Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. lapocka

lapocka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

П. левандівка в дописі за 29,01,2008 дуже добре пояснює з прикладом. спробуйте. Спочатку потрібно зареєструватись на фотофайлі

• Подобається Подобається x 1
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

я якраз по інструкції п.Левандівки і роблю,але виходять то замалі,то завеликі фотки.............я всежтаки повний "чайник".......вибачайте за оффтоп,але мені так з того сумно:sad:

3. Gala

Gala Well-Known Member

4. kati

kati Well-Known Member

5. Дана

Дана Well-Known Member

Зареєструйтеся ось тут http://www.radikal.ru/, там коли ви загружаєте в альбом своє фото, воно автоматично зменшується до потрібних розмірів і внизу картинки будуть готові коди для вставлення в повідомлення на форум.

• Подобається Подобається x 9
  6. anka

anka Well-Known Member

про протерміноввані і нікому не потрібні подарунки- і мене в родині ніколи такого не було. бабуся була вчителька і всі цукерки, які їй дарували відразу ж відкривалися вдома. а коли я вийшла заміж і родина стала більшою, почали дарувати подарунки і чоловіковіродичі- я почала прозрівати:). наприклад- на народження малечі нам дідусь з бабусею принесли здоровенну шикарну коробку пляшечок- вагою 1,7кг! зі словами " ми вам хотіли її на весілля подарувати, але тоді забули, то даруємо тепер". зауважу- весілля було 22.07.07, хрестини в липні 2008р, а цукерки протерміновані станом на квітень 2006. Крім того нам подарували постіль. Лише потімсвекруха сказала, що це та постіль, яку я дарувала дідусеві з бабусею в день весілля :), ще недавно мені дісталася білизна.... коли я йшла в школу, то таку вже давно ніхто не носив:) але хітом стала кава. Нам подарували каву, якуслід було вжити до грудня 1996р.!!! я ходила в 6-й клас, а кава вже була протермінована.
    зубна паста, яка зіпсувалася 3 роки тому... і так завжди!!! подарували також капрони італійські!!! "таких в нас нема!" точно нема. дата виготовлення 1986р!!! якось так образливо!!! мало того- в них зараз в комірці стоять банки з розчинною кавою ( то все добро родина з гамерики передає), яку нікому не дають- чекають поки остаточно зіпсується. точно таке саме з речами для малечі. нам недавно подарували костюмчики для дитини від народження до 2-3 місяців ( їх передали досить давно)... все хоч дуже красиве- замале. невже не можна було подарувати все відразу??? тепер гарні нові речі просто комусь віддам, а самі тоді мусили малечі все купували...
    хоча я для себе бачу чітке пояснення- бабуся з дідусем в радянські часи ТАКЕ пережили- відмотали по таборах по повній і голод бачили і сибір і скруту неймовірну. того і тиснуть так. але просто незвично- в мене в сім"ї нема дарування-передаровування, зажимання, ховання, і дарують завжди дійсно кращі речі ніколи нічого зіпсутого і старого....

• Подобається Подобається x 22
  7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

У мене вчора раптово прооперували маму.... вирізали жовчний міхур, повний каміння (велике, лежить зара, як трофей) вже йшло нагноєння... вчора дума, що сива лишуся... Головне, що попасти до неї не можу, бо з малим у лікарню (на Топольну) зі зрозумілих причин не попруся. Хіба, всеж-таки поїдемо з чоловіком, він внизу з малим побуде, а я льотом до мами :sad: Якби ще жили близько, а нам перти через усе місто, а малий у машині раз на раз, то балдіє, то істерикує :sad:
    ........написала і ще гірше стало :sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 31
  8. Олька

Олька Well-Known Member

Abraira! Тримайтеся і моліться! Все буде добре!

• Подобається Подобається x 13
  9. Женічка

Женічка Well-Known Member

Abraira! у моєї мами було те саме, їй вирізали 6 років тому.
    зараз все добре!!! не хвилюйтесь, до мами поїдьте обов"язково, я впевнена, що це додасть їй сили для одужання!!!
    а малюк нехай побуде з татом, тим більше, якщо у вас є власний транспорт!!!

• Подобається Подобається x 19
  10. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Якісь плаксиві в мене видалися останні два дні, але маю надію що це я так плачу, щоб не нести свій біль в Новий рік.Почалося все з того що я прийшла на ніч до батьків і вечером ми з татом довго спілкувалися на різні теми і тут я згадала, що коли я боролося за збереження вагітності ніхто з мамів не приніс мені їсти, а мені дуже хотілося мяса, тому що через кровотечу впав гемоглобін - я як почала плакати, і ніяк не можу зупинитися, батько розгубився........почав пояснювати, що він не знав як поступити в цій ситуації, боявся своїм приїздом мене ще більше розстроїти, тому що він в нас дуже жалісливий.
    Потім лягаючи спати я себе корила що не змогла стримати свої почуття, в батька і так болить серце а я тут з своїми нюнями.
    На другий день я зустрілася з друзями і ми складали плани на новорічне святкування.Виявилось що з нами буде святкувати сестра друга, яка завагітніла тоді коли й я.В мене одразу зіпсувався настрій.
    Це дуже погані почуття, ти намагаєшся їх не допускати, але вони всеоднро вилазять.Вчора я дуже добре зрозуміла Уляночку.Чоловік втішав мене по телефону як міг, а я плакала на всю квартиру, потім плакала коли говорила з подругою.
    За ці дні я зрозуміла що як би ти себе не обманювала від себе не втечеш.Тому що як стався викидень я тримала себе в руках, свої емоції, не плакала і не жалілася рідним, на роботі ходила усміхнена,а от минуло вже 2 місяці, а мені здається що час зупинився.

