Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Linar

Linar невиправна оптимістка

Так зажди є. Ви ж в декреті.?! А після декрету у вас буде і дитина і робота. Придумайте собі якесь вечірнє заняття (бігати, шейпінг, вечірній шопінг, до сусідки - на каву, пофарбувати, допомогти вишивати і т д ), а чоловіка вдома з дитиною. Повірте, дитина йому сумувати не дасть.
    Коли вже обоє працюють, то легше. Обидвоє зайнятті, обов"язки дитина-дім діляться.
    І я декілька раз в рік думаю, що все, розлучусь. І так 15 років))))Після поганих моментів ЗАВЖДИ приходять позитивні. Залиште малого бабусям, вийдіть десь з друзями. Це допоможе зняти напруження обом.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  3. Raven

Raven Мама малятка

або знайти заняття для обох з дитьом, басейн, дитячі розвивалки, де участь беруть і батьки

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Може, є сенс поремонтувати? Новий явно набагато дорожчий, ніж 2300.
    В нас цього тижня майстер ремонтував старенький німецький холодильник, якому років 15 вже якщо не більше. Заодно підтягнув дверку в іншому, якому більше 20. Казав, що ці холодильники нам ще прослужать довше, ніж якби ми купили новий, бо колись ставили мідні трубки( не знаю де саме і які то трубки), а зараз ставлять алюмінієві, які служать приблизно сім років. Бо невигідно виробникам, щоб холодильники по 20 і більше років служили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Ну,по перше, я писала, що вже купили новий. По друге він був зовсім не старий, а мав 5 років, російської збірки, а тому в ньому крім компресора багато чого поломаного було: ручки в дверках, шухляди в морозилці. Це звичайно теж можна було б зремонтувати, але це ще більше тис. грн. Ну, і головний для мене аргумент був це гарантія майстра на компресор пів року. Я якось не готова кожних пів року компресор міняти. Повірте, нам зараз абсолютно нікуди не впирається ця покупка, але зваживши всі за і проти, вирішили все ж купити новий.
    Тому маю зараз новий холодильник, який мене щось зовсім не радує.

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А не радує чого?
    Я придивляюся до холодильників зараз. Теж розгублена наразі.

7. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

50/50

• Інформативно Інформативно x 1
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

• Подобається Подобається x 3
  9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми маємо Гореньє вже 8 років. Дуже задоволена, особливо зважаючи на те, що він вже пережив- переїзди, постійне вимкнення світла і надовго бувало.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 25 Жовтень 2015
    • Корисно Корисно x 1
  10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Може й так, але я не готова кожні п'ять років купувати новий.)))

11. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Ніяк не закінчу еопею з медоглядом в садок малому. Нині була в поліклініці, думала що вже в останнє, а нє, не тут то було.. З березня то вже третій раз медогляд проходимо. Все по тих самих кабінетах. Якийсь жах. Діток шкода бо поки висидишся під кожним кабінетом то вже в мене нерви здають, не те що в малечі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  13. arushka

arushka завжди досягаю мети

Качнула собі сьогодні вірусяку на комп, а роботи якраз -до ф...га. У всіх йде дим з вух і пара з ніздрів, а я сиджу і насолоджуюсь тим, як відкриваються мої файли. ДП хотіла глянути пів години тому, ще до ср..парки, і вуаля-щойно сайт відкрився:facepalm:
    У всіх інших програм поки що повний дзен.
    Комп сканується-лікується, я п"ю каву (вже спекла язик), робота стоїть, всі шаленіють, а я шо зроблю?:beee:Деньок перестає бути томним

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • мімімі мімімі x 2
  14. Demetra

Demetra Well-Known Member

Випадково виявила, що дуже близька і дорога мені людина мене обманює.:girl_cray: Аааа, як це боляче! Іщо з тим робити? Хотіла про це поговорити, але розмови не вийшло, лише погіршило ситуацію. Треба було робити вигляд, що я нічого не знаю і жити з тим далі... Але я так не вмію, як прикидатись? Я розбита, зла і розчарована... і розгублена:sorry:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  15. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Бабі погано, чоловік буде через 3тижні!!!!!!!! я сама з малою.
    шок, не знаю, що робити. швидка поїхала, то не інсульт, тем. 39.4
    ,,визвіть завтра дільничого,,
    як мені до завтра дотягнути?

