Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
Переступити через власне ЕГо і вернутись в сімейне ложе? Нєа. Я двічі робила кроки для примирення. Результату 0. Я ще й напакостила трохи - скрутила конвектор в спальні. Тому тепер там не ьтільки незатишно (без мене), а ще й зимно ))
а я про кажу? нє ф..г з того ложа вилазити, тоді не треба буде ні через що переступати, сам перепросить, як винен, але то на майбутнє А поговорити, нє? зі всіма психологічними прибамбасами, типу не *ти казльо, завжди мене дратуєш, ніколи кришку унітазу не опускаєш*, а *мене дуже розстроює, що ти казьол, забув опустити кришку унітазу, бла-бла-бла* Бажано, щоб в цей момент діти за ногу не шарпали і свекруха йому на мобільний не тарабанила
Похникаю трохи. Все кругом розсипається... Вчора муж умудрився якось вронити зі стіни весільну фотку (то якось так символічно хоч є і плюс - розбилася лише рамка, скло якимось чином лишилося цілим ). Здоров'я моє теж печаль, вчергове "хапнуло" добряче, сьогодні з того всього навіть почала рейд по лікарях. І як виявилося, то надовго і надорого - кардіолог, лор, ендокринолог... Кардіограма фіговенька, і на узд вже потішили "а Вам Аутоімунний тиреоїдит раніше не діагностували?" завтра іду аналізи здавати... Ще й фен сьогодні згорів мені. І де на те все грошей взяти? Та ще й в хаті срач неймовірний, бо найгірше що по відчуттях я совсєм доходяга - аж дихати важко і ледве ноги волочу, геть не маю ні до чого натхнення, хочеться лягти в куточку і лежати... І щоб хтось мене розбудив коли всьо уже буде хорошо
"оп*ять 25"(с). в мене 39, в К 38. і всі витікаючі з цього "красоти". муж на роботі, а я намагаюся лежати але з двома колобками малими дуже не полежиш..., бо сил щось робити все одно нема. +1 і ще в холодильнику пустота.... як то зібратися з силами і наварити чогось? а в п*ятницю на роботу і ще треба до цієї роботи підготуватися...
Ну ви героїня чи що? Гречки із сосісками (ну або вареним м"ясом) немає? Чи вареників у морозилці? Чи сиру із цукром? Як із такою Т можна думати про вариво? Чоловік собі раду може канапками чи пельменями-хінкалями магазинними дати
Підтримую @Kandya - я коли останній раз хворіла з Т39 то Влад топтав стратегічні запаси печива + вівсянка (та що водою заливається просто), булка з маслом, банани і печені яблука. На більші подвиги я була не здатна, навіть на суп без зажарки - бо те все ще різати і чистити ... Тримайся!
Понию тут трохи. Не можу заспокоїтися... Вчора ввечері дитина впала з дивану на паркет. То, напевно, у всіх, чиї діти падають, так - "я відвернулася на півхвилини, а вона вже на підлозі"? Чи то тільки я така горє-мать? Вона вже аж надто активно повзає, а я того не врахувала. Дитя плакало 2 хвилини (я засікала), їло, бавилося, повзало, реготало, спало, не блювало, гуль і гематом нема, зіниці нормальні. Диван на 30 см нижчий її зросту. То все добре чи таки сходити до сімейного, щоб подивився? Ну і ще одна жилетка - я більше місяця була без телефона, вчора забрала відремонтований із сервісного центру, так втішилася, а він знову за своє - позаглючували всі програми і крім заставки при завантаженні ніц нема. Треба нести знов в сервіс
То офтоп, але моя сестра мала таку ж проблему з Самсунгом - екран вис, не реагував. Вони замінили екран, хоч проблема не в ньому була. А вже другий раз замінили материнську плату і все стало ок. Вона дорога, тому й спершу не міняли. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
@OxyFoxy падають діти у всіх батьків. Ні,ну може є такі ідеальні,де ніхто і ніколи. Але я таких не знаю . А у малих діток для цих випадків є незаросле тім ячко. Власне через отакі особливості, при звичайних падіннях,кістки черепа стають трішки рухомі ( як при пологах) . тому є амортизація. І при однаковому характері падіння, старша дитина дістане струс мозку скоріше, ніж малечп
та у всіх намостіть всього на підлогу і туди переселяйте, повзуни нудяться на дивані ми переїхали на підлогу після першого падіння частково, після другого - остаточно
А у когось мало того, що падають самі, А ще й один одному допомагають. Ми теж переселились на підлогу, як почали перевертатися і соватися по ліжку. Стелили теплий коцик, кидали іграшки і так було спокійніше. А дітям цікавіше) Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
@OxyFoxy, у нормальних батьків діти падають з дивану чи ліжка, а в ненормальних з підвіконника))). Мій в 4 місяці так гепнув. Будинок старий, підвіконники високі). Чоловік, як то почув, то спитав чи на газон впав)))).
А моя краса так впала в 4 міс., що ще довго мали відбиток паркету на чолі...а так вже раза 3-4 добряче вдарялась, а ще був випадок, коли ледь зуба (який тільки виліз) не лишились. Ооооой....діти так ростуть) то з першою я теж панікувала, а тепер, як в тому анекдоті про кота))
@OxyFoxy, коли впав старший в 7 міс(струсу не мав, робили на орлика рентген, але тріщину в черепі мав), я собі пообіцяла, що як буде друга дитина, таке ніколи не повториться. Всім знайомим, які планували дитину чи вже мали малюка розповідала про цей випадок, казала як важливо бути уважними.Угу, молодший " літав" з 4х місяців.