Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

А то ще інші родичі з вами там? Так і спитати або можете просто типу чи ніхто не переставляв)) але то брєд, дорослі люди, як можна тупо взяти чуже?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@model fantazii, так і говорите - в нас пропала енна сума грошей, не загубилась, не переклали. Перед тим як вам це говорити провірили 100раз.
    і далі- або ви хочете таки писати заяву, або готові "розстатись" з тими грошима з висновками і в тім і в іншім випадку. Від вашого рішення вже й по трібно рухатись далі.
    Ситуація мяко кажучи патова і вийти з неї "бєз нєрвов" не вийде, тому вибирайте варіант дій і від нього "пропрацьовуйте".

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Ні ми самі тут, але постійно приходять сім'ї братів чоловіка, діти. Ніхто не переставляв і не брав....Всі дружно живем, не ворогуєм, навіть подумати важко, що таке могло статися. На дітей теж не хочеться думати, дуже їх любимо, та і вони нас теж....

Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А я чомусь відразу подумала про дітей, оскільки ви так щиро описували що родичі всі хороші, і ви б ніколи на них не подумали...
    Просто для дорослого таке зробити то є справжній свідомий злочин, а діти щось таке роблять далеко не до кінця усвідомлюючи всю серйозність поступку, хоча і розуміють що так поступати неправильно. Тому швидше за все гроші взяли діти.
    Але цікаво, де ви їх тримали що їх так легко знайшли і взяли?

6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Є наліпки силіконові на взуття, спробуйте. Вони довший час тримаються, може допоможуть вам.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Dominika

Dominika Well-Known Member

@model fantazii може варто по можливості зібрати всіх разом в хаті і зробити оголошення..."Отака ситуація, не хочемо нікого підозрювати, але це всі наші гроші, прошу зрозуміти усю безвихідь ситуації для нас, просимо повернути гроші у зручний для вас спосіб і питання закриємо". Щось типу того. Заодно побачите реакцію. А там вже нехай між собою розбираються. Я думаю, що невинні вас зрозуміють, а той хто взяв, хай ображається на себе.
    До речі, така ситуація не рідкість. В моєму оточенні було кілька таких випадків. В більшості винними виявлялись наймолодші члени родини.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. model fantazii

Та не так і легко було знайти, хоча може то мені так здається. Цікаво як виявляли винних? Адже кожна дитина каже, що не брала і кожні батьки вірять і впевнені в своїх дітях
    Та не так і легко було знайти, хоча може то мені так здається. Цікаво як виявляли винних? Адже кожна дитина каже, що не брала і кожні батьки вірять і впевнені в своїх дітях

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

хоч ви не мене питали, скажу)))
    Діти переважно хочуть одразу пустити гроші в діло)) Батьки стали помічати, що появився новий телефон(друг віддав), якісь нові речі, більше різних розваг стала дитина собі дозволяти. Ну тобто при бажанні таке можна виявити

10. KrystynaM

Ну не покладуть же діти ті гроші в банк? Буде замітно по купівлі всяких дрібниць, які не по кишені. Я думаю так,якщо це дійсно діти(( на жаль

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

По-перше, де ж ви тримали велику суму грошей, що їх "легко хтось з рідних міг забрати"? І друге: які там були діти (яких родичів) проаналізуйте чи щось змінилось у поведінці тих родичів після ваших слів свекрусі. Який вік тих дітей, які там були ? Маленькі (та й 6-7 років) не взяли б, а от на старших, школярів-підлітків можна подумати. Питання щепетильне, бо кажете що тільки родина там бувала:girl_in_dreams:. Значить ніхто чужий навіть гіпотетично не заходив, там якісь дальні знайомі, майстри, помічники-вуйки по городах? Якщо так, то може справді таке оголошення напишіть, як тут радять. В свекрусі впепнені що не вона? Тоді (якщо точно тільки рідні) то можливо є там хтось не дуже благополучний (чоловіки що люблять випити могли б потягнути), або молоді жіночки (якщо мають такий підленький характер), ну або діти через ненавченість і теж схильність до такого). Та сподіваюсь ви гроші свої знайдете, і все налагодиться. Важливо: більше не ставте гроші в місці легкого доступу для стороннніх:girl_yes2:.
    --- дописи об"єднано, 12 Серпень 2016 ---
    То ті діти мали туди якось залізти і забрати велику купку грошей (я так розумію, якщо немала сума була). Може бути не так видно, але їхні бітьки скоро ймовірно знайдуть ті гроші у своїй хаті, тоді, якщо порядні, ситуація проясниться. Але невідомо чи то діти все одно.

12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Можуть і такі взяти, у нас якраз такого віку сусідський хлопчик потягнув мамину обручку. Ну, правда, він одразу похвалився своїй мамі) А може і ще менші, могли бавитись, і сховати. У мого чоловіка є родинна історія, як він, як був ще зовсім малим, в гостях у тітки "посклалав" золоті прикраси десь по шафах, бо ж валялось))) потім всі обшукались. Так що, бувають і такі комедійні варіанти. Спитати треба, може якраз.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• мімімі мімімі x 1
  13. arushka

arushka завжди досягаю мети

батьки розказували, як колись приїхали в село, і в тата зникли з кишені куртки права і гроші (все було в одній обкладинці). Зразу подумали на сусідського малого, бо він біля куртки крутився. Тато при ньому сказав, що викличе міліцію, будуть у всіх знімати відбитки пальців:girl_cool:, але як хтось надумається, то хай покладе права біля сходів. За годину все було на місці:girl_in_dreams:
    Може теж тими відбитками пальців людей полякати?