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Побачила нині фото 10ти місячної дівчинки в аеропорту перед як виявилось її останнім польотом

і так мені весь день гірко і страшно... Яке то життя непередбачуване і хитке...

Вкладення:

Останнє редагування: 1 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
  17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

І я бачила..А ще фото, яке фоткала дружина вже на трапі: тато з донечкою на руках, і підпис "мы летим домой". Їх сім'ї було 10 років, в них було 3 дітей, всі п'ятеро загинули. Господи, чому так є? Віднесла квіти до російського консульства. Там є трохи квітів, іграшок. Як же то страшно. А більше всього злять деякі коментарі в соцмережах типу "так и надо". Як то так не мати серця??

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Останнє редагування: 1 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
  18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Kohaju ой , та то взагалі , на фб вже поширюють пости, що типу ну і рагулі ми, українці, нести квіти до посольства поскалям і так далі... Гидко від того.. Померли люди, звичайні люди... Діти...

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  19. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Киньте в мене посиланням що сталося... не можу знайти..

20. flame

flame невгамовний експериментатор

я вже теж начиталася фсякої фігні про то, що це помста москалям за Сірію і малазійський боїнг, що їх Бозя наказала і т.д. :girl_impossible: Це жах, які ж люди бувають "гнилі", так, я розумію, що багато людей пережили страшне горе в зв"язку з війною на сході, але як можна тішитися з чужої біди. Правду кажуть про те, що "ніщо так не тішить, як те, що в сусіда здохла корова чи згоріла хата".
    Ну і в мене є один забобон - я ніколи не фотографую ні аеропорт ні літак перед польотом. :girl_blush2: Можу тільки перед посадкою або коли літак вже сів. Знаю, що це дурниця, але так якось склалося:connie_pull-pigtail.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  21. iriwa

iriwa Особлива мама

Нині хочеться все трощити, і ревіти в подушку! Таке враження що всесвіт просто знущається з мене. Хочу розлучитися, покинути все і податися світ за очі. Сісти на краю океану і їсти одні банани. Хочу щоб мене не чіпали, незнали де я! Хочу бути незалежною від всіх, просто бути собою і робити те що хочу. Я не можу себе знайти в цьому житті, і те що маю то явно мало. Не можу знайти що маю далі робити бо для всіх моїх ідей нема або коштів або можливості. Безвихідь. Всі мої знайомі, чи бідніші чи багатші живуть в своїй хаті, мають здорових дітей, ЖИВУТЬ! А я як та приблуда, по зйомних хатах, нічого нема за спиною, лиш 2 немічних дітей. Незнаю. Заздрю всім у кого бодай діти здорові бо то нема гіршого! Я зла людина, ЗЛЮЩА! Я шкодую себе. Так, ШКОДУЮ! Бо більше нема кому. Чоловік мене не розуміє. Він незнає чому я досі не знайшла няньку для старшого, чому не навчилася їздити на авто, не розумію чому постійно в поганому настрої. А я й не хочу пояснювати, бо те що я не хочу їздити бо боюся того авто як дідько ладану то не аргумент для мого чоловіка який спить і бачить себе за кермом; і те що я не хочу щоб мою дитину бавила чужа тьотка бо дитина особлива і поскаржитися не зможе якшо що, і що вчити ту дитину навряд чи будуть так як то треба, то теж він не може догнати. Хочу змін, хочу ЖИТИ і бути собою. Почуваюся наче в пеклі, задихаюся...

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • мімімі мімімі x 1