Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
Настрій трохи на нулю... Прийшла сестра (разом вареників цілу гору наробили) І вона мене питає, чи я в курсі? Чого саме? - питаю Бо тато сказав, що йому приснилось сьогодні, що йому залишилось жити лише 2тижні Він, реально, "здає" на очах Йому важко піднятись, ходити важко і моральний дух нереально підняти... А я себе почуваю повною "Васею", бо не знаю, що маю робити Часами жартую, що малий дуже його любить і щоб він про дурниці не думав, але не допомагає... Хник-хник...
Погода нікудишня і настрій відповідний...Але не через погоду... Так важко на душі від кількості прохань про допомогу хворим діткам і дорослим. В фейсбук заходиш - ледь не щодня нові пости про збори коштів, новини вмикаєш - щодня новий сюжет. І так хочеться всім допомогти, всім-всім, але немає можливості. Ну чому навколо стільки тої біди, ну де воно береться. Часом вже і сліз не вистачає. Ой та що то писати, ви й самі то все бачите...Бережіть, обіймайте і цілуйте своїх рідних, міцно-міцно...
Я по тій же причині видалилась зі всіх волонтерських груп, крім "Крил надії" і туди регулярно перераховую копійчину. Всім не допоможеш.
Хочеться просто похникати в куточку!Так все достало! Всім щось від мене треба. Достало що все впирається в гроші, достало що все впирається в час. І ти просто маєш роздертись, але встигнути все! не все так погано, приємно що мої знання комусь потрібні, приємно що я можу навчитись чогось нового, але залишилось зовсім мало часу і треба все закінчитись. Якби не кордон, якби не відстань, якби не українська зарплата можна було б не розбиватись в ліпьошку, але багато але. Приємно що переді мною відкриваються нові можливості. Але їх треба ще відкрити, потрібно отримати результат. Сидиш як в танку, як з іншого світу. Це в більшій мірі моя проблема, оскільки я не настільки ерудована. Не знаю всі композиції Моцарта, не знаю художників експресіоністів, не вмію кататись на сноуборді, далі моря нічого не бачила, нічого не знаю про традиції Китаю чи Австралії, навіть не маю бального плаття...Сидиш за обідом і навіть не знаєш що сказати... Береш участь у наукових дискусіях: крім старої радянської школи математиків також нічого не бачила...На скільки світ пішов вперед, а ти ніби десь зашпорталась і не можеш рушитись далі. Душа рветься, а тіло не встигає
@Hermi, просто посміхайся- бо все "оте" можна прочитати-вивчити-пізнати-завчитиізабути.. а усмішки, яка йде з душі(а ти чарівна дівчина і посміхаєшся також чарівно) не визубриш! І тут ніякий"біном Ньютона " ні "гіпотеза Пуанкаре" не допоможе. Душа щира або є, або її нема!
До речі, а як там у них справи, чи щось треба, бо і тут темка замовкла, і на сайті інформація ще січнева.
Сьогодні під час ранкової пробіжки послизнулась на металевому містку в парку (моросив дощик і став слизьким) і сильно гепнулась коліном... розсікла, гематома... ледве ходжу. Ех... І хто казав, що спорт то здоров"я?!
В них багато роботи по різним напрямкам. Наталя Ліпська писала у фб про потребу у волонтерах- юристах, економістах, знавців польської, німецької мов.
@Натуля, фб не користуюсь, та і професія в мене інша, але є можливість трохи зараз допомогти. Дуже мені бракує інформації по конкретних дітях, по іх потребах. Якщо маєте можливість, то велике прохання розмістити цю інформацію у відповідній темі.
отримала платіжки за КП...... субсидії нема.... треба заплатити за все більше 1500 грн (я минулого місяця за тепло всю суму не заплатила, чекала, що перерахують на субсидію)... а попереду -весна і літо, діти за зиму повиростали майже зі всього... лізти в борги чи як?
Минулого місяця за газ ( власний будинок) прийшла квитанція 4300 грн . Субсидії нема . Щоправда , показів лічильника ніхто не знімав - то реально за два місяці , але ...
Але ж ніби можна там у квитанції вписати свій показник і по ньому оплатити. Якщо він не збігається і з тим, що насправді. Мені за світло дописали лишніх 150 -200 квт, то прийшло 500 грн, хоч завжди приблизно 200 грн. Теж матиму, що вияснювати. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Заплатили , як напалили . Але ото підвищення цін з 1 квітня мене непокоїть . Ніяк не можу зрозуміти , яка буде ціна . Тому вирішила думаю про це, коли настане квітень . Десь так. .
Ми мали сьогодні їхати за місто на дитяче ДН, але всі троє захворіли(((( Синулька так чекав цього дня - навіть сам подарунок імениннику вибрав
Я тут: 1. Батькові подруги різко стало гірше (онкологія 4 стадія, але до того якимось дивом все було майже нормально). Не відомо що буде далі... 2. Сьогодні іншій подрузі чоловік сказав про розлучення... Шансу зберегти сім'ю вже нема, 2 роки спроб.
Що таке нещастить і як з ним боротись? Думала що хоч одні вихідні як людина проведу. За цих півроку вже всалось все що тільки могло статись, все список закінчився! Так ні, накрився віндовс! Все було б не так печально, якби це не був ліцензійний віндовс, а диск з ліцензією за 800 км від мене! Ну нічого, поставлю хакнутий...Канешно..Мій супер-пупер компютер приймає лише певний вид вінди, від всіх інших або скаженіє або їх просто не ставить! І вот так я промучилась цілу суботу, зато знаю як ставити віндовс (до того таким не займалась) і знаю що є 4 віндовси 8.1 купила якусь бяку на вечерю, думала що то круасан...Я ж турок, німецької не знаю. Виявилось що то треба запікати, спочатку гризла сирим, потім зрозуміла що запекти..запекла....а воно всеодно не їстівне. Так що я сьогодні без вечері...один чайок п'ю
Я захворіваю: нежить є, озноб є, горло болить, герпес і той виліз... Я цілу зиму протрималась, всі соплі малого мимо мене пройшли, і тут на тобі, щоб не розслаблялась...
І я захворіла((( пережила зиму, карантин, а на 8 березня після копоративу на роботі підхопила болячку, і відлежатися в дома не можу, бо кожен день на роботі І ще з жилєтки - гинуть чомусь мої вазони. В орхідеях листя жовтіють і відпадають і одна фіалка пропала раптово. Обідно (((( Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk