Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
І в мене біда з ноутом, закривала його і не побачила шнура від зарядного, в результаті весь екран вщент тріснув(( Хоча він вже в мене п'ятий рік, і працював трохи туго, але все одно жалко. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
народ, може хто знає що в таких випадках робити: послала чоловіковій бабусі посилку укрпоштою в Кіровоградську обл. і не знаю чи то я при сказанні її адреси допустила помилку в індексі чи то на пошті коли вносили посилку в систему, та результат такий - посилка зараз мандрує Вінницькою областю...і що робити? блін, ще найважливіша посилка, я дуже хотіла щоб бабуся з дідусем її отримали, там фото внучки, якої вони ще не бачили....то ж треба так...
В мене було подібне. Чи я так вказала, чи мене так почули і поїхало не до мене. Але після дзвінка все вияснили і відправили, куди потрібно. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Трішки моєї міні-жилетки - мої парфуми так і не встигли приїхати до свята - посилка вже 4 день блукає між Києвом і Львовом... Сьогодні передзвонили з інтернет-магазину, що мою посилку з невідомих причин "Міст експрес" повернув назад до магазину . Надіємося тепер на "Нову пошту". Вчора при святі посварилася з "гарячою" лінією Ощадбанку, відповіді на задане питання я так і не почула, в результаті з рахунку списано 30 грн
По Помоліться до св. Антонія. Згадайте при яких умовах востаннє його бачили. Можливо чоловіку давали, можливо він платив за вас якісь послуги, типу за візовий центр, брав, щоб на пошті посилку отримати замість вас. Ну і відповідно свідоцтво можеибути в його паспорті чи в машині. В мене теж жилетка. Замовила сину на Миколая лонгборд, то таке типу скейту. З грошима зараз не густо, річ дорога, тому купила б/в в якогось хлопця з Мелітополя. Маю таку ваду -наївна, довіряю людям, вірю в добро, що є в кожної людини. Тому проплатила наперед і за лонгборд, і за доставку. Укрпошта, 700 грн. А він не відправив. Я ходила на пошту щодня по кілька разів, а подарунка на Миколая син так і не отримав. То ж має бути казка для дитини. Так обідно, сумно втрачати віру в людей. Той шахрай вже видалив свою сторінку на олх. Я маю лише ПІБ його, бо через приват оплачувала, номер картки, номер телефону. Вже знайшла його в соцмережі, маю дату його народження, матиму завтра його домашню адресу, вже написала заяву на шахрайство у відділку, подзвонила у поліцію Мелітополя і там заяву в телефонному режимі зафіксували. Буду вести питання до суду. Але чи це допоможе. Вперше на такому потрапляю, та ще й на таку суму. Треба вчитися бути підозрілою, а я так не можу.
В мене така проблема - я деколи як щось покладу, щоб не забути))), потім роками знайти не можу. Ніяк не можу згадати коли я то свідоцтво використовувала. Якийсь провал пам'яті. А до св.Антонія обов'язково помолюсь, дякую, що нагадали).
Трохи додам позитиву. Десь тиждень тому знадобилося мені подати в певну інстанцію копію паспорта та ідентифікаційного коду. Паспорт завжди зі мною, код тримаю за обкладинкою паспорта. Витягую я свій паспорт, а коду нема. Всю сумку витрусила, блокнот по сторіночці перелистала, навіть в косметичці ревізію зробила; не знаю, щоправда, для чого я це все робила - код мав своє стале місце роками. Змирившись, вирішила вдома відновити пошуки в інших сумках, тощо. За якийсь час дзвоню до чоловіка, жаліюся йому, що, мол, тетеря, напевно загубила ідентифікаційний, це ж тепер тре пройти 7 кіл пекла, щоб взяти в податковій дублікат. На що чоловік мене "заспокоїв", повідомивши, що МІЙ ідентифікаційний він переклав в СВІЙ паспорт, УВАГА! щоб Я його не загубила. Подальші подробиці нашої розмови я волію пропустити, оскільки вони можуть підмочити мою репутацію.
@Kazkivnycja ви дуже правильно зробили, що це так не залишили. Бо тим шахраям тільки на руку, коли люди ніяк їх не карають і махають рукою, бо ліньки тим займатися.
І в мене таке було. Свідоцтво про шлюб відновлювати просто. Треба піти в ЗАГС, де ви розписувались принести паспорт свій або чоловіка і бажано, щоб була хоч копія загубленого свідоцтва і написати заяву. Якщо нема копії, то треба напевно 2 паспорти, то я точно не знаю. Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
моя спина. бідна моя спина. як я хочу спати на ліжку сама, лежачи на спині, а не обкладена дітьми з двох сторін і чоловіком під боком. наші 120см ліжка явно замалі навіть для таких мініатюр, як ми. Катруся минулого тижня нагоцала мені в маї на крижі так, що ходити швидко не могла, чого я не додумалася її мотати в шарф? сьогодні взагалі ледве-ледве, треба йти правити. а завтра ще треба чоботи купити. за 1год, максимум що чоловік підписався бути з дітьми. а ще не можу сісти за машинку. стільки всього вже треба підшити-пошити-виправити, знову ящик. коли, ну коли? чи вже зовсім переміщатися у ванну, щоб тим сплячим красуням нічого не чути було?? не можемо знайти засвідчення про вакцинацію малого. як тепер то вписати в картку? остання ревакцинація - і нема((