Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Brigitta

Brigitta Well-Known Member

Не те, щоб "жилєтка"... Просто образливо. Мала сьогодні працювати в парі з однією дівчиною. Цю панянку знайшла моя співробітниця собі на заміну на кілька днів. В результаті та дівчина прийшла, стріпала мені нерви, обізвала мене ненормальною за те, що попросила її хоча б щось мені допомогти, заявила, що працювати не буде, бо їй не подобається, і пішла додому через 20 хв після початку роботи. Ввечері я подзвонила своїй співробітниці, попросила,щоб більше не присилала ту дівчину, бо вже краще працювати самостійно, ніж так. Не хочу переказувати всю розмову, але результат: та панянка все-одно прийде, знову нічого не буде робити, а мені ще й доведеться за нею пильнувати, щоб не наробила шкоди. І головне - платитимуть їй стільки ж, як мені, за саму лише присутність. З колегою сваритися марно, вона свято вірить, що допомагає мені. А мене уже починає тіпати від одної тільки думки про те, як пережити наступні 2 робочі дні. Відчуваю, що зірвуся, і нароблю дурниць... :girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 3
  3. Brigitta

Продовження історії. День пройшов ще гірше, ніж я могла собі уявити. Суцільне хамство і негатив. Керівництву поскаржитися не можна, бо ж та панянка на заміні "нелегально", тобто у випадку чогось мою співробітницю можуть за це попросити з роботи. Щодо співробітниці - сьогодні страшенно посварилася з нею через все це. Дружили вже багато років, а тепер, схоже, дружбі кінець. :girl_cray: Я вже просто не маю сили... І то ж треба було, щоб через якусь ледачу хамку мати тепер стільки проблем! :girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  4. Vinnytska

Vinnytska люблю....

А якби власники приїхали в той момент,коли "нелегальна" людина знаходиться на робочому місці в парі з вами, то кого би вони тоді попросили з роботи?Це ще добре,що нічим більше не закінчилось для Вас крім тріпання нервів.Я би не довіряла тимчасовій людині без погодження керівництва, навіть близько не хотіла би бачити, бо в разі чого відповідальність ще та.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. terezka

terezka котяка-вишивака

вас тим більше попросять з роботи, як дізнаються. бо "нелегалка" при вас знаходиться
    не робіть дурниць, кажіть напарниці все як є, нехай вона сама узгоджує то все з керівництвом, а не вашим коштом і за вашою спиною
    як новенька-тимчасова щось втне, то питатимуть лише з вас

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 5
  6. Brigitta

Справа в тому, що безпосередній керівник в курсі щодо заміни. І його всі ці зміни абсолютно не хвилюють, головне - щоб робота виконувалася, а хто її буде виконувати - то вже інша справа. А якщо довести до відома основного керівництва, то якраз тоді на всі порушення звернуть увагу, але й звільнень не уникнути. Тому доведеться і далі терпіти. :sad:

Останнє редагування: 22 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. terezka

terezka котяка-вишивака

мені одній то не "складається"? робота не виконується, скаржитись все одно не можна?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Brigitta

Робота виконується. Мною у подвійному об'ємі.

9. terezka

terezka котяка-вишивака

Так говоріть керівницву. Нехай вам виплачують подвійну ставку. Так не можна - працювати, боятись що звільнять типу подругу через типу заміну

Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. terezka

terezka котяка-вишивака

це теж може трапитись, що основне керівництво дізнається, ваше безпосереднє зробить "великі очі", подружка ні при чому, а ви будете крайньою

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  11. Женічка

Женічка Well-Known Member

то швидше від зуба залежить, а точніше від його коріння. мені видаляли шістку з гранульомою. ото я натерпілась. та нижня шістка мала коняче коріння. лікар в три підходи то викручував. як згадаю. а потім ще й не напхав туди якоїсь фігні, щоб рана передчасно не затягувалась. боліло мене те все ще добрих два тижні. дала жизні мені та гранульома.
    а коліжанці один з зубів мудрості долотом вибивали, не вилазив, ніяк.
    а, і ще. ну і що, що ви на ГВ. я теж буда на ГВ з гранульомою. пила і антибіотики і кетанов. при гв можна.

12. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Плачу, бо бридко. Сидять типу друзі і вчать мене жити, дітей виховувати (сама я навіть коли маю думку на рахунок їх дітей-мовчу). Тут тре було відлупити, тут взагалі розбалували. А то нічого що я з 3 дітьми ( 2,7р ,4 і 7років)а в них по одній і дітям вже далеко за 10 літ. Може я не ідеальна мама, але ніколи собі не дозволяла коментувати поведінку інших дітей і рівень їх вихованості, рахую в кожного по різному, і в кожному віці по різному, +в декого є бабусі дідусі, а ми не маємо такої опції. Кароч, поплакалась і йду до дітей, я їх дуже люблю і нехай весь світ зачекає.

Надіслано від мого SM-T116, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
  13. Sanfina

Sanfina Member

банальна заздрість:girl_yes: в них по одному, ще й великому, а у Вас аж троє, таких маленьких, гарненьких, я би заздрила:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Raven

Raven Мама малятка

Обмежте спілкування, раз то такі друзі.

15. sonyafortuna

Та то ,Слава Богу, раз в рік бачимось, сусіди і близькі люди кажуть, що мої хлопці гарно виховані. А діти вони як діти- бігають, бавляться, кричать.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@sonyafortuna, ваші оті друзІ, якби побачили мого,єдиного, то ваші дітки бивидались ім найчемнішими в світі!

• Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. sonyafortuna

Я любляча але строга мама, хочеться щоб хлопці чоловіками виросли, але вони ще такі смішні діти, ДІТИ!

18. ylicha

ylicha Well-Known Member

Я одного разу розмовляла з педіатром про поведінку дітей (в мене два урагана) і почула відповідь : якщо дитина робить збитки, бігає , бешкетує то це все нормально, а переживати потрібно якшо дитина сидить чемно і непорушно.
    --- дописи об"єднано, 24 Серпень 2015 ---
    І головний каральний орган в сім'і також мама.

• мімімі мімімі x 1
  19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Якось загадково розбилось шкло у дверці пралки... І що тепер: міняти шкло, дверку, пралку? А прання ціла гора...

20. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Rodionochka, запитайте в майстерні або на б.у. думаю,що машинку не варто.

21. sonyafortuna

Я дуже багато ще з першим перечитала літератури про виховання і зрозуміла що саме гірше це "ламати" дитину( те що з нами робили за ссср). Зрозуміло що дитина має мати і знати дисципліну, але точно не бути "зручною" дитиною. Мої дуже комунікабельні і мають купу друзів яких ще й приводять в гості, тоді це вже торнадо.

• мімімі мімімі x 1