Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
@EineKleine , а варіант змінити квартиру не розглядаєте здається, єдиний плюс орендованого житла, що його можна +/- безболісно і швидко змінити? Можливо на меншу - чим менша площа, тим менші рахунки за опалення, та і мені здається, що будь-яка панелька буде значно тепліша, ніж та квартира, яку Ви описали. Я розумію що пошук зйомної квартири - те ще задоволення, але може зараз в міжсезоння, поки студентів нема, буде легше.
Погиркалася з чоловіком так що говорити навіть не хочу з ним, ще й свекруха скоро приїде на місяць гостювати.. жжаххх..
Зробили мені операційку на яснах. Бррр! Нині купа роботи, шеф у відрядженні, а мусила відвалятися вдома, бо писок такий розпухший був.
А мене розквасило зовсім. Почалось все з неділі. Планували поїхати до родичів, а в мене температура 39, провалялась цілий день з лактостазом. Вночі на понеділок температура почала падати, з грудьми все наладилось, але потім у вівторок, почервоніло око, почало сльозитись, свербіти, нині вже те саме з другим оком і чую горло починає боліти..... Щось все на купу...
Болить мене зуб((( і ніяк не можу попасти до стоматолога. Боюся уявити скільки зараз коштує поставити пломбу. А мені зараз ті витрати такі недоречні Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk
Щось мене сьогоднішня новина геть з колії вибила. Наші близькі друзі подали на розлучення... Пара, яка мені здавалася найміцнішою і найспокійнішою в нашому оточенні, як виявилося переживала важку і затяжну кризу і вдало все приховувала.
Просто поплачуся тихенько В мене вже руки опускаються... Б'ємося, б'ємося як риба об лід, а толку - 0 Знову не можемо оплатити ту грьобану оренду вчасно день-у день... Знову підводять люди з зарплатою... Та ще і здоров'я у всіх трьох ніяк не налагодиться... Сьогодні мало на вулиці не грохнулася від тиску - такі стробоскопи перед очима були, ледве досунулася до аптеки, там тиск поміряли і папазол продали. Чи то від погоди, чи то від недосипу, чи то від спини моєї, хоч швидше за все від нервів. Зараз соваюся ледь жива, а Влад як назло вирішив мене добити певно своїми психами... А ще сьогодні вже 3 рази за день від різних людей чула скільки заробляють дизайнери, стилісти і суміжні професії ніби я і так не знала, а ти чого ні? ... Коротше толку з того що я умніца, красавіца і талановита щоб жити в добробуті не треба бути розумним і талановитим Якщо коротко - затягнувшася хандра і депресуха, "жизнь д*мо и солнце гребаный фонарь" якось так...
Е-е-е, а ну швиденько знайшла якусь врочистість і бігом у темку "Звичний день"! ПС. Ми от запрошуємо вас з Владом в "пузате кафе" (як каже Ніка) - чим не врочистість? (З мене причитається, маю справу до тебе )
і я з Вами...Всього на купу і вже сил нема з тим всім. останнім часом страшенно підводить здоров'я. Організм ніби кричить що треба відпочити, а не пахати як кінь, тільки за сьогодні 2 рази майже втратила свідомість (майже - бо в ті моменти сиділа на софі і встигла сказати що мені погано і мені швидко накапали коралолу), лікар сказав пити червоне вино і багато відпочивати(ага щас - в понеділок випускний семінар, а в мене ні в помині презентації нема) . Погода бяка, роботи купа, в шефа певно також КД почались. у пятницю одну співробітницю довів до такого стану, що вона просто зібрала речі і чуть не поїхала додому. В мене було схоже, але я просто пішла святкувати Дн і то мене врятувало від істерики. Перебила всю посуду - а просто так, все вилітало з рук. Я вже не знаю як пережити ці 2 тижні.
А в мене гавкнув бойлер... (14 років не знала, що таке немає гарячої води) а тут А гарячої води ще не буде до 25-го. Як я доживу з двома малюками до кінця місяця?
а мені напередодні мого ювілейного ДН дочь власника квартири повідомила, що дає мені термін 1,5 міс. щоб я переїхала (і все чере те, що дізналась, що ми чекаємо на поповнення в сім'ї,дехто доніс інфо, вона то не признається) ми і самі хотіли до вересня переїхати але коли отак ставлять перед фактом то різні речі, вбила мені настрій прям на моє ДН,яке мало пройти з гарним настроєм, тепер всі думки зайняті пошуком нової кв, щоб пошвидше зїхати звідти, де прожила останні 2 роки!(( і батьки, мали приїхати на святкування до мене і не встигли купити квитки(( я розстроєна капець
Купила в аптеці не той засіб для догляду за шкірою. Стринькала гроші.. не мало.. а він не підходить бо отримала пробник і спробувала спочатку його.. шкоода... на скільки знаю то такі речі поверненню не підлягають. Чи підлягають і я помиляюсь? отака річ... якшо кому тре, звертайтесь
@iriwa косметику можна спробувати обміняти на іншу там же, якщо маєте чек і купили недавно. Але можуть відмовити, та принаймі спробуйте запитати.
а в нас згорів стабілізатор напруги, вчора під час грози десь блискавка вдарила в стовб і пішов такий перекос напруги, що стабілізатор не витримав. Тепер нові витрити( і ще, другий день немає води, ми тільки з моря приїхали, гору одягу треба перепрати і щось їсти наварити, я без води як без рук. От халепа