого вже 4 дні температура під 39, дуже вредний, не спить. Вірніше, спить тільки в мене на руках, як я його ношу. Ніяких більше симптомів не помічаю. Вже не знаю, що думати... Швидку кликати не дужехочу, бо знов наколять і антибіотиків понаприписують. Певно дільничу завтра покличу.
    Зуби ніби ростуть, живіт твердий, крутиться навіть як трохи спить і ногами копає. Ну що то може бути?

16. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Девочки, а я на мужа сердюсь. Я работаю на 8 месяце, сижу с ребёнком и оформляю его в садик, прохожу всякие комиссии потому что мы в логопедический сад, кроме того по своим поликлиникам с ним же бегаю... Еще свекровь иногда давит, что я чегото не зделала, а мужу так ввопще такое говорит :girl_feminist: . И вот самое противное, что при моей зайнятости муж успевает играть в комп.игры да еще и со мной впечатлениями делится :ireful1: Я психую откровенно и без прикрытий, а он даже не замечает :sad:

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну й так їм і треба! головне, щоб Вам було добре..ЧОго Ви іншими переймаєтесь? то тут за Вас потішаться зовсім чужі люди, а в реалі особливо у нас чомусь не вміють тішитись чужому щастю. Вітаю Вас!

а у Вас є коліжанка? сходіть на кілька днів до неї, хай чоловік і свекруха відчують, як це без Вас))

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

В мене зараз просто легкий ШОК.....Навіть плакати не можу....Дурниця, але....всі свої фотки перекинула на диски, бо на компі не поміщалось....а диск "нєчаянноооооо" поламався.....:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    ВСІ_ВСІ_ВСІ фото пішли спатки......:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 23
  19. Holly

Holly Moderator

Як я вас розумію. В мене теж одного разу пропали всі фотки, в тому числі де я була вагітною. Мій молодший брат вирішив просто стерти їх з комп"ютера.

• Подобається Подобається x 12
  20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

співчуваю.
    мені довелося пережити смерть вінта з ВСІМ моїм портфоліо. Майже готовим сайтом. Купою моїх поетичних і прозових шедеврів. Ну фільмів у музики мені шкода не було.
    То було важко. Але зара вже по трохи ситворюється нове.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.