Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
@Hermi та неслухайте ви нікого. Поки молода розважайтеся. Хочете кудись поїхати - їдьте. Хто його знає яке життя буде потім. )) Є можливість вперед.)) Доречі я на другий місяць їду в Люксембург))).
Мені здається, що вам зараз із вашого місця проживання доїхати до Болгарії, відпочити і назад вийде не набагато дорожче, ніж їхати додому, потім на українське море і назад. Не є та Болгарія такою дорогою. Так, євро подорожчав і тепер співвідношення до українських цін трішки лякає. Але ж в тій самій Одесі ціни не такі, як були ще кілька років тому. Тим більше, вам, напевно, візи та паспорта не тре нового робити. А це є значною частиною тієї "космічної" вартості Болгарії для інших. Ми були у 2011 році і нам дуже сподобалось. Хоча б ще раз і не поїхали, на відміну від Грузії. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
Однокласник у дуже важкому стані, банальне отруєння чи то огірком чи копченою рибою. В комі 6 день і кажуть надії нема. 24 роки, душа компанії, щедрий і добрий хлопець. Господи, за що... Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Дай Бог йому пошвидше вийти з коми! У нього ще все життя попереду! Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
Що не день то "празнік". Синуля сьогодні знов влаштував істерику на уроці.. Я розстроєна така що нема слів. Може це була і невдала ідея давати його цьогоріч в школу..
Наскільки я знаю вже по знайомих, то отруєння рибою може привести до повної сліпоти, відмови деяких органів і т.п Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
В мого чоловіка було таке отруєння копченою рибою, що в нього зорові галюцинації були. Не враховуючи всіх інших наслідків отруєння- це було страшно...
пару років тому мій таааак копченою скумбрією траванувся, що і "дно виривало і кришку рвало" і то все кілька днів підряд. І Кока-Кола не допомагала. Ледве вичухала. А колір лиця був як у несвіжого зомбі, сіро-жовто-зелений.
від риби а не тільки від м"яса Якщо м'ясо тварин було заражене після смерті внаслідок неправильного зберігання туш, оброблення без дотримання санітарних норм, недостатньої термічної обробки напівфабрикатів — все це може призвести до накопичення ботулотоксину. При домашньому варінні ковбас слід ретельно обробляти кишечник (який використовують як зовнішню плівку ковбаси), де могли б бути за життя тварини хвороботворні ботулінічні мікроорганізми. У виробництві консервів з овочів і грибів треба бути особливо обережними, щоб вимити з цих продуктів залишки ґрунту, що теж можуть містити ботулінічні палички або спори. Зараження риби можливе як ендогенно, так й екзогенно. Вирішальними є умови перевезення, обробки та зберігання риби. Так, риба, яку зберігають і перевозять навалом, без тари, буває в 7 разів частіше інфікована і нерідко вже містить ботулотоксин у м'якоті. Дуже небезпечним є тривале зберігання пораненої риби на поверхні ґрунту, тому що з нього теж можуть потрапити в глибину рани, де є анаеробні умови, спори ботулінічного збудника. Якщо з такої риби варити суп або смажити її, то токсин інактивується і захворювання не виникає. Але якщо така заражена риба буде використана для засо́лювання в слабкому посолі, копчення, в'ялення, то в ній можливе збереження ботулотоксину. Навіть при сильному солінні треба пам'ятати, що утворення ботулотоксину в такій зараженій рибі може відбутися до соління і, навіть, в перші дні після соління, допоки концентрація солі в продукті все ще недостатня, щоб затримати вироблення ботулотоксину.
Сам перед Пасхою, з'їв один шматок, решту постили. То ще складність в тому, що він на якійсь "дієті" сидів і зневоднив організм ще до отруєння. Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
будь-яке отруєння є дуже небезпечне, особливо якщо людина виснажувала свій організм дієтами чи є якісь хвороби. Знаю випадок смертельного отруєння оселедцем, це було багато років тому (десь 18 напевно). Тоді у оселедці виявили сечовину + то було літо і невідповідні умови зберігання риби...
от не розумію, як так можна, хочеш допогти людині, старєшся витягти її з болота, показати краще життя, а вона всією поведінкою показує, що її місце саме в болоті.