Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Я попала в замкнутий круг! Я боюся шо мені не вистарчить терпіння і сили то всього пережити!А найбільше бісить коли "коліжанки" підстьогують типу:та їдемо в центр погуляємо,йдемо в кафе чи до когось в гості,а ми вчора шампанське пили, і таке подібне! І то всього при тому вони знають що я до хати двома наручниками прикута!!!І ніхто не скаже чи спитається: чим тобі допомогти!!!

Надіслано від мого HTC Desire 210 dual sim, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

якщо це справжні подруги - то так і кажуть, що зараз вам потрібна їх допомога, а не гульки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  4. Siania

Siania Love Life

Це такі дурниці погуляти, в кафе і шампанське. Якщо це Ваші справжні коліжанки, то запросіть до себе додому, поговорите, відведете душу, влаштуйте суші-паті на дві годинки, коли тато зможе з дитятком побути.
    А якщо Ви їм цікави тільки на гульках - то нема чого за такими переживати)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я не прикидаюся. Ніколи. І хоч це боляче, сумно, зле і т.д.- та я чесна перед собою. А для мене це основа.
    Ех, за останні 2 роки мала кілька таких ситуацій. Обертаючись назад розумію, що з тими людьми мені просто не по дорозі. Шкода, що зразу того видно не було.
    Ви дивитеся з одного боку. Вони- з іншого.
    Так, добре, що ти мені того раніше не сказала. Бо я фотала усе:girl_crazy::girl_crazy:.
    Можете думати різне, та я бачу людину, яку притиснули обставини і яка має силу в тому признатися. Тримайтеся. Світло в кінці тунеля є. Просто розуміємо ми це тільки після того, як із нього вийшли...

• Подобається Подобається x 4
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

То таки забобон. На "злополучні" авіарейси ( та і не лише на них) потрапляють ті, хто мав туди потрапити саме в той період свого життя. У кого така життєва програма . Не зрозуміла людській свідомості, безжальна, але ... Вразила історія однієї сім ї з цього лайнеру: чоловік в аеропорту Пітера плакав і розповідав, що у нього в Єгипті відпочивала дружина, двоє дітей і бабуся. Бабуся з онуками після відпочинку повернулася іншим рейсом. А дружина, яка вирішила відпочити в Єгипті трошки більшу кількість днів, відпровадила бабусю з дітьми раніше , а сама-летіла саме цим чартером. Доля.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  7. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

як я Вас розумію, то всьо декрет, :girl_crazy:, я себе заставляю сісти за руль шостий рік, але дуже боюся. Ще й чоловік в тому мене не пітримує. А ми жевем за містом, тому деколи почуваюсь як в тюрмі. Ще й моя найменша нізким не залишається, де я тільки з нею не була. Але то всьо пройде, займіться тим що Вас цікавить, хоча з маленькими дітьми то важко, але можливо. Два роки дектрету я нила що незнаю чим мені дальше займатись, бо тим чим займалась останні 15 років, не приносила майже ніякого прибутку, і мене вже не цікавило. Зараз вродіби є те що цікавить, але поки не вистачає грошей і часу. Але я помаленько, маленькими кроками йду.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Напав якийсь нелюд на чоловіка.... Хотів обікрасти. Побив його, зараз чоловік в лікарні з тріщиною чи переломом ноги, ще не ясно, нога спухла, все його болить. Вкрало то чмо кульочок з парасолею і аптечкою ( нехай подавиться таким заробітком), кишені не обчистив, мобілка відлетіла в сторону і спаслась. Повезла швидка його на Топольну, поїхала до нього свекруха, а я вдома в селі не знаходжу собі місця.... Але, головне, що живий....

• Погоджуюся Погоджуюся x 43
    • Подобається Подобається x 6
  9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Мій зуб, мій зуб... Вже і не пам'ятаю скільки часу він мене болить, а я його лікую. Певно доведе, і я піду його виривати. Але я така боягузка... Через день ходжу до лікаря, а воно не попускає...

10. maty

maty Well-Known Member

@Rodionochka та не так страшно рвати ,як стільки часу терпіти той біль- я так роками мучилася,то вже треба було не один рвати,пару місяців ходила то все приводити до ладу... потім думала-нащо було стільки терпіти

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Rodionochka

та я його лікую, хочу зберегти. Але вже думаю чи варто. Я в зубного кожні пів року. слідкую за тими зубами, але вони в мене такі проблемні... От зараз проблема через стару пломбу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

В мене теж зубна жилетка, потрібно поставити 4 коронки і я не можу цього зробити в свого лікаря бо вона приватна і робить коронки тільки з німецької металокераміки і взагалі вона просто чудовий лікар, але зараз викласти за це все 10000грн просто немаю змоги і прийдеться йти до іншого дешевшого лікаря і робити нашу українську металокераміку (яка значно нижчої якості) яка десь в 2-2,5рази дешевша... а ставити коронки треба терміново бо вже йде викривлення щелепи((

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

То, напевно, період такий... треба лікувати зуби. Хоча страху після пологового до інших лікарів не маю до стоматолога пішла. Пішла, не до своєї +/- бюджетної, а до чоловікового. Дуже він його хвалить. Дійсно, дядько приємний, здається, навіть професіонал. Але за один зуб я заплатила стільки, скільки б коштував візок малій... До слова, візок ми так і не купили, бо грошей зажали. Тай дитина, вже більша, можна і без візка. Бачу, економ-не економ, а гроші як не на одне, то на друге потратяться :girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

@iriwa, на краю океану так самотньо. Повірте, я звідти :sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Rodionochka

Як я не люблю тоі жилєтки, але життя таке. Вдарили машину, але найгірше, що і чужу теж. А усе через тих мажорів на Ренжроверах, що женуть по зустрічних. Створив аварійну ситуацію і собі поїхав, а нам таке щастя... Добре, що є автоцивілка. Цікаво, що там завтра у страховій казатимуть? Дуже неприємно комусь робити збитки, ще й машина практично нова, і людина нормальна. І теж завтикав(((. Казав, що мав погане передчуття. Їхав на операцію, лікар-стоматолог. Ех... Так якось зле...

• Погоджуюся Погоджуюся x 21
  16. popelushka

popelushka Well-Known Member

Я не вправі таке писати, але мене так болить всередині... я ніяк не можу відійти, так важко переживаю смерть маленької дівчинки, Алінки. Я стараюсь "тішитись", я молюсь за її маленьку невинну душу, але така біль мене виїдає. Я так її полюбила, впевнена, що не одна я, вона об'єднала стількох людей, така мужня і сильна, водночас беззахисна. Я відчуваю вину з свого боку і ніяк не можу з цим станом справитись. Можливо, написавши тут, мені стане краще.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Пишу сюди, а не в "прозі", бо справді то є жилєтка з всіх сторін. Занесла сьогодні скаргу, от прийшла до хати і так мені кепсько, що аж розлад шлунку( , в голові взагалі мільйон думок в секунду.
    Піду якої валеріанки гепну з того вього......і нащо так має бути, га?

18. Rodionochka

Сьогодні розбили лобове шкло... І так по-дурному, везли плінтус, блін. Я вже мовчу про ремонт ходовоі, купівлю зимовоі гуми, зламаний магнітофон, який то зависає, то розвисає... Люблю трамваї.

19. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Поки ми не мали автівки, життя наше було відносно безтурботним і витрати меншими.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Маю дві жилєтки.
    1 - малюк щось захворів. А ще прийшли аналізи - виглядає, що вінне травить молоко.
    2 - обережно, шахраї - будьте уважні!

• Інформативно Інформативно x 1
  21. Buriko

Buriko Well-Known Member

Жилєтка... Пралка зламалась, але викруткою включаю;
    посудомийка зламалась - не працює злив... Газ відключили , бо ставлять лічильники, включили на вечір, а от колонка не включилася і вода холодна. Розібрала кухню, бо зранку мають поставити лічильник, в кімнаті нагромадження з кухні, в кухні гора посуду і без гарячої води ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4