Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

дали мені мою наукову плату...знову без індексації..і то тк мене щось обурило, я все розумію, але то і так трудно матреіально (є люди, яким значно гірше ніж мені) але якось собі розраховувала на тих пару сотень... ех, всьо, то сигнал мені до мого підробітку, так що кондетрка-випічка-солодощі ждіть мене, будемо активізовуватися)

• мімімі мімімі x 1
  3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я індексацію з березня чекаю, я вже в думках потратила ті гроші, а їх так і не дали. Дехто вже відверто сміється з мене, що досі вірю, що вона таки буде)))

• Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

5. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ех, мали бути чудові кілька днів сімейного сільського відпочинку, а вийшло чорт-зна-що...Всі по черзі сварилися одне з одними й плакали...Апогей №1 - розбите скло в нових кімнатних дверях (й де то тепер ремонтувати/міняти?...)...А сьогодні - апогей №2 - я наїхала на якийсь гострий камінь, пробила колесо...Сказала при Саші купу-купезну нецензурних слів, за які тепер соромно...Та й взагалі, поводилася істерично + середульший й найменша плакали..Сонце пекло, коров"ячі какашки попри дорогу воняли...Ну й бонусом - незрозуміла дуже сильна висипка на личку в моєї принцески. так її шкода...Завтра йдемо до лікарки..........

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  7. Dominika

Dominika Well-Known Member

ууууу, не знаю чи сюди писати, чи в тему "забилам би..." свого кота... Поцарапала котяра мені чоботи. Мала необережність осінні чоботи сховати не в коробку, а поставила в куточку в шафі. В результаті маю "покоцану" вгорі халяву одного чобота. І то якраз в час, коли нові витрати ой як неактуальні:girl_sad:. Тепер от думаю, чи можна на місці тих дірочок забацати в майстерні якусь аплікацію? Хтось таке робив?

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

нам ще з початку року почали виплачувати індексацію ( небагато, але краще так, ніж взагалі нічого...) і кожного наступного місяця збільшуючи...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Друзі нам часто проявляють те, що ми десь про себе самі думаємо...
    О, да)).
    А хіба її не всім забрали літом?
    Закон ж вийшов. Нє?

10. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Можна. Мамі в чоботі шкіряному прогризла дірку миша:). То на тому місці зробили дуже акуратну квіточку, відповідно так само на другому. То досить гарно дивиться.

• Інформативно Інформативно x 3
    • Креативно Креативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Якось так мені на душі не по собі. От знаходжусь я у стосунках три (!) роки і таке враження, що нічого в мене не виходить. Тиждень-два все добре, а потім знову я плачу і страждаю. І ті самі граблі, що і в минулому. "Залюблюю" партнера до напівобмороку. Але чому нікому не потрібно моєї любові, такої, яка вона є? Де ж тут логіка? Чому я така зробилась? Для кого?

Останнє редагування: 27 Серпень 2015
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я цю статтю напам'ять вже вивчила. Перестала контролювати, власницькі замашки відкинула геть, не дзвоню, не проявляю почуттів. Але для мене це не я, а хтось інший. Таке враження, що я себе втрачаю. :girl_sad:

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  15. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Шукала болячки в малої, а знайшла в себе. Що то за біда зможу дізнатись аж за 5днів. Так страшно...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Як би там не було, але фраза "Чем меньше женшину мы любим, тем больше нравимся мы ей" насправді діє . Тому, мені здається, що не варто зразу ж показувати партнеру всі прояви любові. Потримайте його трохи на відстані, будьте не зовсім холодні, але й не зовсім відкриті до нього. Проявляйте свої почуття тільки частково, для підтримки та "розпалюванн" почуттів.

Але якщо після тривалих стосунків партнер не сприймає Вашої любові та відношення до нього, то це просто не Ваш партнер. Тому не засмучуйтесь, бо Вашу людину Ви ще зустрінете у майбутньому.

17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Але якщо НІХТО не буде її сприймати? :girl_sad:
    Тобто чи варто тут змінювати свою поведінку чи партнера?

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Якась напасть на нашу родину. Спочатку з чоловіком халепа, тепер зі старшим малим... ну то жах... Маєм знов біду стоматологічного характеру, знов світить наркоз, вже третій.. Хоч сідай та й плач.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

21. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Мені здається, у Вас занижена самооцінка, і звідси така залежність від коханого.
    Думайте більше про себе і "полюбіть себе". Кохання - це прекрасно, але особистий успіх - це дуже не останнє діло. Ну і на успішних жінок по-іншому дивляться чоловіки. Повірте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3