Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Забийте на помідори і перець...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

...у моїх теж ... і внизу і зверху ... Ще й по неділях доробляють :girl_cray::girl_cray::girl_cray: Беруші і навушники не рятують, і з хати на весь день не пропадеш. :girl_mad:

4. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

По неділях заборонено законом. Може, спробуйте роздрукувати той закон і почепити їм на двері?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Cybulynka

Проведення на захищених об’єктах ремонтних робіт, що супроводжуються шумом, забороняється у робочі дні з двадцять першої до восьмої години, а у святкові та неробочі дні - цілодобово.

Власник або орендар приміщень, у яких передбачається проведення ремонтних робіт, зобов’язаний повідомити мешканців прилеглих квартир про початок зазначених робіт. За згодою мешканців усіх прилеглих квартир ремонтні та будівельні роботи можуть проводитися також у святкові та неробочі дні. Шум, що утворюється під час проведення будівельних робіт, не повинен перевищувати санітарних норм цілодобово.
    Міністерство юстиції України — Головна
    Ремонт у сусіда – як захистити своє право на тишу? | Дарниця.org

• Подобається Подобається x 1
  6. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Мені щось так кепсько і на душі і фізично. З болячок не вилажу, то з очима щось було (кон"юктивіт), тепер кашель не проходить ніяк, то ще щось. Вже якесь психоемоційне виснаження, нічого не хочу робити, нічого не цікавить. Кожен день одне і те саме, малий потребує дуже багато уваги, кричить постійно, я постійно сама з дітьми, нікуди вже навіть і йти не хочу, бо сил немаю. І з чоловіком розмова не клеїться, він не розуміє мене, я його. Я хочу трохи від нього трохи ласки і уваги, а він постійно мовчить, крім фрази: "Як справи?" і все. От і вся розмова, навіть поговорити немає про що. Приходить з роботи і мовчимо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

• Подобається Подобається x 2
  8. Cybulynka

@tinkaKris

9. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Без слів...

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А в нас в будинку кафе, і там дівки якісь працюють, які в 9 ранку приходять ві врубують голосно музон. Різний - і Алєгрова волає, і весільні бум-цик-цики, і Лєпс з 2"Рюмка водки", ну ви пойняли:girl_crazy:. Ми спочатку думали що то таке раз, може гості які. Підходили, а то три дівки самі собі врубують, точно як глухі:girl_impossible:. І головне, що той звук найбільш чути там де дитина спить. Навіть вдень мала хоче іноді поспати, а вони там таке врубують. Якщо ввечері забава, то я все розумію, що до 22.00 можна, і то треба совість мати. А отак зранку? Ми ходили говорили по-людськи, вони трохи тихше зроблять а потім знов таке. Чоловік ходив, сказали ми що їх директору скажем. Сказали. Він каже "я сам в шоці від тих дівок, ну добре, скажу їм". Ще одна з них казала що "ми відкриваємся зрану і законом не заборонено вдень музика". Капець логіка, а культура життя з сусідами ? Такого вони не чули? А ще вони курять як сапожники (і зранку коли музон слухають на брамі курять, і протягом дня надцять раз, так що я не можу вікна відкрити і дитина як гуляє у дворі то тим дихає (вони в дворі теж сидять "на кортах" і димлять). Зауваження кажем, а вони мовчать (їм то в сраці що то шкідливо, їм в сраці що діти і сусіди тим дихають, що вони свої бички кидають біля брами і у подвір"ї іноді):girl_devil:. От що робити? Зараз ще канікули, ми вдома, і на вихідних хочеться в тиші трохи побути, а воно в 9 ранку вже гупає. Іноді так що просто капець. Я вже їм казала "Там дитина спить, вас же сусіди Ж ВАС по людськи просять" - дивляться мовчки (дурочкою прикидаються) і все. От таке буває)) Битись з ними чи що? Ні, бо ще винні будем. Отакі рагуліхи там працюють. В когось таке бувало?

