Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
А в мене з пралкою щось не те, скоріш всього що "коротить" тен. Вчора включила, а запобіжник почав вибивати. Думала що перевантаження, але потім все виключила, лишила тільки пралку, то вона, коли включається нагрів води, починає вибивати. Тепер треба тен замінити, а я не вмію, треба майстра викликати. В мене теж гора. І вода, в нас завжди чомусь пропадає після зливи. З чим це пов"язано - не знаю. Вчора дзвонила на водоканал, казали що то неполадки в будинку, а не в міській мережі водопостачання. Але пізно ввечері вода появилась. В нас вчора блискавка шарахнула напевно в якийсь громовідвід, що є на будинку, такий сильний звук був і вібрація. Чи могла від того пралка постраждати, хоча все було виключене в той момент?
в мене плаксивий настрій,то плачуся тут .... бо на цю погоду тиск низький , що все пливе .... кава з коньяком ніц не помогла .... працюю як в тумані .....В батьків пройшов страшний град в понеділок , за 10хв, все на городі лежало пластом ... Горіх вирвало з корінням і закинуло на дроти, мою улюблену грушку також вітер вломив надвоє... Мама з татом так напрацювалися на тому городі переконати їх , що вони вже не до городів, то марна річ , розумію, як це боляче , коли вкласти стільки праці, сили, радіти, що все файно поприймалося посходило і так за 10 хвилин бачити руїну .... Розумію, що на все Божа воля , бо мама ще зранку казала, що вихідний день велике свято і в церкві було трошки людей і то самі пенсіонери........
Я мега втомлена і сумна... Мала страшного капризна. Чи то зуб двійка верхня ніяк не проріжеться, чи стрес через те ,що тата поїхав .певно все на купу. Рідні масла в вогонь підливають . Всім здається ,що вони конче ліпше за мене знають що дитина хоче і як має поводитись. То капец слів нема... Дитина плаче ,,щось вона в тебе не вихована" . навіть лекцію прочитали що дитина мало не до школи має їсти кашу з пляшки. У мене моментами складається враження,що я порожнє місце... Щось я зовсім розкисла і просвіту не бачу. Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
я не здала дуже страшний екзамен,при тому що була впевнена що написала в середу перездача,треба буде через усі вихідні знову готуватися
аж напишу тут, бо зла капець бо або я дурна, або щось напевно забагато вимагаю ніколи відео не брала за 3 роки садка, бо мала встидалась і ніколи віршів не розказувала, то мені фотографій вистарчало, але то таке.. з випускного, думаю, візьму на пам"ять, бо і вірші розказувала і східний танець танцювала. на зборах записали бажаючих, сказали ціну (50 грн.) після випускного за деякий час приходить повідомлення: відео готове, оплатіть на таку-то картку 60(!) грн. і я вам напишу, де його можна скачати ладно вже з тими 60 грн., але то так має бути? я плачу гроші, і ще маю десь шукати і щось скачувати? подзвонила мамі, яка цим займалась, і кажу, зробіть мені по-людськи на диск. Помялась, але каже добре. Потім ще виявилось, що диски по 20 грн. (може й так, давно я напевно диски не купувала). Короче, заплатила я 80 грн. взяла диск, приходжу додому, а мені діти поламали СД ром (чи як він правильно називається). В результаті диск подивитись не можемо(((( Знову дзвоню до мами( хоч і не дуже хотіла, але ж відео хочеться подивитись), щоб хоч скинула вже то відео, а вона мені: то що я тепер тільки вам одній маю закачувати, воно дві години займає Короче, перший раз в житті взяла відео з садочку, називається , і напевно, що останній
День розпочався о 4:00 - малий знову хворий "Недолго музыка играла..."- не дивлячись на літо, навіть місяця не минуло з часу останньої хвороби, знову лізуть зуби, і знову якась болячка То колись закінчиться? І чого, як тільки я починаю планувати хоч 2 зустрічі підряд, так він одразу хворіє Таке бажання щоразу кинути то все, і взагалі нічого більше не починати - знову підведу людей з якими домовлялися Ну і в малого знову, здається, вуха навіть в отикаїну термін придатності ще не вийшов, бо купували менше місяця тому, прям врочистість, блін . Той отит вже якийсь хронічний у нього чи що?
