Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
я якось собі палець порізала, то тоді і в очах темніло, і голова крутитися починала можу погодитися, що це болить, коли не лікар кров бере, а випадковий поріз.)
Цілий день болить голова, дуже болить, до тошноти, таке враження, що її повільно стискають. Випила 2 таблетки - до дупи. Чи то тиск гуляє чи то на погоду так.... добийте, щоб не мучилась.
а в мене піднявся, добре хоч свекруха (і від них є користь) напоумила переміряти. То випила таблетки і полегчало.
Дівчата, я так давно тут не була. Але...Поламалася внас коляска. Нова, польська ANEX, за 6 тис(((( І ремонту не підлягає Поздили хіба 7 міс нею То капець, я така зла. Знов гроші, гроші... Що то тепер робити, купувати нову. брати б.в.? я в розпачі...
Зверніться туди де купували, може на неі якраз гарантія є. Ми на нашу мали рік. І то в нас цінова категорія десь така як ваша була.
А в якому місці поламалась, можна фото. Бо ми свою Еспіро таки поремонтували, хоча теж казали, що відїздила своє вже...
Малий захворів:висока температура,насмарк,кашель,захрип. Хотіла, щоб його лікар послухав. І ніяк, і ніде не можу знайти номер телефону амбулаторії на Лінкольна.
Ми поки ізолентою замотали, але то ненадовго. То з двох боків так. Там трісла та пласмаса, що тримає, щоб не складався візок.
Може пошукайте раму бв, буває як запчастини продають. Або купити цілу бв, і поміняти раму, люлька залишиться ваша - якщо шукати найдешевші варіанти.
Попитайтесь за запчастинами в магазині тако в інтерсіті на Чорновола, вони багато чого можуть привезти і ремонт в них є. Я там до своєї замовляла. Маю їх тел.
А гарантії у Вас нема? Ми міняли раму до візочка по гарантії, але практично відразу після того, як почали ним користуватися.
Гарантії нема. чомусь. Не знаю, не давали. Будемо питати за запчастинами. Форумлянка @Samhayne вже скерувала де саме, і здається ми знайшли. Чекаємо на відповідь від них. Дякую дівчатка за поради!)
У нас віщок вкрали 6 січня, але в мене малому 2,5 р. То купили прогулянку б/в за 800 грн. Досить непогана. Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
Бути такого не може. А чек дали? Чи накладну? Хоч якісь документи ви отримали разом з коляскою? Приходьте до продавця і хай щось думає, а може і сваріться, бо мусить за свій товар відповідати. Як варіант, можете трохи схитрити. Прийдіть до продавця без коляски і скажіть "Ой, а пам"ятаєте, ми у Вас коляску брали, то Ви нам гарантію забули дати. Можете виписати? " І мило посміхайтесь. А на другий день - привозьте коляску.