Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А мені в душу плюнули.... передарували мені одну річ мною ж їм подаровану, котру я вибирала і підбирала з душею.... і як так можна?

• Погоджуюся Погоджуюся x 29
    • Подобається Подобається x 2
  3. Tequila

Tequila Well-Known Member

Ніколи не хотіла мати таке день народження. Почався день наче добре, але потім мама подзвонила з дуже тривожним голосом - в Тата мікроінсульт. Приїхала додому, Тато після швидкої, Мама в паніці... На душі шкребуть коти, хочеться просто плакати, і більше нічого. Але не можна, бо треба комусь залишатись спокійним...
    І ще сумно, бо нескоро побачусь з коханим - аж через місяць. А я дуже тяжко переживаю розлуку( Але маю дуже багато різних занять і справ цього місяця, тому, надіюсь, час пройде швидше.
    І наш ДП сьогодні не приніс позитиву. Коли зайшла сюди вранці, побачила повідомлення, що мій допис з комерційної теми про косметику видалено. В дописі було просте питання: коли я отримаю замовлену майже місяць тому косметику. Відповіді в ПП чи телефонного дзвінка я теж досі не отримала. Мені надзвичайно неприємне таке ставлення, враховуючи те, що я раніше безрезультатно пробувала отримати відповідь на те ж питання по телефону. То я наполегливо прошу автора вищезгаданої комерційної теми видалити також всі мої інші повідомлення з теми, якщо цей мій останній допис так Вам не входив. Дякую!
    Маю надію, що мій батько якнайшвидше одужає, а час розлуки мине непомітно для нас. І я все таки буду ще веселою з нагоди мого дня народження.
    Дякую всім хто дочитав до кінця.

• Погоджуюся Погоджуюся x 27
    • Подобається Подобається x 7
  4. AilataN

AilataN жива

Ех, прийшла пожалітися на свої проблеми, і побачила дуже неприємний сюрприз.
    Хотіла проігнорити, але зачепила брехливість ситуації.
    Навіть спробувала розрулити в пп, але де там, люди чують , те що хочуть чути..
    Отже :

Списую ваші претензії на поганий настрій, співчуваю ситуації, яка у вас склалася, але , вибачте, змовчати не могла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  5. Magnolia

Magnolia Active Member

Не ображайтеся на тих людей - мабуть, забули, що то Ваш подарунок, можливо, не мали коштів, щоб купити щось інше. І якщо подарунок повернувся до Вас - значить має бути Ваш )).
    --- дописи об"єднано, 12 Травень 2015 ---
    Бажаю Вашому татові якнайшвидшого одужання, а Вам - радості, спокою та здійснення мрій у Ваш День народження.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Зачастила я сюди!
    Нам відмовили..... відмовили не пояснюючи чому....

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Не знаю про що йдеться, хочеться Вас втішити і підтримати, але може то так має бути? Можливо зараз не час для цього?
    Все що не робиться, то на краще?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я ще сплакну, добре? Просто сплакну. Задовбало мене то!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 2
  9. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Всплакни, я зраня теж понюняла, мені ліпше стало:girl_wink:

• Подобається Подобається x 1
  10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

--- дописи об"єднано, 15 Травень 2015 ---
    Моя жилетка нині загально-суспільна.
    Не можу я вже бачити бідолашних бабусь в супермаркетах, які бігають між поличках в пошуках найдешевшої крупи:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.
    І головне- я виходу не бачу. І мене то бісить грр.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
    Reason for edit: гризня
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
  11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Ооо, те саме. В хлібному біля мене старенька ніяк не може зрозуміти, чому дає 3грн, а їй кажуть доплатити за батон(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Sera

Грр.
    Я даю таким як можу пару гривень.
    Та то ж проблеми загальної ніц не вирішує.
    Хоч бери і не ходи в ті магазини, для мене то тепер постійний стрес...
    Нині взагалі налічки не мала, то аж взлостилася ще більше.

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
    Reason for edit: гризня
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. zdorov

zdorov Well-Known Member

і на тому фоні клоуни :crazy::sad::crazy::sad::crazy::sad::crazy::sad::crazy: у верховній раді "працюють " так, що хочеться роздерти!!! Гройсман вчора на пленарному засіданні поіменно/пофамільно просив депутатів сісти/не розмовляти/попрацювати... А тамті як телята чогось лазять по тому залу, регочуть між собою, в планшеті сидять. Така біда в країні, а їм хоч би серце кольнуло, ну як можна таким довіряти долю всієї держави?
    вчора мене то сильно бісило :sad::crazy::sad::crazy::sad::crazy::sad::crazy::bomb:

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
  14. Де тонко там рветься, іншим разом якось би безболісно минуло, а зараз....ех.
    Загубила конверт з грошима-2000тис. Розумію що це лише гроші і дякую Богу що взяв грошима-як кажуть розумні люди.
    Просто саме зараз все на купу-дні народження, хрестини, проблеми з машиною і тп і тд
    Хоча певне вони комусь були більше потрібні- на все воля Божа.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ех, не люблю тут писати, але паскудний день і якесь реально невизначене майбутнє. З чоловіком сваримося, ще й каже, що мінятиме роботу. Я його звісно ж, в цьому підтримую, бо розумію, що якщо створюються нестерпні умови, то краще самому вступитися...Але переживаю за майбутнє, все-таки попереду значні витрати...Й ще на купу кілька дрібничок, які своє таки дали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  16. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

А мене взлила та ДУСя і що "жеруть" слуги народу за наші податки,коли більшість думає зараз,як вижити:dash1:
    Раджу переглянути,випуск 23

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. YeS Svit

і як стоять з стаканчиками біля ТЦ,то вже заставляє задуматись...,як то ми живемо "по-новому",то прірва.Але на вихідних весь центр забитий людьми,всі кафе,бари,ресторани все замовляють...де та прірва? Просто багаті стали ще багатшими,а бідні-біднішими і то не вирішить проблеми,якщо ми кинемо пару гривень,щоб бабця купила на нині собі хліба:girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  18. Sera

Ото власне, що не вирішить.
    І мене то так виводить шо ну.

19. YeS Svit

Останнє редагування: 16 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. sanches

sanches Well-Known Member

Подзвонила сестра, наша бабця в реанімації.
    Почався набряк легенів і серця.
    Лікарі кажуть, якщо до ранку доживе, то вони за неї зможуть поборотися...
    І вбиває, що я нічим допомогти зараз не можу окрім молитви...

Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 26
    • Подобається Подобається x 1
  21. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 16 Травень 2015 ---
    дівчат, ну ви чого... А скільки ще є тяжкохворих дітей, яким збирають на дорогі операції, і всяке-всяке різне. і біда в багатьох країнах в світі ще більша є: голод, землетруси, багаторічні війни. Ну, всім ж не допоможеш. Робіть, що в ваших силах.

ну чого ви так? все буде добре, Серо. Хіба ж мало прекрасного в вашому житті?

Останнє редагування: 16 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 4