В нас диск з випускного коштував 60 грн., кожному оброблений, в упаковці, підписаний. А до того один тато знімав виступи і заливав десь і всі бажаючі безкоштовно скачували собі. Якийсь у Вас хитрови...ний оператор, навіть на диск тратитись не хочеА альбом випускний скільки коштував?
Якщо мали не один отит - то це вже надовго... У мене в старшоі перший рік в садочку отити були кожного місяця, як не страхувалася, щоб не робила - пішла в садок, походила до тижня часу, насмарк, щн пару днів і вже отит, два тижні лікування (інколи вкладались в один тиждень, причому антибіотик був лиш два рази, обходились без антибіотиків), потім знов садок, знов насмарк іт.д. колись рахувала, що у нас за перших півтора року в садку було 11 отитів. Потім попустило. Тому тримайтесь, все колись пройте, лиш тільки терпіння.
співчуваю. розумію. ми теж хворіємо з інтервалом в 1.5-2місяці. сьогодні вибралися на село на шашлик і в К температура до 39. звідки... чого... завтра всі плани скасовуються(( але то дурниці, аби доня вичухалася і менша не підчепила в неї.
Пішла сьогодні до стоматолога вирішувати що мені з тими вісімками робити. Зробили знімок, вісімки вирішили лікувати, а на верхівці кореня в сімці гранульома. І той прийдеться відкривати, а на ньому коронка стоїть. Я зла така на то все. Коли я то все буду лікувати? Дитину немаю на кого лишити.
Така якась засада, вже давно такого не було. Верещу як звір вже 3 дні. Позабивала би всіх, ВСІХ!!!! Чоловік нахамив моїй мамі, в хаті війна. Діти то страшне, менший малий має який період протесту. Рик в хаті постійний. Старший вчитися не хоче, одні поїзди в голові. Я знесилена. З чоловіком сварки.. Хочу втечи світ за очі. Напилася валер"янки, мо поможе.. хоч сумніваюся.. але вдруг..
Діти все відчувають. Беріть дітей і йдіть в парк, щось смачне зїжте і заспокійтеся, подумайте. Старший хоче бавитися - нехай, меншого обніміть. Все налагодиться!
Вам певно треба відпочинок. Може залишіть дітей на когось і підіть погуляйте, щоб побути трохи самій.
І капці. Вийшла, трималась. А потім розревілась... Треба видаляти шістку, а разом з нею кисту, яка проросла в гайморову пазуху. Страшно мені, бо то операційне втручання на обличчі. З понеділка планую ще до лора, але певно скаже те ж саме. Зла на себе, що таке допустила. І ще гірше від того, що не знаю, що саме спровокувало ту кисту. Або тонзиліт пішов на зуби. Або протяг з зубів на на ніс. Шістка сама по собі ціла і здорова. То з понеділка знову біганина йду в тему про лора. Хник!
підіть проконсультуйтеся в медінститут у щелепно-лицеве відділення, тим більше, що маєте поліпи обличчя вам рухати не будуть, усе зроблять через верхні ясна лор вам хіба рентген гайморових пазух призначить, щоб побачити, чи є там точно киста в пазусі і наскільки далеко вона туди "заїхала"
то треба відразу йти на Ужгородську, і там вони подивляться ендоскопом і відправлять робити не рентген, а КТ, бо в тій ситуації - від рентгену толку мало, нажаль. такі і подібні втручання роблять массово і безслідно, не хвилюйтеся. Знаю, бо сама через подібне пройшла.. певно- ще гірше, навіть, набагато)