Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

• мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  3. arushka

arushka завжди досягаю мети

• Подобається x 3
    • Зе бест! x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
  4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Nitriotka ,ну то ходіть хоч перед носом в кружевному халатику(як діти заснуть)-сам закличе.

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Похникаю трохи. Все кругом розсипається... Вчора муж умудрився якось вронити зі стіни весільну фотку (то якось так символічно :girl_in_dreams:хоч є і плюс - розбилася лише рамка, скло якимось чином лишилося цілим о_О). Здоров'я моє теж печаль, вчергове "хапнуло" добряче, сьогодні з того всього навіть почала рейд по лікарях. І як виявилося, то надовго і надорого - кардіолог, лор, ендокринолог... Кардіограма фіговенька, і на узд вже потішили "а Вам Аутоімунний тиреоїдит раніше не діагностували?" завтра іду аналізи здавати... Ще й фен сьогодні згорів мені. І де на те все грошей взяти? :girl_cray: Та ще й в хаті срач неймовірний, бо найгірше що по відчуттях я совсєм доходяга - аж дихати важко і ледве ноги волочу, геть не маю ні до чого натхнення, хочеться лягти в куточку і лежати... І щоб хтось мене розбудив коли всьо уже буде хорошо :girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 16
  7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

"оп*ять 25"(с). в мене 39, в К 38. і всі витікаючі з цього "красоти". муж на роботі, а я намагаюся лежати, бо сил щось робити все одно нема.
    +1
    і ще в холодильнику пустота.... як то зібратися з силами і наварити чогось?
    а в п*ятницю на роботу і ще треба до цієї роботи підготуватися... :girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Понию тут трохи. Не можу заспокоїтися... Вчора ввечері дитина впала з дивану на паркет. То, напевно, у всіх, чиї діти падають, так - "я відвернулася на півхвилини, а вона вже на підлозі"? Чи то тільки я така горє-мать? Вона вже аж надто активно повзає, а я того не врахувала. Дитя плакало 2 хвилини (я засікала), їло, бавилося, повзало, реготало, спало, не блювало, гуль і гематом нема, зіниці нормальні. Диван на 30 см нижчий її зросту. То все добре чи таки сходити до сімейного, щоб подивився?
    Ну і ще одна жилетка - я більше місяця була без телефона, вчора забрала відремонтований із сервісного центру, так втішилася, а він знову за своє - позаглючували всі програми і крім заставки при завантаженні ніц нема. Треба нести знов в сервіс:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  11. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

То офтоп, але моя сестра мала таку ж проблему з Самсунгом - екран вис, не реагував. Вони замінили екран, хоч проблема не в ньому була. А вже другий раз замінили материнську плату і все стало ок. Вона дорога, тому й спершу не міняли.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

та то у всіх буває, якщо дитина поводиться як завжди - нема чого переживати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

@OxyFoxy падають діти у всіх батьків:). Ні,ну може є такі ідеальні,де ніхто і ніколи. Але я таких не знаю :). А у малих діток для цих випадків є незаросле тім ячко. Власне через отакі особливості, при звичайних падіннях,кістки черепа стають трішки рухомі ( як при пологах) . тому є амортизація. І при однаковому характері падіння, старша дитина дістане струс мозку скоріше, ніж малечп

• Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 3
  14. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

• Подобається Подобається x 3
  15. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А у когось мало того, що падають самі, А ще й один одному допомагають. Ми теж переселились на підлогу, як почали перевертатися і соватися по ліжку. Стелили теплий коцик, кидали іграшки і так було спокійніше. А дітям цікавіше)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

@OxyFoxy, у нормальних батьків діти падають з дивану чи ліжка, а в ненормальних з підвіконника))). Мій в 4 місяці так гепнув. Будинок старий, підвіконники високі). Чоловік, як то почув, то спитав чи на газон впав)))).

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. дашулька

дашулька Well-Known Member

А моя краса так впала в 4 міс., що ще довго мали відбиток паркету на чолі...а так вже раза 3-4 добряче вдарялась, а ще був випадок, коли ледь зуба (який тільки виліз) не лишились.
    Ооооой....діти так ростуть) то з першою я теж панікувала, а тепер, як в тому анекдоті про кота))

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  18. Veresk

Veresk Well-Known Member

@OxyFoxy, коли впав старший в 7 міс(струсу не мав, робили на орлика рентген, але тріщину в черепі мав), я собі пообіцяла, що як буде друга дитина, таке ніколи не повториться. Всім знайомим, які планували дитину чи вже мали малюка розповідала про цей випадок, казала як важливо бути уважними.Угу, молодший " літав" з 4х місяців.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

20. 13 років,як поховали мою маму.Біль втрати не проходить...

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  21. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

хворі діти:girl_cray:
    сил моїх вже нема...
    в садок підем після Нового року, з мене досить:sad: