Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

та не в тім річ... я ходжу, усміхаюся, багато працюю, себе, любу, не забуваю... тільки та дитина... потрібна лише мені. ніколи не думала, що тільки через те, що маєш дати нове життя треба пройти стільки приниження.
    назад дороги нема, а як ліпити, якщо вже не ліпиться? і чи варто?...

• Подобається Подобається x 23
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Іреночко, чому таке відношення до дитинки у вашого чоловіка..він розраховував на сина і тому..чи є якісь глибші причини

3. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Знаєте, найважче - це знайти бажання щось міняти і ліпити. Якщо бажання є - то все зліпиться! Тримайтеся і пошукайте бажання. (не знаю, чи до речі, але я в собі того бажання знайти не можу :girl_sad:)

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

та нє... про стать дитини тут не йдеться (до речі, на іншому узд казали хлопчика)...
    причина в тому, що там маразми крепчают... а ще "добрі люди" ніяк не втихомиряться...
    нормально, коли близькі родичі кажуть (не мені, але щоб я чула) - "то ліпше було аборт зробити, бо ти ж, Сашко, вже у віці, та й хворий, а як дитина плакати буде... ой бідний ти бідний"...
    а він себе і жаліє по повній програмі - поїхав і тиждень ні звонка, ні свистка...
    а заявочки: "як жив, так і буду жити - ти мене дитиною не прив"яжеш" - ніби я це збиралася робити...

в тому то й річ, що ловлю себе на думці, що нічого не хочу і бачити його теж...

Останнє редагування модератором: 26 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 19
  5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Іренко, не засмучуйтесь, будьте молодцем! Тримайеся вище від всіх цих "добрих" висловлювань, щасливо народіть дитинку і насолоджуйтесь своїм щастям, щастям материнства. Останнім часом переконуюсь, що все-таки, це найвище щастя для жінки!!!

• Подобається Подобається x 10
  6. Milka

Milka Moderator

Іренка, у вашого майбутнього маляти ще є братчик, тому ви не одні. Визначіть для себе зараз ціль в житті це діти, чоловік з часом дай Боже все зрозуміє. Розумію що вам не легко, нелегко від того що чоловік не підтримує, що говорять люди, але той душевний неспокій вам не на користь. Думайте про те щоб були здорові дітки, моліться, Господь все зверху бачить, і не буває таке зле щоб не вийшло на добре.

• Подобається Подобається x 9
  7. Kasia

Kasia Well-Known Member

мама мія. то якийсь жах. ІРЕНО, ну мусиш то відпустити з голови і насолоджуватися тим станом що маєш. дітки твої то певно і є для тебе усім світом! а як чоловік так собі вибрав то його справа! ти найкраща мамуся в світі, ти так боролося за дитя в животику, то тепер не переймайся дурницями.! мусиш бути спокійною насамперед, і обовязково все налагодиться.

• Подобається Подобається x 26
  8. Ірена

Ірена Well-Known Member

та нє... то його гріх. не можна хотіти бути добрим до цілого світу, а руйнувати те, що маєш найближче... ним маніпулюють як іграшкою, а воно, дурне, думає, що він такий класний... але хай. то дійсно його.

• Подобається Подобається x 17
  9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от нехай і думає, що класний...а ти насолоджуйся, що ти класна тричі...подумай, яке щастя ти маєш, як ти до того йшла, а хлопи - то таке..вічно замислуваті ходять ...і горді від того...

• Подобається Подобається x 16
  10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Блін, я б отих "добрих людей" послала куди подалі.

Іреночок, а ви не пробували трошки "просвітити" його стосовно оточення, і що власне думки ці не його (блін, прям як в мому підписі :)), і ніхто за вас ближчим йому не буде.

П.С. Іреночко, тримайтесь. Заради своїх двох маленьких щасть.

• Подобається Подобається x 15
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

я вже десь писала, що як не хоче чути, то не почує...
    більше того, як люди хочуть мати його вічним гаманцем, то будуть мати, повірте, мої аргументи тут будуть заслабкі. надто багато всім втратити доведеться...

• Подобається Подобається x 15
  12. Mokka

Mokka Well-Known Member

то правда.... але ще спам'ятається, інакше не може бути!

Тримайтесь!!!! [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  13. mayscream

mayscream Well-Known Member

Ірено, спробуйте відпустити ситуацію,що склалася навколо вас. Того, що не дано змінити вам, ви не зміните, а от душу собі пораните. Якщо світ навколо вас лише винищує душевно,то створіть свій світлий світ навколо себе,і не пускайте до нього нікого стороннього. Шукайте позитив у собі,а він у вас є,це 100%, в свому сині,в свому вагітному стані. Час все розставить по місцях,головне не винищити на ніц свою душу до того моменту. Медитуйте,це теж допомагає. Поради насправді банальні,але лише ви можете створити свій "теплий закуток".Нвіть через боляче і образливо, ви дійсно на це здатні...лише роззирніться у власній душі!

• Подобається Подобається x 8
  14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мене таке саме було в суботу. Вирубило ввечері світло, води нема а я сама з малою, хотіла запитати чи на довго, бо треба йти по воду у магазин! Дзвоню з мобільного на аварійну а там якась навіжена баба - верещить і кидає трубку! Я з мобльного здвоню, трачу свої гроші а воно хамить. Довела мене леджве не до сліз. І поскаржитись нема куди, воно навіть прізвища не сказало - класна робота - виливати свій негатив на інших і нічо не є.

• Подобається Подобається x 14
  15. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Так не обовязково прізвище. Пишете заяву, кажете що тоді то в такій-то годині Ви телефонувала і Вам нахамили і невідповіли. Вони ж там по змінах чергують, графіки є .Як нічого не зроблять, то хоч їй нерви потріпають.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

подумати про власну недосконалість - це допомагає простити
    забувати не потрібно - це ж частина життєвого досвіду
    дивитися крізь примружені очі - так воно видаватиметься трохи меншим
    а жити - та всі ж живуть... головне жити так, аби потім не шкодувати...

то теж - потік свідомості

17. Liliyah Romanova

Іреночко, та то звичайні страхи маленького хлопчика... він може й старший, але суть та сама - вони в душі діти. Почекай, поки дитятко буде. Подивися третього шрека, він тобі когось точно нагадає. ;) Але наперед не треба гризтися. Буде згризота, тоді й подумаєш про неї...
    І оцього не треба. Ти ж вища за те все! У тобі - маленьке сонечко, ти - оселя любові, а на решту ... не зважай, адже сонце світить усім, і добрим і не надто... ;)

Таке зараз робити безнадійно. Страх має великі очі. Най трохи поменшають, а тоді можна питати, чи є розум.

• Подобається Подобається x 17
  18. Liliyah Romanova

Mariya пішла з форуму... :girl_cray::girl_cray::girl_cray: Ну що ж то нині за день такий??? :girl_sad::girl_sad::girl_sad:

Останнє редагування: 26 Серпень 2009
  19. Orman

Orman Модератор-бомба

як пішла? Взагалі?

20. Liliyah Romanova

Я дуже сподіваюся, що ні... але тон був такий загрозливо рішучий... :sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.