Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

Я в істериці.:cry::cry::cry: Повіз чоловік Гектора в вет клініку.
    не бекає, але не їсть і задницю дуже "водить", заточується. Вчора був якийсь дивний, в машині лежав і навіть не поворухнувся, стандартно скаче по сидіннях і товчеться, як "марко по пеклі". Або кліщ, або отравили.
    Напилася валокордину, але і далі мене трусить, ноги ватяні.:girl_cray: Цезар загострює ситуацію - виє і скулить вже 2 години під дверима, не можу заспокоїти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Наша теж вже третій день майже нічого не їсть, і сусідський пес мав такі симптоми... я вже теж не знаю що думати, теж вічно скаче, гонить як дурне, а то стала дуже спокійна, хоч сьогодні вже за листям бігала трохи...
    Те, що звернулись до вета, то дуже добре, має одужати песьо!
    Тримайся!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. flame

піроплазмоз:girl_cray: якби нині я не влаштувала істерику до ранку би було по всьому. Тепер є шанс. Завтра зранку знову в клініку, якщо доживе:girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не те, щоб заспокоєння таке але наші мали вже не раз. Важливо, вчасно побачити. Запам'ятайте симптоми: відмова від їжі- відразу дивитесь на сечу(вона стає пивного кольору,згодом з кров'ю ), дезорієнтація(закидання тудим сюдим).

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  6. flame

та власне мене то і насторожило. Але йолки, з таким дорогим ошийником + постійна обробка і КЛІЩ? Наразі лежить в хаті. Затра знов в лікарню на аналізи, капельницю і уколи. Перебираємся сюди

Останнє редагування: 30 Жовтень 2016
  7. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Важко дихати, думати, жити... Соломійці поставили генетичний синдром, ясно, що невиліковний. Всі ознаки по фенотипу є, фактично, діагноз поставлений, єдине, що залишається - це підтвердити генетично. Результати будуть готові через майже місяць. Життя протягом цього місяця - надія на краще, на те, що це помилка і вона здорова нормальна дитина. Довго пояснювати, але ніхто з медиків не втішає, а лиш кажуть шукати профільних спеціалістів - ендокринолога, дієтолога, психолога і дефектолога. Якщо хтось може порадити одного з них - буду надзвичайно вдячна.
    Профільної теми по цьому синдрому не відкриваю, поки. Житиму тим, що це все помилка і ми забудемо це, як страшний сон.

• Погоджуюся Погоджуюся x 29
  8. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

тримайтесь і вірте! Бог добрий! треба вірити, що з малючкою все гаразд! Вам сил і терпіння пережити цей місяць, бо невизначеність лякає й пригнічує!

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Ubuntik хочеться підтримати Вас і багато написати але не буду, лиш - тримайтесь, не впадайте у розпач, Ви потрібні своїй дитині вповні сильна.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

10. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Дякую, дівчата за підтримку!
    Ми знаємо ще з вівторка, тому встигла пройти багато стадій усвідомлення ситуації, ніби і легшає трохи. Але одна думка про майбутнє дитини - і знову відчуття, що зійду з розуму.

• Не подобається Не подобається x 1
  11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

@Ubuntik не впадайте у відчай! боріться за здоров*я свої дівчинки. вона Вас дуже потребує. разом ви впораєтеся!!
    вірте в краще! помолюся за вас.

• Подобається Подобається x 2
  12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Зе бест! x 2
    • Інформативно x 2
    • Подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Корисно x 1
  13. iragonzales

iragonzales В декреті

@Ubuntik так спокійно, ще далеко не факт, коли тільки фенотипово лікар щось там запідозрив! Здали аналізи і розслабтеся Ви на вірному шляху, бо по-перше може треба буде яка підтримуюча терапія, яка коли знати і лікувати зможе нівнлювати симптоми чим не знати і нічого не робити. А Вашій малечі бажаю, щоб все в неї і генетично і фенотипово було добре.

• Подобається Подобається x 4
  14. katkas

katkas Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

Спухла ступня біля мізинця, щось там мене поболювало, думала від спини віддає, а нині вже почула що серйозніше і локалізовано... аж заснути не можу, і страшно яким чином то все можна направити і не уявляю хто має виконувати мої обовязки і поїздки (((

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Дістали ті хвороби. Я-чоловік-діти-чоловік-діти-я... І так по колу з невеличкими перервами. До повного щастя, в старшої так загострився дерматит, як не було останні 3 роки. Сидить вся така шершава і червона.
    Хочу на ручки. І на море.

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
  17. Підписуюсь під кожним словом.З початку року хворів чоловік,потім хворіли разом,тепер хворію я.В аптеці мене вже як рідну зустрічають...Кожний день добрий день.Настрій депресивний.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  18. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

вперто намагаюся проганяти і жити повноцінно. Майже полюбила осінь, майже повернулася до звичного життя, але... Не справляюся, опускаються руки і банально втомилася. Втомилася наштовхуватися на нерозуміння навіть найближчих, втомилася дотягуватися до кимось встановленої планки і доводити, що те, що я роблю є тим максимумом, на який здатна . Ні, я не вважаю, що мені гірше за інших, свої проблеми катастрофічними теж не вважаю і діагнози не сприймаю як вирок. І в темці цій дописувати не люблю, але накипіло...

Останнє редагування: 10 Листопад 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 22
  19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Щойно відпровадила лікарку. Другий раз за тиждень. Данилко хворий, Артемко хворий, я хвора. І, сьогодні вранці як виявилось, голова мене третій день поспіль болить не просто так. В мене високий тиск. В мої-то роки високий тиск. Тиск, ти серйозно?
    До повного щастя посварилась з чоловіком і від неділі я сплю в іншій кімнаті і живу за свою зарплату. Правда продукти він купує, але деякі дрібниці, транспорт і тд я оплачую за свої гроші. А тих грошей в мене - раз-два і абчьолся...
    Отака в мене жилєтка. Пожалійте мене хтось, а ..... :girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • мімімі мімімі x 2
  20. arushka

arushka завжди досягаю мети

в мене якийсь час тиск теж сказав, це тепер хвороба не тільки підстаркуватих пань
    допомогла йога (я випадково закономірність зауважила, почала регулярно займатись -була як цвяшок, захворіла, перестала -здрасьтє, тиск). Головне, стійку на голові з високим тиском не роби))

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  21. zetta

zetta Well-Known Member

марш назад в ліжко , і тиск минеться а там дивись десь пару разів "випадково" зачіпить тебе ногою/рукою і ти не забудь "повозмущатись " слово за слово і вуаля ))
    одужуйте всі швидше )

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Корисно Корисно x 1