Останнє редагування: 18 Серпень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. flame

flame невгамовний експериментатор

і тим самим "опустится" до рівня тих же ж сусідів. Насправді, в діалозі народжується істина, а не в суперечці, ще й такими примітивними методами. З сусідами завжди можна "домовитися" законними методами, зауваженнями, методичним викликанням поліції і т.д.
    Принаймні, ми з своїми таки "домовилися" через сільську раду, комісії з сан.станції і еко служби. А якби ми опустилися до їх рівня - лили їм помиї і викидали під браму сміття - всі дружно жили би на смітнику. Так, вони ображені на нас і тихо ненавидять, але більше їхня каналізація не виведена на нашу ділянку, не тече нам на подвір"я, не підмиває отпалубку паркана і помиї на паркан не виливаються.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 4
  12. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

У наших сусідів теж ремонт. Ми наразі ніби домовилися по-доброму з ними, принаймі обумовили годину до якої не сверлити і не стукати. Правда вони трохи шурхотять до того часу, але то не завжди будить, хіба як сон неміцний. А ще мали концерти на районі по ночах, то поліція приїжджала, тепер не шумлять.
    Я теж за законні методи вирішення питань, або по-доброму поговорити, або як не доходить, то поліцію викликати. Це таки допомагає. А пакості це по-дитячому, а як не по-дитячому, то вже хуліганством називається.

13. Cybulynka

Я прихильник виключно законних методів. Але, на жаль, не завжди вони дієві. Колись у батьків знизу жили квартиранти, які постійно пиячили, билися і не давали спати нікому в будинку. Розмови, прохання, скарги, міліція не допомагали. Посилалося матом і погрожувалося фізичною розправою. Допомогли колонки, обернуті до підлоги, і максимум гучності, і так цілий день. За кілька разів дійшло.
    У нашому будинку є жінка, яка крила матом сусідську семирічну дитину-напівсироту (мама померла), обзивала, залякувала, погрожувала їй, кидалася з кулаками і матами на різних мешканців по черзі, строчила наклепи на всіх підряд у різні інстанції, та й всього не перелічиш. Заяви в міліцію з диктофонними та відеозаписами, заяви в психдиспансер, колективні заяви в поліцію не допомагали. Це тривало роками, ще до того, як я сюди переїхала. Дієвими виявились лише хуліганські методи без кримінальної складової, ініціатором і виконавцем яких, до речі, була не я. Так що я щиро тішуся за тих, кому вдалося відстояти свої права законно і не зіткнутися з безсилістю нашої правоохоронної системи.

14. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Ми ще як жили на старій хрущовській квартирі, то поверхом нижче під нами жили квартиранти, то там постійно гудів музон до ранку, гулянки і тому подібне. Наші зауваження і прохання скрутити не давало результату. Ми взяли колонки з довгими дротами, прив"язали мотузками, спустили до їхніх вікон поближче і врубали їм "Рамштайна" на повну потужність, коли вони спали. Аж тоді це вже спрацювало на деякий час.

15. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Як я вас розумію. В нас те саме. Мені бракує повітря в стосунках, я вже фізично задихаюсь. І найгірше загальна байдужість до всього.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Hermi

Hermi Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  17. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Скоро треба виходити з декрету... на моєму місці є людина, яка працює, мене про це попередили... порадили продовжити декрет...
    продовжити його мені не виходить... записів у карточці в дитини практично немає, тому і підстав для цього теж ніяких...
    звільнитися не варіант, з тим є купа нюансів, одним словом точно не можна... і працювати теж нема як, з дітьми ніхто не залишиться, якби захворіли, зі садка не забере ніхто, а робота може часто бути і після 18 го... що люди роблять в таких ситуаціях... якийсь глухий кут....:girl_cray:

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Merry

Merry Well-Known Member

намалювати записи можуть

19. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

не хочуть, от і думаю, чи писати яку скаргу, чи що робити...
    вітрянку не записали і багато іншого, хоча і виклики були...

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мають бекап няню, яка може допомогти. Часто така няня працює на декілька сімей. Або по черзі з чоловіками беруть лікарняний.

21. shparynka

shparynka Well-Known Member

а хіба то не мають бути хронічні хвороби( хвороба)? то ж продовження до 6 років?