• Подобається Подобається x 25
  11. Олька

Олька Well-Known Member

Сонце! Якщо я зможу тебе підтримати, як Уляську, то буду рада! Я взагалі-то не вмію гарно говрити, але це не годловне, тут на форумі вже всі це знають! Я щиро вірю, якщо позитивні думки і щира молитва, то все буде добре, і не треба сліВ!!!!! я ВІРЮ, ЩО У ВАС ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 10
  12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ІРУШКА, дорога...не кори себе за те, що батько бачив твої сльози...він і так відчуває твій біль і від того йому ще гірше, бо не знає, як тобі помогти..тепер ви поговорили, він тебе розраджував і, повір, йому від того стало легше, бо він хоч якось долучився до ПЕРЕ-живання вашої біди..якби мій татко був живий...я б годинами про це з ним говорила, бо то була людина, яка мене найбільше любила і відчувала..на жаль...мого тата вже з нами 3,5 роки немає..
    пройшло 2 місяці...у мене теж...я була вже заспокоялась, але останні новини з новою невісткою і її вагітністю вибили мене з колії..вчора вони були у нас в гостях..мене "не давило"..я дійсно щиро раділа за них..говорили про вагітність, про дитину, про витрати на пологи і т.д....
    Ідіть на це святкування, спілкуйтесь з нею..заспокойтесь...розслабтесь..відпустіть... і стане легше..а коли буде легко, ляля повернеться...

• Подобається Подобається x 32
  13. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дякую вам всім дівчата за підтримку, я буду сильною обіцяю.
    Завтра йду здавати аналізи, результати будуть 31 грудня, сподіваюсь вони піднімуть мені настрій.А перед тим як йти на святкування я випю трошки заспокійливого, щоб відповідати на запитання про вагітність без емоцій.

• Подобається Подобається x 12
  14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ірусю, бажаю, гарних результатів аналізу і вперед..беріть бика за роги в Новому році і....:connie: у нас все буде добре..я відчуваю...скоро дописувати будемо паралельно на відповідній гілці;)
    П.С. я ще поплачусь - мій організм після 2-ї вагітності мене "здає": знову кашель, насмарк і страшенна втома від того стану....ХОЧУ ГАРНОГО НАСТРОЮ І МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я...побажайте мені цього:D;)

• Подобається Подобається x 24
  15. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я щось якась дуже виснажена, чи то авітаміноз починається, чи від нудьги, але якщо раніше мене можна було назвати "зайчиком енерджайзером", то сьогодні я швидше "сонна муха". І ще ну не відчуваю я що скоро Новий рік, хоч трісни. А так хочеться щоб був святковий настрій зі запахом мандаринів. Не можу придумати меню на свята, фантазії не вистарчає. Ну все тре батарейки міняти.
    Чоловікові далі не платять зарплату, перед Миколаєм дали аж 100грн. Але виплатили першу частину грошей на дитину.

• Подобається Подобається x 16
  16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Уляночко, від щирого серця вам того бажаю:radist:

• Подобається Подобається x 7
  17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Від щорого серця бажаю вам всього найкращого і здійснення ваших заповітних бажань.
    Я хотіла взятися за планування зразу після Нового року, але в нас з чоловіком почали псуватися відносини, здається на майбутнє дивимося однаково, але кожний іде своєю стежкою.Вчора я від нього була просто в шоці, а зранку встала голова так боліла, що знайти сили піти в лікарню просто не змогла.

• Подобається Подобається x 9
  18. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Ви маєте свою мету - хочете дитину - так ідіть до цієї мети. Не відкладайте- до свят, на весну, після Паски - а методично день за днем, година за годиною наближуйте ваші бажання. І вони сповняться :connie:

• Подобається Подобається x 5
  19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я з чоловіком і синочком останніх 8 міс. проживали окремо від батьків аж в Луцьку..........а тепер.........криза......і вчора ми остаточно переїхали до моїх батьків..........хоч тут 2 поверхи і повно місця і класні відносини і буде кому з малим посидіти.........алеееееееее.:confused:........ще й в брата молодшого канікули і до компютера мене не підпускає.:sad:

• Подобається Подобається x 14
  20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Виявилось, що в нас з горища свекрів сперли усі наші ялинкові іграшки :aggressive:
    Повбивав би :aggressive::aggressive::aggressive:
    Купила солом'яних зірочок, тепер ялинка прикрашена ними,маленькими м'якими іграшками та цукерками.
    Таке враження, що робиться усе, щоб святкування у мене не було :sad::sad:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.