Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
сьогодні ми встали в 5 ранку. при тому, що до того я вставала до нього кожні 2 години. Довго так не витримаю)) але це дрібниці... у мене чомусь стала дуже суха шкіра на руках і ступнях. Дискомфорт нереальний. І ось в завершення того щастя, на п"ятці тріснула шкіра від сухості. Кожен крок - адський біль. Я не знаю, що зробити, щоб полегшити. Може хтось підкаже рецепт? бо це жесть...свята наближаються, а нАстрою немає зовсім, хочеться ткнутися в подушку, й спати доби з дві...а тут робота, малий, готовка, прибирання, і кожень день я як вижатий лимон(
Відколи переїхали за місто, хвороби нас не полишають. Так того чекали і цілий грудень хворієм по черзі. Я вже думаю, що причина в неосвяченій хаті. Я просто окропила свяченою водою новий будинок, а священник ще не освячував. Спочатку малий 10 днів з температурою, потім два рази з малою в інфекційці. Тільки прийшли додому - принесли із собою якийсь вірусняк...темп. під 40, кашель, соплі рікою. Плюс ми з чоловіком по черзі температуримо не кажу вже про понос і тошноту. Як того позбутись? завтра хлоркою поцую все підряд.
Важайте, щоб від хлорку ще й голова не розболілася. Бо я так раз собі зробила, дуже чистила все, то потім ходила , як п'яна. Коаще вже оцтом мийте, хоть не так агресивно. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Комунальні платежі - печальпечальна. за газ 5000(де ті хом*яки). Місяць паперової волокіти із субсидіями і прогноз не дуже втішний - на одну прописану людину є ліміт - 280кубів, а ми 600 використовуєм і то на мінімумі. Якось все на купу. Щоб прописатись тре було зробити мільйон кроків і звичайно, вони не на користь. В чоловіка діагноз - дезагрегаційна тромбоцитопатія - поставили на облік в воєнкоматі. Знову хом*яки одні. Ех, хочу на ручки.
Таких, як я, треба відстрілювати. Ще в дитинстві. Стільки років прожила - і одні помилки. Ні прихвалити себе, ні наїхати на когось, навіть своє, законне отримати... Домовитись, полатвити, порішати - це не до мене. 30 чоловік з одними документами - 29 пройдуть, кого завернуть? Правильно. На мені написано великими буквами ЛОХ. І дітям своїм життя зіпсула. Не платила за оцінки, не підвищувала самооцінку - ви най-най-най, а всі решта сміття, не влаштувала на роботу, вчила правди та праці. І що? Таких треба відстрілювати. Ще в дитинстві. Щоб не мучились. І щоб інші з них не насміхались.
Спробуйте звернутися у поліклініку де робили прививку. Не можу сказати 100%, але здається, коли я робила прививки дітям, то робила запис медсестра в картку дитини і свій журнал. Хай знайдуть запис по вашій дитині і впишуть знову.
Не думайте так. Це просто так вийшло. Ви переїхали в період всіх болячок і вірусняків. Просто треба зціпити зуби і перетерпіти то все. Все так не буде. Все буде добре
в той день коли ми переїхали - малюк захворів і сильно затемпературив. Думали ангіна. Виявилось- скарлатина. Так буває..
@Meriroma так сезон зараз такий, віруси різні. Думати, що проблема в будинку логічно, бо є виправдання такій ситуації. То просто "ваш" місяць. В нас таке було в жовтні. Просто треба перетерпіти, перечекати. Все так не буде. Хвороби відступлять. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
не накручуйте себе, радійте своїм першим святам у власному домі. Правду дівчата кажуть - період такий хворобливий. Ми коли переїздили з квартири до свого дому померла моя бабця. Половина речей в вантажівці, а мама дзвонить і каже "кидай все, приїзди, баба померла". Я нічого не хотіла, ні тої хати, ні переїзду. Так сталось. Хлоркою мабуть не варто обробляти хату, тільки просмердиться все, голова буде боліти і дерти в горлі. Краще дуже добре провітрити - це реально помічний варіант.
Спробуйте мазь календули + вітамін А + вітамін Е по краплі нанести на сухі ділянки рук та стопи. Мені дуже допомагає: наношу на ніч, ноги в шкарпетках. П'ятки ідеальні стали, а руками ще трохи мучусь. А, і ті засоби зовсім не дорогі, на грн. 30 максимум в аптеці.
Та Ви праві, дівчатка, але чому то так має бути? Нерви, злість, образа від такої безпорадності, неспроможності змінити ситуацію. Просвіту не видно.
Можливо маєте гусячий жир, можна ніч помастити і в шкарпетки --- дописи об"єднано, 23 Грудень 2016 --- Може маєте де кварц позичити, добое було прокварцувати. Ще кажуть можна евкаліпту заварити і в кімнаті, де частіше буваєте поставити. Кажуть дезинфікує і на кашляючих добре впливає. Тримайтеся.
Все. І я здалась - прийшла "жилєтнічати".. Завтра намічене "міроприємство" якого чекали-планували місяць.... і ....малюк кашляє, "дівчинка" яка мала бути з ним---грипує, чоловік у відрядженні, в куми померла свекруха, кум на роботі, коліжанки не можуть по причині присутності на тім дійстві, бабуся відмовилась, бо не вважає це поважною причиною, щоб приїхати.. Пріплилі.Сушіть весла. Хіба чудо ситуацію врятує..
Ми свою хату освятили через два місяці після переїзду. І саме у той день, коли мали освячувати, навіть уночі перед тим, нам розвалили каменюкою скло в машині, погнули двері ногами, закидали камінням гаражні ворота. Виходить чоловік іхати за священником - а тут такий сюрприз. Ми теж почали різне думати, а священник порадив "не робити собі вузлів", просто так співпало. Як і у Вас. І потім буде все інакше).
Коронка щойно вивалилася Ну як, як, як? Завтра корпоратив, в четвер їду в Польшу, на п"ятницю стільки наплановано, що я навіть не знаю, як то все в одну п"ятницю втиснути.