Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Якесь рідкісне загострення... Всі дрібнички нервують, розстроюють, псують настрій... . Поговорити ні з ким, поділитись ні з ким, якась така глибока і неймовірна самотність посеред натовпу людей.

А ззовні посмішка...

• Співчуваю Співчуваю x 17
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

А ви пишіть тут побільше, і не важливо про, що, завжди знайдемо що обговорити, і всім буде тема для розмови. Не падайте духом, це всього лиш просто такий настрій.

• Подобається Подобається x 1
  4. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

@sonyachne divcha, я цинічна істота, зіпсута медициною, і не люблю і не вмію давати порад. Але Ваш допис відізвався мені болем, хоч я і не знаю, як ЦЕ.
    Я відвідую психотерапевта. Всі мої емоції, які я відчуваю, але не проявляю, бо боюсь, стримуюсь, не хочу показувати, соромлюсь, не можна, недоречно, нікому не потрібно, і т.д. вона допомагає мені проживати і досліджувати. Інакше, напевне, я би з"їхала в тяжку соматику.
    Це я до того, що
    А чому не можна? Хто це заборонив? Це Ваші відчуття, вони є, можливо, треба дати їм вихід і прожити їх, а не забороняти, затискати, ховати, закривати, не показувати? Вони ж ніде не дінуться, можливо, треба дати їм свободу, прожити, вони пробудуть, скільки їм відведено бути, а потім підуть. А життя продовжиться.
    Не в форматі поради, швидше, в форматі роздумів та емоцій, які викликав Ваш допис. Обіймаю і підтримую.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я дуже, дуже, дуже дякую всім дівчаткам за пітримку. Насправді дуже приємно. Ви найкращі)))
    Тепер напишу під оффом, щоб не думали-не гадали))

• Подобається Подобається x 10
    • Співчуваю Співчуваю x 5
  6. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Не люблю сюди ходити. Але зараз мені просто дуже треба виплакатись. Всьо не так!!! Я відчуваю себе безсилою. Нічого не можу змінити. Просто сидіти і чекати. Але думка про те, що я щось пропущу, втрачу тим сидінням мене гризе постійно. Якийсь глухий кут.
    А ще сьогодні я мала бути дуже щаслива, але не є(((. Так буває через чужу халатність. А я знову сиджу і нічого не можу змінити. Просто сиджу і чекаю. І розумію, що позитиву можна не чекати(.
    А ще ця фізична рухова обмеженість мене просто страшенно виснажує. Коли не можеш сама нічого зробити і розумієш, що або так, або ніяк.
    В хаті сміття купами лежить (пес порвав подушку і той син тепон кругом). Їсти нема що, на базар нема кому піти, про приготування до Паски я взагалі мовчу. А ще котел мене так нервує: щось там з газом, напевне забився фільтр, не вистарчає котлу його, постійно вимикається. Треба майстра, але він буде аж після Паски. Тому кожне миття - ще одна перевірка нервів на міцність.

• Співчуваю Співчуваю x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Rodionochka , а не хочете хоча б на цей важкий для вас у плані здоров'я період взяти якусь жінку, щоб кілька разів на тиждень приходила поприбирати, попрасувати, може щось енергозатратніше зготувати?

• Подобається Подобається x 2
  9. Rodionochka

В мене свекруха через будинок живе. То діти вже не голодні і пес вигуляний). Та й порядок вона мені на кухні вчора зробила. Але то не те, не люблю коли вона мені щось у домі робить. А ще мама була позавчора - теж щось робила-пилесосила. Але діти+цуценя, то ніяких жіночок не напасешся))). Я якось вже звикла, що все сама роблю, а зараз не можу. Ще просто морально до того не готова. Сподіваюсь дуже, що ногу таки попустить (бо спину вже ніби відпускає потрохи). І кожен день чекаю чуда))). А воно все переноситься на невизначений термін.

• Співчуваю Співчуваю x 6
  10. Козенятко

І таки дочекаєтеся, все минеться, живіть надіями на краще. Після тяжкого періоду, наступає легкий, щасливий, можливо трішки спантеличений. Бажаю успіхів!

11. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Rodionochka , ну та,так як ви того ніхто не зробить) Але якщо фізичний стан не дозволяє,то й через голову не варто скакати .Побережіться,плюньте на тимчасовий (умовно)безлад.Бережіть себе.А потім колись-якось поприбираєте.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Rodionochka

Люблю я ті Посиденьки! Стільки, дівчата, від Вас тепла! Дуже всім дякую за підтримку! Ось так напишеш, потім перечитаєш, і розумієш, що не все АЖ так зле). Дякую!!!

• мімімі мімімі x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

@Rodionochka, шо за сльози???
    2 парубка у хаті нема кому з псом погуляти? Нема кому синтепон позбирати? Собачку певно всі хотіли, а прибирати - мама??? Давайте-давайте хлопців залучайте.

• Зе бест! Зе бест! x 13
    • Подобається Подобається x 8
  14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В мене було аналогічно. Головне - Цивілізація і Травіан. Дотепер пам"ятаю, як я лежу з високою температурою, чоловік бавиться на компі, а дитина ходить у ходунках по хаті туди-сюди, бо нікому її побавити...
    мій і в 42 грає... може, де який гештальт незакритий сидить... у 10 років "Трьох мушкетерів" прочитав, у підлітковому віці поводився як маленький дорослий, а на "старості літ" як прорвало...)))))
    і ми от скоро 15 років як шукаємо компроміси, а шо ж дєлать? :connie_pull-pigtail
    от сиджу пишу допис, а в хаті тра-та-та-та-та...
    Забийте на все, зробіть дітям щасливу маму. Тим більше у вас більш ніж поважна причина)

Останнє редагування: 6 Квітень 2017
  15. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Яська Березнева
    хотіла теж написати дещо на тему "Муж і комп", але оте ваше
    мене так розвеселило, що мені всі негативні думки пішли геть. дякую вам))))

16. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

О-о-о-о-о, в нас до того Травіану вставалося вночі, бо "В нас же напад! Я маю війська відправити!" :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 5
  17. Козенятко

Дуже мені подобається ваш допис, все так складно, всі задіяні і все робиться. А якщо нема такого, ну не заставиш ти робити дітей, якщо вони не хочуть. Дуже гарно виховали своїх дітей, зараз це рідкість. Хоча на своїх не дуже нарікаю, але прибирання у хаті- це тєжко, але як треба, то треба.

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

ОФФ. я ото тра-та-та-та читаю і сміх і ...
    В знайомої чоловік щось будує там)), вона казилась, тоді вигнала, тоді прийняла на трохи інших умовах. "Будує" але вже меньше)). Я коли свому розказувала, він не вірив, що таке буває, аж поки по ТВ не подивився "Хата на тата" з таким персонажем. Але, як моя мама каже "В кожного свої хороби")). Мій от також "больний", щастя, що болячка сезонна, брат свою має манічку. Важливо, щоб людина вміла розмежувати, тоді всім добре.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

Можливо підроблені, тому нема ефекту

20. Rodionochka

Теж розповідали про одного, що щось там вирощував. І так старався, що бізнес з вирощування зеленини занедбав. Не змігзупинитись вчасно. Але що шукати скалку в чужому оці). Я от теж мала без посиденьок піст протриматись (крім вихідних). А зараз зірвалася, бо в мене типу "депресняк".

• Тупо! Тупо! x 1
  21. катенок

катенок Well-Known Member

В мене вже теж така думка,бо гайморит наче легка форма,катаральний чи як..і щось ніяк...

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk