Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ну, то просто як я казала свинство, але на жаль ви тут нічого не доведете, бо договору з вами не має((

• Смішно Смішно x 1
  3. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А де їх купити? Кут теж цвіте(( То Сано ізраїльський може чи ні? ( sano)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

4. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

То SAVO спрей проти плiсняви.Продаэться на базарах на лотках з хiмiэю, цiна в районi 60-80 грн за пiвлiтрову банку.Користувалась ним- то дiйсно, в кутi де був грибок, вiн повнiстю пропав, а фарба залишилась на мiсцi.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Баян Баян x 1
  5. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Дякую!Я знаю за той Саво , то польський ніби. А форумлянка писала за якийсь ізраїльський чи чеський, що без запаху!, тому запитала.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

6. Raven

Raven Мама малятка

Здається сано, там мінімально провітрювати треба. Чеський взагалі бомба, на рік вистарчає, але фарбу їсть.

7. Holly

Holly Moderator

Я сьогодні так пучку пальця врізала. Крові було моооре, мало не зомліла від болю. Добре, що хоч ліва рука. По кухні нічого не можу зробити, щоб з водою не контактувати. А тре їсти готувати(

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  8. basia

basia Well-Known Member

В нас гавкнув котел. В хаті майже зима.

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  9. Demetra

Demetra Well-Known Member

В ночі полізла за ношпою в аптечку(так скрутив живіт через місячні) і не знаю як, але все вилетіло з тої аптечки. Я тихо позбирала, щоб чоловіка не збудити... Але він сказав, що чув як щось розбилось. Я до градусника , а він без того наконечника, де ртуть є. Мама мія!!! Пів ночі лазила по підлозі і збирала ту ртуть, перебирала всю аптечку чи там нічого не попало, половину викинула... Вікна всі повідкривала, змерзла!:girl_cray: Тепер переживаю чи все позбирала, сто раз передивилася. Ніби нічого нема, але моя параноя спрацьовує на ура, і я вже шукаю симптоми отруєння випарами ртуті. Поначитувалася , що це дуже небезпечно!
    В когось було таке( я про градусник) ? Що робили? Це реально так небезпечно?

10. basia

basia Well-Known Member

Було, і не раз. На серветку кульки зібрала, попилососила, мішок випрала. Ще всі живі )))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Demetra

Demetra Well-Known Member

У всіх статтях говориться, що ні в якому випадку не використовувати порохотяг, бо він ще більше розсіює в повітрі цю ртуть. І сама ртуть осідає на фільтрах порохотяга.

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Перший раз я розбила градусник, коли ще в школу ходила. Баба мене вигнала з кімнати, вікна відкрила, ртуть зібрала, все пропилососила, сміття викинула. Другий раз я розбила градусник, будучи на 8-му місяці вагітності. Кульки зібрала на совок, викинула. Совок, підлогу, меблі протерла ваткою, змоченою в одеколоні.
    ми того не знали, тому так зробили
    порохотяг був ще радянський, така велика металева чаша, де збирається сміття, а потім висипається з неї
    але все ок)

Останнє редагування: 15 Січень 2016
  13. basia

basia Well-Known Member

В мене не було фільтра, а мішок випрала. Це було більш як 15 років тому.Ну, і в нас дуже багато чого говорять, але ж здоровий глузд ніхто не відміняв. Такою кількістю ртуті можна отруїтися, якщо з"їсти або вдихнути її. Ви ж цього не робили, тому спіть спокійно.

• Подобається Подобається x 2
  14. Ripka

Ripka Well-Known Member

Я коли розбивала, то після збирання тиx кульок підлогу і все що мож протерла шматкою, змоченою в розчині марганцівки (десь вичитала, що марганцівка нейтралізуе ртуть), шматку ту потім викинула. Ага, ще читала, що ртуті в термометрі мало, отруення не буде.

15. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Пам'ятаю,як будучи малою,розбила градусник.Батькам сказати боялась,тому тихенько викинула скло в смітник,а ртутні кУльки...вони мене заворожили...Я взяла сірникову коробку,позбирала їх туди і час від часу любувалась ними-вони,такі срібні,були неймовірно гарними-то роз'єднувались на мілкі бусинки,то вливались і були суцільною великою краплею.Файно,нє?)Потім я вирішила цей скарб виміняти у подруги на більш "щось цінне",вона була молодшою від мене на 3 роки,чемною і показала цю сірникову коробочку мамі. Мабуть,вони в той час були моїми Ангелами))
    Свою манюньку вчила всяким страшним премудростям ще змалечку-якщо щось сталось в твоєму житті-відразу ж до мами.

• Подобається Подобається x 9
    • Креативно Креативно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Колись завжди просила про молитву за брата, роки йдуть..людина не міняється . 6 років в Росії, забив на маму, на смерть тата, баби. Інколи виходить на зв'язок...коли побачила його, до сліз злякалась...людина спита, страшна, худа. Частіше думаю про те, щоб не вертався додому бо мамі буде гірше. Люди. які підсіли на оковиту добра не приносять. Мама сама там, не треба їй того клопоту...Шкода, що діти одних батьків такі різні...навіть не знаю, чи йому щось допоможе. Але молитись продовжую, людині всього 34 роки.....

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
  17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Коли віриш і молишся, то стаються дива. Просто деколи на це треба роки. Якраз сьогодні почула про два чуда завдяки молитвам! Віри Вам і терпіння!

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Здається, моєму міксеру настав гаплик. Не працює на різних швидкостях, хоча в режимі турбо жужжить, але при тому всередині нього щось блискає. Треба шукати майстра, який би міг його привести до тями. Грошей на новий нима, і не скоро будуть..

19. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Чекаю на результат біопсії моєї ерозії.
    Так ніби трималася, що все має бути добре, а зараз щось "трухаю". Сьогодні 10 день, мають подзвонити, що готовий, а я до лікарки, щоб сказала результат передзвонити. Телефон під рукою з самого ранку.
    їсти нічо не хочу, руки холонуть, і трохи трясусь.
    Господи, хай все буде добре...

Ох... результати вже є, але лікарка тільки у суботу зранку зможе їх глянути у клініці. Ще до суботи...

Останнє редагування: 28 Січень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Leila

Leila Well-Known Member

Я лежу з температурою, вже 3-й день. А кіт розбив у ванній умивальник, скинув баночку з декасаном і кусок умивальника відколовся. Мало того що гроші на ліки, то ще 550 на умивальник. Що ж то за напасть за цей тиждень.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  21. Oriana

Oriana Well-Known Member

Врізала собі палець.:sad: Крові було... Ледве спинила. Вроді не глибоко, а так болить, що капець...

• Погоджуюся Погоджуюся x 9