Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
В мене та сама халепа сьогодні була, то в алярмовому режимі прийшлось в супермаркет бігти за меншими. А так хотілось домашні від бабусі прикрасити, не встигла, але у кошик всі пішли.
Холєра, і в мене яйка не габаритні попали. Я ту клейонку розрізала і на скотч до яєць приклеїла. Нормальні вийшли.
цього року Великдень в мене якось переплітається з кінцем життя. Помер батько найкращоі подруги, бабця теж певно з нами на ці свята востаннє. Таке сумне буде свято... До речі, з тим всім встигли з малими писанок трохи намалювати. Правда, лише на варених яйцях, хоча планувалось ще й на видутих. Але то цікавий процес, і при бажанні - швидкий. Всім рекомендую.
Я просто тут постогну, як мене все дістало Цілий день ганяла по інстанціям (Львівгаз, Львівтеплоенерго, електроенерго, пенсійний), переоформляла документи і т.д. Прийшла додому і замість банального і елементарного "дякую" ще вислухала, яка я хрєнова дочка... Сама вона не може ті справи рішати по стану здоров"я, зате я - кінь, лошадь чи хто там - маю дофіга часу і бажання тим всім займатись, нє? Бліін, треба терміново на курси підвищення власної самооцінки, бо так можна трьокнутись Я догадувалась, що дякувати вона не буде, але щоб ще порцію пілюль вислухати - це жесть. Так, до слова, студент зрулив з хати (накінець-то!!!) а вона мене колупає, чим чужий хлоп мені заваджав в хаті? Які будуть версії? Сістер з дівками нікуди і не збирається - так що живемо далі як в комуналці, гррр... Тішить, що весна надворі, тепло Щиро бажаю всім гарного вечора і спокою (собі теж )
ааааааа. народилась моє малютка з волосячко в 4-5 см, вже чубинка витерлась(мама з мене гнала, що то я їй вичесала), а тепер дивлюсь на шапочку а вона вся в волоссі. скоро вона буде лисим немовлям.
не буде лисим немовлям, всьо на раз не вилізе, а поступово і нове буде рости))в мене доця народилася з чорним волоссям, то вилізло, а вже відростало біленьке)) співчуваю, а ніякі натяки на них не діють. То ж мусит бути причина, чого вони там живуть, де власне житло?
Натяки не діють, питання в лоб - теж Вона вирішує своє розлучення в нас на квартирі, а не в себе, на жаль
Ну вже хай вирішує) лиш би назавжди не задумала з вами жити) Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
ну якщо це квартира батьків, то вона має там право перебувати так само як і ви. Не зліться, якщо вже вона там живе, то залучайте її і дівчат до побутових справ, вам менше буде робити.
Маючи власне житло? Я не винна у її проблемах, а вона вже 21рік їх вирішує в нас вдома, а не в себе - це і дратує Ви навіть не уявляєте, як це важко - вони ніц не привчені до елементарного порядку, це шок, чесно
вона може мати хоч десять, а перебувати в житлі батьків теж може. То привчайте помаленько - в вас вдома так було, а тут так, давайте зробимо всі разом
Ок, а мені куди? В мене власного\окремого житла немає, а в неї є - от і вся різниця Не допомагає, пробували
так вас же ніхто не виганяє, для чого так драматизувати? Ну а в цьому думаю вини сестри нема, тому це не є причиною для заборони перебування сестри в батьківському домі. Cпробуйте налагодити стосунки з рідними і жити стане набагато легше, і можливо сестра вас зрозуміє і сама переїде?
Ну якщо то квартира батьків, то інше. То вона там має право бути стільки, скільки захоче)) тут єдиний вихід йти на компроміси . Розлучення то важко, може , ій легше біля рідних. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Якось так тяжко на душі, пропав один наш знайомий, а всій його родині побарабану. Шукають сусіди, знайомі...тільки не родичі Родичі влаштовують тільки своє життя. про те що людина пропала, замітили сусіди, почали піднімати кіпіш. Чоловік 50 років, але в нього не всі вдома. Зі сім'ї - лише сестра і племінники. Рідна сестра з племінницею поїхала закордон, а племінник з тим дядьком жив, доглядав...ну принаймні з хати не виганяв, хоч хлопець хороший. Коли на справді пропав - не відомо, а найгірше той чоловік нікому не потрібен. Племінник прямим текстом сказав - а чого я маю за дорослим чоловіком дивитись, нехай робить що хоче! Подзвонили до сестри, а вона лише: ну то сталось, то чого мій син має шукати. А як опікунство оформляти то вони швидко ворушились, головне щоб гроші взяти
Якось так кепсько.. Все тішу себе тим що після великого ге приходить щось дуже хороше. Але якось нині та мантра не дуже діє.. Депресняк продовжується. Вже подумую над відлучення малого від грудей, хоч то рано і бачу що він не готовий, але в мене сил нема вже і бачу що без ліків не вигрібаю.. Боюсь що втрачу сили і не зможу дати раду з дітьми. Загострився поліартрит. Ледве лізаю по хаті. Коліна страшне болять. 29 років, а відчуваю себе на всі добрі так 60..
Не знаю чи то вірус зараз якийсь такий ходить (бо у мене нещодавно одночасно з горлом-тонзилітом) активізувався , чи, кажуть, Чорнобильські подарунки в якусь наступну фазу розпаду увійшли, але реально в мене кууупа знайомих різного віку зараз з артритами мучаться...
Як достало питання з грішми, поїздкою! Обслуговування золотої і платинової картки в банку - то необхідність! А кудись поїхати - то дурна трата грошей...Я жмот і тільки те і роблю що гроші рахую, тим більше чужі. А своїми також подурному розпоряджаюсь, поклала на депозит - то ти взагалі дурне створіння, краще нехай просто так лежать, а що тобі з тих 400 грн відсотків? Там ще податки здеруть...то взагалі не вигідно Ти їх зняти не зможеш, канешно, мені закордон без української стипендії взагалі не прожити Як так можна зіпсувати настрій...сиджу і плачу. Хочу бути впевненою що буде якесь майбутнє, хочеться якесь своє житло...Але навіщо, зараз треба платинову карточку, як без неї можна прожити? Або кавоварку за 8000 (для мама гіпертоніка), тож також мега необхідна річ, а житло...ну то таке, другорядне, всеодно всієї суми не підняти відразу +я ще така жадна скотина в Болгарію на море захотіла, тож таке транжирство! Болгарія найкрутіший курорт і найдорожчий!
@Hermi , і Ви ще хочете після того всього, як берете все близько в голову, щоб вона у Вас не боліла?)) Якби Ви це все розказали лікарю, наскільки світ несправедливий, він, бідолаха, не ламав би голову, що з Вами є таке)) І їдьте Ви в ту Болгарію без гризоти за чиюсь думку, я вже давно на своїй роботі відповідаю стандартно на запитання: - де так засмагла?- Та де? На городі)