Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

@Валентина Соболь, Ви віруюча людина? Якщо так, то не можна впадати у відчай. Краще - воно попереду, навіть якщо зараз Вам здається, що все пропало. Посумували, і досить. Треба радіти тому, що є. Розумію, що деколи (а комусь і дуже часто) це робити дуже важко. І знаходити щось хороше у саме цей важкий час. Але попри те, воно (те добре і позитивне) завжди є. Просто ми його часто не помічаємо через наші проблеми. Я деколи для цього уявляю як могло б бути ще гірше), і мені стає веселіше. Бо весна, бо жива, бо діти є біля мене, і війна не у моєму місті. А ще жива мама, брат, друзі. Та купа всього.
    Бажаю Вам вибратись з того глибокого дна і дивитись у сторону сонечка).

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

@Валентина Соболь, ніц вам не буде.
    Я от знаю "чувачка", якому перевалило за 80. Мішечок в нього був з іншого приводу, але був. Скільки ми наїздилились-находились за тими мішечками, кремами і т.п. Через пів року зробили повторну операцію, завели все назад. Зараз требує ровера, щоб на рибалку їздити.
    Фіст пісталєтом, руку підняти і резко опустити, насвистуючи чарівні слова.
    Все буде добре, я то знаю.

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Копайте в ширину і будете мати басейн! :) Все буде добре! :good2:

• Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Перше тобі обіцяють, потім проходить час... всі обіцянки забуваються, і на тебе начхати! А тобі боляче, боляче так, що не знаєш куди дітися від всього.

• Співчуваю Співчуваю x 8
    • Подобається Подобається x 1
  6. iriwa

iriwa Особлива мама

Загубила 500 грн..
    Постриглася, пофарбувалася, а чоловік навіть різниці не побачив.
    Отакий день дурний.

Останнє редагування: 8 Березень 2017
    • Співчуваю Співчуваю x 6
    • [​IMG] Співчуваю x 10
    • [​IMG] Інформативно x 1
    • [​IMG] Тупо! x 1
    • хто?Дівчата,всм дякую за співчуття.І не тільки співчуття.Настрій зіпсовано,сиджу плачу.Будьте толерантними один до одного.Образити людину дуже легко.Моє рішення таке:дописувати більше не буду.Мої проблеми,то мої проблеми.І нема чого ними форум засмічувати.Всім бажаю здоров’ячка і добра.І ще нагадую---в час Великого Посту головне --не їсти один одного.:give_heart:

• Співчуваю Співчуваю x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. arushka

arushka завжди досягаю мети

• Погоджуюся Погоджуюся x 20
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Vinnytska

Vinnytska люблю....

@Валентина Соболь , іноді і розумна техніка може давати збій. Когось просто сенсор підвів. Не тікайте, не ховайтесь у свою мушлю. Я вже чекаю Ваших літніх канікул: із міцним здоров'ям, трапезними сніданками на всю Вашу рукавичку, дитячим гомоном і сміхом! Ну бо як інакше?
    Поки написала, поки бігала по роботі, поки зібралась відіслати, - бачу багато однодумців)

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Останнє редагування: 9 Березень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. iriwa

iriwa Особлива мама

@Lathorien то мої діти бавилися і напевно тиснули те " тупо" в дописі пані при тім я отримала від неї листа і відповідну оцінку . Розібравшись у ситуації я вибачилась в приваті і зняла те нещасне " тупо"
    Якісь дитячі ігри, ти мені поставила, ану я тобі поставлю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Смішно Смішно x 1
  11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ой, дівчата, з тими оцінками і сенсорами. Прочитала, і бігом дивитися чи то часом не я. У мене таке буває. Ну і кого то турбує, то зразу мені в привати пишуть, питають чого. Блін, мені так соромно, перепрошуюсь, забираю ті оцінки, стараюся пильнувати, а той планшет всеодно вмудряється вліпити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  12. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я щось навіть уваги не звертаю на негативні оцінки. Завчасно думаю, що то не туди тицьнули. Зрештою так воно, як правило, і є. А якщо навіть поставлена зумисне, то нехай. Якщо людина щиро так думає, то чому ні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я так теж на цілком простий інформаційний допис отримала "тупо". Написала в приват, що певно випадково, або з чим не згодні хоч? У відповідь - тишина. Ну ОК, тупо так тупо. Оспідя! Було б чого розстроюватися! Тю! Хтось вважає твій допис тупим, ну і має право на таку думку, навіть без пояснень. Толерантніше тре бути :girl_smile:, зараз такий тренд.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. Siania

Siania Love Life

Та в більшості випадків це випадковість. От коли вже йдуть якісь суперечки, тоді там ставлять вмисне, а так не безобідний допис ніхто не поставить просто так. Я собі навіть підпис зробила такий "Погані оцінки від мене - випадковість, не ображайтесь!", бо з телефону часто сенсором не те натисну.
    @Валентина Соболь хіба ж то причина плакати? Навіть якщо і вмисне хтось вліпить - ми не долари щоб всім подобатись, та забийте на то!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Та вже неодноразово просилося @MARTINI забрати то "тупо" з оцінок. Кому воно тре?...

• Подобається Подобається x 5
  16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Я теж коли гортаю в низ сторінку на телефоні купа всього понатискаю чисто випадково (((

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  17. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  19. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ви думаєте, без кнопочок не буде пересварених і ображених? Дорослі жінки поводяться, як діти в пісочниці. І без кнопочок знайдуть, до чого вчепитися і надутися. В карму гадості писати будуть, гг.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Смішно Смішно x 1
  20. Hermi

Hermi Well-Known Member

колись була взагалі 1 кнопочка, але всеодно були скандали ;) так що тут міняйте, не міняте- толку ніякого. Просто треба спокійніше до того ставитись, мені спочатку було не приємно за ті всякі оцінки, а потім забила, ну поставили, я ж не в школі? Правда багато негативних оцінок поставиви випадково

Ну і по темі, або навіть не знаю чи то краще в забила б чи в іншу відповідну тему...Одним словом, вчора чуть не попала в аварію, і то по дурі якогось хворого на голового водія, але з Божою допомогою все обійшлось. Водій маршрутки, аж мусів з'їхати з дороги, щоб хоч трішки прийти в себе. Я від шоку, лише вдома повністю усвідомила що сталось. Дякую Богу що все обійшлось, тоді якось про це не думалось, а зараз трясе...

• Співчуваю Співчуваю x 8
    • Смішно Смішно x 1