Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Chekay

Chekay Well-Known Member

@EineKleine , а варіант змінити квартиру не розглядаєте? Можливо на меншу - чим менша площа, тим менші рахунки за опалення, та і мені здається, що будь-яка панелька буде значно тепліша, ніж та квартира, яку Ви описали. Я розумію що пошук зйомної квартири - те ще задоволення, але може зараз в міжсезоння, поки студентів нема, буде легше.

Останнє редагування: 23 Травень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  3. tasha

tasha New Member

Від нас йде няня, потрібно шукати нову. А я і діти так звикли до неї:girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Виїхала мій майстер з педикюру в Німеччину, ніяк нормального не можу знайти :cry:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. iriwa

iriwa Особлива мама

Погиркалася з чоловіком так що говорити навіть не хочу з ним, ще й свекруха скоро приїде на місяць гостювати.. жжаххх..

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Зробили мені операційку на яснах. Бррр! Нині купа роботи, шеф у відрядженні, а мусила відвалятися вдома, бо писок такий розпухший був.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • мімімі мімімі x 1
  7. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

А мене розквасило зовсім. Почалось все з неділі. Планували поїхати до родичів, а в мене температура 39, провалялась цілий день з лактостазом. Вночі на понеділок температура почала падати, з грудьми все наладилось, але потім у вівторок, почервоніло око, почало сльозитись, свербіти, нині вже те саме з другим оком і чую горло починає боліти..... Щось все на купу...

8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Болить мене зуб((( і ніяк не можу попасти до стоматолога. Боюся уявити скільки зараз коштує поставити пломбу. А мені зараз ті витрати такі недоречні

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. jylanda

jylanda занууууда

Щось мене сьогоднішня новина геть з колії вибила. Наші близькі друзі подали на розлучення... Пара, яка мені здавалася найміцнішою і найспокійнішою в нашому оточенні, як виявилося переживала важку і затяжну кризу і вдало все приховувала.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Україна програє,ясі сплачу

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

• мімімі мімімі x 1
  12. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Просто накриває від всіх проблем... Боженька, дай мені сил !

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 2
  13. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Просто поплачуся тихенько :cry:

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
  14. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Е-е-е, а ну швиденько знайшла якусь врочистість і бігом у темку "Звичний день"!

ПС. Ми от запрошуємо вас з Владом в "пузате кафе" (як каже Ніка) - чим не врочистість? (З мене причитається, маю справу до тебе ;))

• мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Hermi

Hermi Well-Known Member

і я з Вами...Всього на купу і вже сил нема з тим всім.

16. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

А в мене гавкнув бойлер... (14 років не знала, що таке немає гарячої води) а тут:cry:
    А гарячої води ще не буде до 25-го. Як я доживу з двома малюками до кінця місяця?

17. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

а мені напередодні мого ювілейного ДН дочь власника квартири повідомила, що дає мені термін 1,5 міс. щоб я переїхала (і все чере те, що дізналась, що ми чекаємо на поповнення в сім'ї,дехто доніс інфо, вона то не признається) ми і самі хотіли до вересня переїхати але коли отак ставлять перед фактом то різні речі, вбила мені настрій прям на моє ДН,яке мало пройти з гарним настроєм, тепер всі думки зайняті пошуком нової кв, щоб пошвидше зїхати звідти, де прожила останні 2 роки!(( і батьки, мали приїхати на святкування до мене і не встигли купити квитки(( я розстроєна капець

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Все мене злить:girl_devil: (на роботі дивний час, з фарингіту вийти не могла).І ще наші програли в футбол.

Останнє редагування: 17 Червень 2016
  19. iriwa

iriwa Особлива мама

Купила в аптеці не той засіб для догляду за шкірою. Стринькала гроші.. не мало.. а він не підходить бо отримала пробник і спробувала спочатку його.. шкоода... на скільки знаю то такі речі поверненню не підлягають. Чи підлягають і я помиляюсь?

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@iriwa косметику можна спробувати обміняти на іншу там же, якщо маєте чек і купили недавно. Але можуть відмовити, та принаймі спробуйте запитати.

21. rysja

rysja Well-Known Member

а в нас згорів стабілізатор напруги, вчора під час грози десь блискавка вдарила в стовб і пішов такий перекос напруги, що стабілізатор не витримав. Тепер нові витрити(
    і ще, другий день немає води, ми тільки з моря приїхали, гору одягу треба перепрати і щось їсти наварити, я без води як без рук. От халепа