у нас знайомий їхав до дівчини (500 км) з пропозицією руки і серця, перед тим заїхав до брата, показав куплений перстень і відчалив. До дівчини приїхав з пустою коробочкою, бо племінниця (4 роки) вирішила, що їй перстень більше пасує :girl_crazy:і забрала його з торби, поки всі кавували))

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Смішно Смішно x 3
    • мімімі мімімі x 1
  14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Малі діти якраз можуть поягнути золоті прикраси, якісь речі, "брязкальця", якісь цікаві штуки. Але купку грошей скоріше зацікавить дорослішу людину:girl_yes2:.
    @model fantazii
    Оце дійсно дієво, скажіть що оскільки сума для вас велика, то реально (без жартів) ви плануєте у всіх брати відбитки пальців . Побачите хто "напряжеться" найбільше. Може теж скоріше все знайдеться))

Останнє редагування: 12 Серпень 2016
  15. zetta

zetta Well-Known Member

Я сама татову обручку виміняла в садочку на гарне колечко дитяче. Добре що вихователька помітила. Але діти люблять і гроші , одні ними бавляться а інші добре розуміють куди іх можна примінити.

• Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. model fantazii

Ну гроші були сховані, як мені здавалося надійно, наскільки це можливо в чужій хаті. Купка була у валюті, тому по габаритах не дуже велика. Діти рідні племінники чоловіка віком 4-13 років. На свекруху думати навіть мови нема, вона швидше б доклала, ніж забрала. Є єдина підозра на людину, але ж не можу я просто підійти і сказати віддавай гроші, бо я думаю, що то ти вкрав/ла, а якщо то не та людина, тим більше поведінка наразі підозр не викликає. Зібрали ми всіх дітей, розказали ситуацію і що кожен може помилитися і і якщо хтось щось знає або взяв,то щоб поклали назад і ми навіть не будемо з'ясовувати хто взяв, в іншому випадку пишемо заяву і хай розбирається поліція. З дорослими теж поговорили, звичайно,що "ніхто не брав" і "може ще знайдеться, бо не може бути,щоб хтось вкрав". Чужих в хаті не було і це лише додає гіркоти.
    Єдина надія на те, що хтось одумається і підкине назад

17. model fantazii

До речі золото теж було, але в іншому місці і в сумці були десь 500 грн різними купюрами. Це все на місці. Тому додає питань чи підліток не брав би в першу чергу з сумки,бо щоб знайти купку треба було трохи 'поритися'

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

Може я напишу дурість, але добре придобре подумайте. У мене така була ситуація. 1994 рік. В нас вдома є якихось там 50-100 баксів дрібними купюрами і ше пару доларів по одному. От ті по одному нам дали. Я (мені 12) -- в шафу до трусиків, брат -- у тумбочку до машинок... Батьків долари в барі. І тут грошей не стає. Причому всіх. Отих з бару, і тих нашим однодоларових. Мама на роботі, тато із 2 зміни прийшов і сто процентів впевнений, що то я взяла. Бо якби там хтось вкрав (ну там сусіди у нас такі не очєнь, але в гості заходять), то з якогось одного місця, а не з трьох місць. Отже взяла я, причому не для себе (бо тато знав, що нормальну дочку виховав), а хтось у мене вимагає-шантажує. Отаке собі придумав. Ой, люди, як же він мене дістава. Спершу говорив, потім кричав, погрожував, залишав у кімнаті "подумати". Я так ридала, з хати хотіла йти. Все ж таки 12 років -- це вже особистість. Півдня я промучилась у пеклі і вилізла через вікно і втекла до мами на роботу. Ну ясно, що мені мама повірила. Тут тато приїхав, далі мені мозок виносив. Приїхали додому. Перестеляють ліжко -- і під матрасом ті долари. І тут тато згадує, що вночі, як із роботи прийшов, дістав усі ті бакси із трьох заначок і поклав РІВНЯТИСЬ, бо ми ними т рохи бавились і вони трохи пом"яті, а там на роботі його попросили продати. А сонний (може і не сильно тверезий, того я вже не пам"ятаю) запхав і забув. Він то пробачення сильно просив, але осадочєг то остався...

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. model fantazii

В тому то і справа! І в мене в дитинстві була подібна ситуація і я дійсно боюсь образити невинну людину/дитину

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А хтось знав, що ви привезли гроші якісь? Бо просто так навряд чи "рилися" б, а випадково знайти, то хіба десь зверху лежали б.
    А хтось знав, що ви привезли гроші якісь? Бо просто так навряд чи "рилися" б, а випадково знайти, то хіба десь зверху лежали б.

21. KrystynaM

Ото я теж подумала , хіба якісь дуже цікаві родичі, що люблять поритися в чужих речах.