Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

У мене також на серці неспокійно: записав мій тато малу на підготовку до приватної школи, мене просто поставив перед фактом. Ну, я якось нічого, думаю, нехай буде... А виявилось, що там треба бути цілий день, без денного сну, я взагалі-то для адаптації хотіла її поводити на кількагодинні заняття два-три рази на тиждень, а тут такий "сюрприз". Запиталась тата, чи він у курсі, а той на мене розкричався, що моя дитина дика (бачте, десь у родичів мала кидається йому на шию, а наша не хоче!). Образи було два вагони, "бо то ж людей за мене попросили, а я невдячна!"
    Ну добре, я людина неконфліктна, вирішили з чоловіком зайти - може то ми дійсно своїй дитині краще зробимо. Щось мені після того візиту ще більше відпала охота віддавати до них малу. Не те, щоб щось там було недобре чи неправильно, всі привітні, все добре, але не підійде їй та школа - ну не висидить вона до 6 вечора без спання та ще й у групі, де на 18 дітей одна вихователька!
    Мораль така: як же я терпіти не можу, коли у мене за спиною щось вирішують, а мене потім ставлять перед фактом!

Останнє редагування модератором: 2 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 14
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Я щойно викупалася. Просто як в рекламі Калгону. Пралька зупинилася посеред циклу прання, мусила воду вручну зливати. Так я умудрилася фільтр відкрити замість шлангу. Уу-у-у-у. Води повна ванна, сподіваюся до сусідів не потекло.
    Мало того: повірила я своїй машині: включила знову, а вона зараза знову воду набрала і стоїть. Зараз піду ще раз купатися :)
    І майстер не відповідає на дзвінки.

• Подобається Подобається x 18
  3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Сьогодні ввечір мій коханий їде на 3,5 місяці в Голандію...:girl_sad::sad::sad:
    Так не хочеться лишатися самій..Сумно, страшно, самотньо...:girl_sad:
    А ще вдома виключили воду, насос зламався, до завтра не буде ... повна халепа!! Навіть приготуватися до прощання не можу нормально...:girl_cray:

Останнє редагування: 2 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  4. Галченя

Галченя Well-Known Member

А я ніяк не можу забрати свій закордонний паспорт. Сьогодні була в хорошому настрої, тому дуже сильно з ними сперечатись не мала бажання.

Здала документи на виготовлення паспорта ще минулого року. Приблизно в такий же час. Прийшла за ним через 3 міс. в надії його отримати, а мені заявили, що ідентифікаційна довідка моя на дівоче прізвище їм не підходить (тому паспорт не готовий) Переробила довідку. Прийшла ще через деякий час - не готовий. Потім вирішила даром часу не тратити. Прийшла недавно туди знову.
    Питаю -готовий
    -Так. А де ви були до того часу??? Ми його не видамо! Треба дані перевірити.
    -Які?
    -Звірити з оригіналом паспорту
    - Він же ж у вас в руках (мій оригінал паспорту). Звіряйте.
    - Оплатіть квитанцію на 26,20

Ну хіба не абсурд? Обуренню мому не було меж. Чи може тьотя гроші хоче. Сьогодні зайшла, думала буде інша жіночка. Дивлюсь - та сама. Я прикинулась дурочкою, але нічого нового не почула. Вже думала їй ті гроші "готівкою" дати. Але вирішила не спішити, а прийти якось разом з чоловіком (йому ж теж доведеться якось забирати свій паспорт). От така в нас "Страна непуганых идиотов"

• Подобається Подобається x 22
  5. Nata

Nata Well-Known Member

У мене брат так здавав документи на паспорт: сказали, що в базі ідентифікаційний не проходить, поїхав в податкову, дав запит на ідентифікаційний, тиждень часу проваленсав, тричі їздив в податкову, результат: ідентифікаційний підтвердили :)

• Подобається Подобається x 13
  6. Олька

Олька Well-Known Member

Розкажу вам про вчорашню історію з одною медсестрою.Я такої гадюки ше не бачила!!!! Вийшов лікар з операційної і каже зараз привезуть каталку і поїдете в палату. Ми чекали годину на ту каталку, і тато в шутку каже: дівчата ви шо з сихова їхали? А воно як відкрило морду на всю лікарню, тіпа шо за претензії, як вам шось не подобається то їдьте в Богдан, а в неї відітє лі робота нєрвна іт.п. Я вже не витримала і кажу ми вас на ту роботу не посилали і взагалі в вас відношення до людей як до худоби і то не лікарня, а колгосп, кароче мене накрило, так та зараза потім ходила дверима гримала, фиркала, я їй сказала хай в себе вдома гримає, а тут свої емоції хай собі в д..у запхає, там баби в палаті з мене так ржали. Потім мамина подружка (лікар) принесла укол і сказала, шоб мама попросила медсестру їй на ніч вколоти, шоб спати спокійно, мама її попросила, а вона каже: хай ваша подружка вам і коле.... блін, їй повезло шо я вже поїхала, кароче мене тиліпало вчора цілий день від неї!

• Подобається Подобається x 33
  7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я справу програла. Боролась-боролась, а виявилось що все як головою об стінку... Немає у нас правосуддя...

• Подобається Подобається x 20
  8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

І правосуддя нема, і справедливості... І взагалі життя у нашій країні не до описання.
    Недавно вперше пошкодувала, що у свій час не залишилася жити у цьоці в Англії - там хоч би не пухла голова за майбутнє дитини, за те, як оплатити постійно зростаючі послуги при такій самій зарплаті, яка ще вчора хоч чогось була варта, а зараз мало того, що знецінена, так ще й урізана по саме "не можу", і не треба було би тіснитися чотирьом у недорозумінні площею 29 кв.м., яке називається двокімнатною квартирою! І власне житло можна було би заробити до 30-річчя, а не за сто років державної роботи! І не краяли би серце оченята дівчинки на фотографіях зі скриньок у "родинних ковбасках" з гривеньками від таких самих убогих! Ворогу не побажаєш бути на місці її батьків... Ну коли вже там нагорі всі нарешті нажеруться?!!
    Як же важко бути патріотом країни, якій на тебе плювати...

• Подобається Подобається x 17
  9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

і мені сумно...
    тільки вийде десь заробити, маєш якусь мрію, хочеш собі на щось назбирати, так за ніч в державі все так зміниться, що в результаті твоє кілька місячне відкладування і збирання грошей ніц не варте! а за все оплатити, а бабці допомогти, а назбирати гроші на навчання?? або банально просто купити щось смачненьке чи гарненький подарунок коханому, в якого скоро ДН.. або просто мати змогу дозволити собі додому поїхати на маршрутці в паскудну погоду чи поїсти під час пар... а так знову потрібно пахати, пахатти.. і таке враження, що в пусту.. найгірше відчуття мабуть, чи одне з найгірших - це неможливість самореалізації...

10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Пам"ятаю, у 90-ті у старших класах я марила справжньою шоколадкою, а не тим соєвим милом, яке тоді продавали, бідося була страшенна, але вірилось, що колись має бути краще. Може я старію, але зараз так все безпросвітно, що вити хочеться. Шоколаду тепер - завались, але всі ілюзії про краще життя розтанули безслідно. Живемо, як на мінному полі.

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Нема вже сліз..... Як я ненавиджу ту людину, що мені не дає жити.... Знаю, що це погано ненавидіти, але нічого не можу з собою зробити. Знаю, що ця людина просто бідна, бо вона психічно неврівноважена.... знаю, що її покинули усі, так їй треба мене і мою сім'ю ганьбити.....Господи, дай цій людині розуму, щоб залишити нас у спокої.

• Подобається Подобається x 23
  12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Такий зранку був файний настрій,чоловік закінчував робити Юсті стіл,як подзвонив сусід і сказав,що в нашій машині вибили вікно і вкрали магнітофон :girl_sad:.
    Чоловік поїхав шукати шкло,а в мене зовсім зіпсувся настрій,ще й діти без кінця воюють за будь-яку дурницю :girl_cray:...
    А такі були плани на сьогодні.Тьху :girl_sad:.

• Подобається Подобається x 29
  13. Юстина

Юстина Well-Known Member

Чоловік сьогодні, як і кожного ранку, поїхав поглянути, що відбувається на будові. А там відбулося те.... що нас вночі пограбували... Котел на автономне опалення, батареї, бойлер, інструмент на тисячі долларів... На душі пусто, сумно, образливо і... брудно. Поговорила з мамою-татом, з коліжанкою, написала Зірниці, зайшла до вас, а до тями прийти ніяк не можу... Ще пральну машинку відкрутили, але, бідасі, стягнути з 2-го поверху не змогли, кинули посеред хати...

• Подобається Подобається x 45
  14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як я Вас розумію.В нас витрати менші,але відчуття у мене ті ж.

15. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ще й дописи наші з'явилися з різницею в хвилину...

• Подобається Подобається x 7
  16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Жах..... Щось останнійм часом пограбування дуже почастішали. І нашому будинку тільки за останній місяць було два. А до того років 5 було тихо. Що ж це таке.....

• Подобається Подобається x 4
  17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Криза, мабуть...

• Подобається Подобається x 2
  18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Бог їм суддя Олесю. Не сумуйте . Карапузику все налагодиться.
    А тепер напишу я в нас вчора сталася неприємна історія з машиною. Як питання завтра вирішиться все напишу. Скажу одне не думала що люди бувають такими свиньми. Просять по людськи з ними а самі по свинськи

19. Люша

Люша Well-Known Member

Ой дівчатоньки, сижу пів ранку читаю все що пропустила, нажаль, буваю з вами лише коли малий хворий, ця робота з 9 до 18...
    У нас реальна чорна смуга, судіть самі -
    вніч з неділі на понеділок зірвало кран о третій ночі, пощиколотку у холодній воді давали тому ради і намагалися не затопити сусідів...
    у вівторок зранку у мене у руках загорівся фен я його відкинула і його так тріпало що пропалило килимок у коридорі, дякувати Богу, що килимок а не мене...
    у середу зранку подзвонила мама, яка відпочивала разом з моїм малим у Берегово, сказала що температура, поїхали ввечері їх забирати машиною, у машини під Львовом якісь дроти перегоріли, треба міняти - коштують як жигулі.
    Про стан малого писала вже у "хворіє дитина", з ночі температури ще не було, молюся щоб тримався так далі, і судячі з розповідей форумлянок - чекаю коли висипе.
    Що чекати далі? Чи ліміт "гадостей" вичерпано?:girl_sad:

• Подобається Подобається x 26
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

Юстино я в шоці.... новини жах... але певно самі розумієте - все матеріальне не головне.
    Карапузику співчуваю, в нас в знайомого місяць тому те саме було.
    а ви під хатою тримаєте машину?

Статус теми:
Закрита.