Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
А мені в душу плюнули.... передарували мені одну річ мною ж їм подаровану, котру я вибирала і підбирала з душею.... і як так можна?
Ніколи не хотіла мати таке день народження. Почався день наче добре, але потім мама подзвонила з дуже тривожним голосом - в Тата мікроінсульт. Приїхала додому, Тато після швидкої, Мама в паніці... На душі шкребуть коти, хочеться просто плакати, і більше нічого. Але не можна, бо треба комусь залишатись спокійним... І ще сумно, бо нескоро побачусь з коханим - аж через місяць. А я дуже тяжко переживаю розлуку( Але маю дуже багато різних занять і справ цього місяця, тому, надіюсь, час пройде швидше. І наш ДП сьогодні не приніс позитиву. Коли зайшла сюди вранці, побачила повідомлення, що мій допис з комерційної теми про косметику видалено. В дописі було просте питання: коли я отримаю замовлену майже місяць тому косметику. Відповіді в ПП чи телефонного дзвінка я теж досі не отримала. Мені надзвичайно неприємне таке ставлення, враховуючи те, що я раніше безрезультатно пробувала отримати відповідь на те ж питання по телефону. То я наполегливо прошу автора вищезгаданої комерційної теми видалити також всі мої інші повідомлення з теми, якщо цей мій останній допис так Вам не входив. Дякую! Маю надію, що мій батько якнайшвидше одужає, а час розлуки мине непомітно для нас. І я все таки буду ще веселою з нагоди мого дня народження. Дякую всім хто дочитав до кінця.
Ех, прийшла пожалітися на свої проблеми, і побачила дуже неприємний сюрприз. Хотіла проігнорити, але зачепила брехливість ситуації. Навіть спробувала розрулити в пп, але де там, люди чують , те що хочуть чути.. Отже : пані Зоряночко, чи ми з вами по тф не спілкувалися? Я попросила вибачення і наголосила, що " на разі" немаю можливості передати вам замовлення. Дуже негарно дорослій людині додумувати, і ще й прописувати, брехню. чи в темі немає зо три повідомлення ( одне з яких написано великими червоними літерами) про неможливість опрацювати замовлення? не тільки ваше. між іншим, якось з іншими замовниками ми знайшли вихід , нормально домовилися ( і все це по телефону, при вмінні ним користуватися - все можливо), всі борги по оплаченим замовленням у мене закриті, і совість чиста ( для мене це немаловажно, свою репутацію я ціную, люблю і поважаю своїх замовниць). А перерви у роботі бувають у кожного , люди хворіють, відпочивають, вчаться, різне буває, тим більше,що це перша перерва за ЧОТИРИ роки. Списую ваші претензії на поганий настрій, співчуваю ситуації, яка у вас склалася, але , вибачте, змовчати не могла.
Не ображайтеся на тих людей - мабуть, забули, що то Ваш подарунок, можливо, не мали коштів, щоб купити щось інше. І якщо подарунок повернувся до Вас - значить має бути Ваш )). --- дописи об"єднано, 12 Травень 2015 --- Бажаю Вашому татові якнайшвидшого одужання, а Вам - радості, спокою та здійснення мрій у Ваш День народження.
Не знаю про що йдеться, хочеться Вас втішити і підтримати, але може то так має бути? Можливо зараз не час для цього? Все що не робиться, то на краще?
--- дописи об"єднано, 15 Травень 2015 --- Моя жилетка нині загально-суспільна. Не можу я вже бачити бідолашних бабусь в супермаркетах, які бігають між поличках в пошуках найдешевшої крупи. І головне- я виходу не бачу. І мене то бісить грр.
Ооо, те саме. В хлібному біля мене старенька ніяк не може зрозуміти, чому дає 3грн, а їй кажуть доплатити за батон(((
Грр. Я даю таким як можу пару гривень. Та то ж проблеми загальної ніц не вирішує. Хоч бери і не ходи в ті магазини, для мене то тепер постійний стрес... Нині взагалі налічки не мала, то аж взлостилася ще більше.
і на тому фоні клоуни у верховній раді "працюють " так, що хочеться роздерти!!! Гройсман вчора на пленарному засіданні поіменно/пофамільно просив депутатів сісти/не розмовляти/попрацювати... А тамті як телята чогось лазять по тому залу, регочуть між собою, в планшеті сидять. Така біда в країні, а їм хоч би серце кольнуло, ну як можна таким довіряти долю всієї держави? вчора мене то сильно бісило
Де тонко там рветься, іншим разом якось би безболісно минуло, а зараз....ех. Загубила конверт з грошима-2000тис. Розумію що це лише гроші і дякую Богу що взяв грошима-як кажуть розумні люди. Просто саме зараз все на купу-дні народження, хрестини, проблеми з машиною і тп і тд Хоча певне вони комусь були більше потрібні- на все воля Божа.
Ех, не люблю тут писати, але паскудний день і якесь реально невизначене майбутнє. З чоловіком сваримося, ще й каже, що мінятиме роботу. Я його звісно ж, в цьому підтримую, бо розумію, що якщо створюються нестерпні умови, то краще самому вступитися...Але переживаю за майбутнє, все-таки попереду значні витрати...Й ще на купу кілька дрібничок, які своє таки дали.
А мене взлила та ДУСя і що "жеруть" слуги народу за наші податки,коли більшість думає зараз,як вижити Раджу переглянути,випуск 23 http://uahd.com.ua/index.php/aktualni-shou-ta-peredachi/65-insajder-2014-vsi-vipuski-onlajn-ictv
і як стоять з стаканчиками біля ТЦ,то вже заставляє задуматись...,як то ми живемо "по-новому",то прірва.Але на вихідних весь центр забитий людьми,всі кафе,бари,ресторани де прибуток за один день 120-150тис.грн.все замовляють...де та прірва? Просто багаті стали ще багатшими,а бідні-біднішими і то не вирішить проблеми,якщо ми кинемо пару гривень,щоб бабця купила на нині собі хліба
Бабцям в яких немає родичів,сутужно,але не справа тільки в них,більшість рахує свої витрати і думає,як зекономити зараз з тими тарифами,бо з/п не відповідає цінам в сукупності.У мене колеги мають по 3 робочі дні за травень,яким дітей годувати і чоловіки не всіх можуть забезпечувати.А ті розреклекловані субсидії,більшості не виходять.От у мене перевищення норми житлаБо добре все прорахували і норму з 21 знизили до 13,65м
Подзвонила сестра, наша бабця в реанімації. Почався набряк легенів і серця. Лікарі кажуть, якщо до ранку доживе, то вони за неї зможуть поборотися... І вбиває, що я нічим допомогти зараз не можу окрім молитви... Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
не втрималась. Мені видається, чи то дійсно останнім часом така тут тенденція котити бочку на форум? От не розумію таких висловлювань. Вони як камінь в город взагалі всіх нас, дівчат, які тут активно дописують і спілкуються. Це є форум з безліччю користувачів, всі ми різні, тому різні у всіх думки, треба це розуміти і бути готовим до різного... --- дописи об"єднано, 16 Травень 2015 --- дівчат, ну ви чого... А скільки ще є тяжкохворих дітей, яким збирають на дорогі операції, і всяке-всяке різне. і біда в багатьох країнах в світі ще більша є: голод, землетруси, багаторічні війни. Ну, всім ж не допоможеш. Робіть, що в ваших силах. ну чого ви так? все буде добре, Серо. Хіба ж мало прекрасного в вашому житті?