Тема для плачу в жилетку, але... Лікарська жилетка-халат висить тут Педіатрична - у дитячому здоров'ї Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми. Там Вам витруть сльози , якщо не висохнуть у дорозі... А тут - допис. ********************** ЗІ: попередня жилетка висить тут
Я захворіла і сьогодні лікуюсь пришвидшеними темпами, щоб завтра вийти на роботу. Блін, ненавиджу той стан, коли ковбасить і ковбасить.
Така ж жилетка! Знов пішло загострення холіцеститу, як я мучилася... А все тому що я порушила режим харчування через свою дурну роботу і трохи стресів мала, і от сьогодні це все вилізло боком. Як я хочу бути здорова! Зараз трохи відійшла і збираюся на роботу. Сил нема. В голові і шлунку - пусто...
іЦе дійсно так, для всього потрібен час, з віком все стає на свої місця, але залежить чи ті місця не зайняті чимось іншим, а взагалі життя то не поле перейти, бувають всякі трафунки і випробування, але на то і наше життя. Будьте сильними і стриманими.
дуже люблю таку погоду, але погода не любить мене. В скронях тисне, хочеться закрити очі і лягти на подушку. А ніззя, я ж на роботі.
Поможіть порадою, не знаю як вийти з цієї ситуації. Занесла кравчині перед Великоднем !!! своє пальто, щоб зробила петлі. Обіцяла за тиждень зробити. До свят вона не зробила, коли я дзвонила, то сказала, що не може розмовляти. Потім мені передали, що у неї дитина попала в лікарню. В травні ми випадково зустрілися в місті і вона обіцяла подзвонити в четвер, мовляв треба пару днів, щоб доробити. Не подзвонила. Ціле літо пальто в неї. Зараз на мої дзвінки не відповідає, дверей не відчиняє. Осінь йде, ще й на весілля йти...Як я маю відібрати свою ж річ?
А є можливість зв'язатися з нею через спільних знайомих? Або спробуйте розпитати її сусідів. Можливо в неї справді щось сталося, але, в будь-якому випадку людина несерйозна. В мене була схожа ситуація: майже рік мені кравчиня шила вишиванку. Правда на зв'язок вона виходилаю
З такими майстрами мати справу то ціла нервотрьопка. Мені колись пару речей в ремонті одягу тримали 2 місяці, і щораз обіцяли що "через день-два зроблю, маю стільки замовлень і т.д.". Та майстриня видно набирала багато роботи, а потім робила старіші замовленя, або там де люди з скандалами підходили. Ми з нею теж сварились, і бачили як інші люди виясняли відносини. Ледь вибили назад свої речі, якось вона їх зробила, але часу пройшло стільки, погода помінялась на ті речі. Більше я в ту майстерню не ходжу, знайшла іншу, яка мені підійшла. Ваша майстриня може теж з таких, а якщо в неї якісь обставини, то все одно маж вийти на звязок і повернути речі. Дзвоніть, питайте сусідів, знайомих, щоб якось вийте на неї і тоді конкретно ставте ультиматум: "Мені потрібне моє пальто і то вже!". Інакше не знаю як з такими говорити.
Подзвоніть з іншого номеру або попросіть чоловіка/подругу, щоб до неї сходили (якщо вона їх в обличчя не знає). І нехай не вступаються, доки не заберуть Ваше пальто. І взагалі, я в щоці, від того, скільки навколо нас безвідповідальних людей. Шила сукню на випускний. Прийшла в березні. Випускний - в липні. Як відчувала щось, назвала кравчині дату за тиждень до справжнього випускного. В результаті забирала сукню вранці в ту суботу, в яку "типу мав бути випускний". Інша кравчиня (знайома, до речі, і дійсно добра кравчиня - не одну річ раніше в неї шила, але або їй корона виросла, або вона реально зашивається з кількістю замовлень і тупо забуває, що хто просив) зіпсула мені вишиванку (я просила V-подібний виріз, а ще краще трішки подумати і придумати, як втілити одну мою ідею з вирізом. І я наголошувала, що тільки не квадратний виріз, бо маю таку форму плечей, що квадратні вирізи - геть не моє, плечі здаються ще ширшими). Приходжу на примірку - і канєшно!!! вона врубала саме квадратний виріз. "А що Ви хочете? Тут взір вимагає тільки квадратного!". Типу вона взору не бачила, коли я їй віддавала то в роботу. Але мене життя не вчить. Віднесла їй на розкрій чоловічу вишиванку, яка мала бути а-ля класичної чоловічої сорочки. Але мене, як і минулого разу, дуже "уважно" послухали, і розкроєно мені було під класичну вишиванку. На хвильку, за тканину я заплатила 460 грн! Коли я насмілилася запитати - кес ке се? мені сказали, що так буде краще, вона потім при пошитті все зробить ок. Ага, канєшно, розмріялася - "При пошитті". Особисто мене, як клієнта, вона втратила назавжди, як і мої рекомендації (за 3 роки нашої співпраці я відправила до неї не менше 10 нових клієнтів).
Та я вже такі методи придумувала, що сценарій для детективу можна писати... дзвонила з різних телефонів, знайомі дивуються чого вона так робить, ніколи ніхто нічого не казав. В неї нічого не сталось, дитина ходить в садок, вона вдома робить ремонт. Ще маю надію на маму своєї начальниці, вони в одному будинку живуть, попрошу її - може видере, іншого слова вже нема (((
В Вашому пальто навесні замєчєна не била? На думку спадає 2 варіанти: зіпсула Вам річ, тепер не знає, як вийти з ситуації. І не обов"язково при роботі зіпсувала. Наприклад, дитина каву вилила (ттт). Або їй річ так сподобалася, що вона вирішила її залишити собі.
теж думаю що зіпсувала - спробуйте прямо запитати,зрештою, в міліцію погрожуйте звернутися,до дільничого -може, не захоче такої слави та Ваша кравчиня.
Ще є 3 варіант - вона вже так забрехалась тим не браттям трубки і ігноруванням - що їй стидно просто віддати ваше пальто, боїться вислухати все що про неї думають...
Думаю, в цьому випадку би передала кимось або знайшла інший спосіб. Ну і, зрештою, для мали бути якісь причини. Не просто ж так їй "встрелило".
Спочатку не мала часу то зробити, потім вже забила на то все, потім стало соромно що так довго того не робила, не брала трубку, бо думала що от-от зробить...Після того вже соромно що не зробила і не брала трубку, і взагалі - така безвідповідальна...Є така категорія людей(((
Прокинулась з ячменем на оці. А півтори годинки тому так зістрибнула з ліжка, що здається зламала мізинчик на нозі. Дівчатка,хто мав такі оказії? На що схожий біль? Мізинчик припух, трішки червоніший, ніж інший. Рухати ним боляче і якось "важко". А біль така дуже пекуча. Надіслано від мого Transformer Prime TF201, використовуючи Tapatalk
тріщина, швидше за все. але рентген я б з робила, бо на морі мені зрісся як хотів, маю горбик в томк місці,