Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

3. kraplynka

kraplynka реалістка

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

і нам так наша радить
    . якщо нема температури, то таки треба гуляти, але ми теж стараємось в суху погоду і ну щоб не активнічати так, як вони вміють)

6. Judice

Judice Закохана в гори ))

7. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Я просто в трансі:sad::sad::sad: донечка впала і вибила половину переднього зуба, та ще й увігнула в середину :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

8. kraplynka

kraplynka реалістка

Згадався мені анекдот як приходить олігарх до церкви, а біля образу стоїть жебрак і просить, аби Бог допоміг з роботою, бо на найнеобхідніше грошей не вистачає. Олігарх дістає пачку грошей, дає жебраку зі словами "йди додому, і не напрягай Бога своїми дрібницями".
    Багато в житті залежить від нашого суб'єктивного сприйняття. У всіх свої проблеми, різних їх порядок, і різне відношення до них. Всі матеріальні межі є дуже умовними, і їх можна дорозширяти до таких розмірів, що й до 45-ти можна не наважитися народити. Спрогнозувати всеможливі варіанти розвитку подій і фінансової успішності будь-якої сім'ї і так ніхто не може.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

В старшого впепрше бронхіт, бо він у мене такий моцний горішок, що нічого серйознішого, крім ГРЗ ніколи не мав, тому я це все так от сприймаю. Ну, і те, що я з ними сама, морально і фізично тоже важко, ну, але і тут тоже вже як є... може так все не буде.

10. invisible

invisible Well-Known Member

Як я вас розумію.... В моєї зубки передні кришаться, а недавно вона собі теж відколола частину одинички - вдарилася об раму велосипеда... Я сама мало не плакала...

11. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

сьогодні почуваюся якоюсь такою поганою мамою...
    завела донечку на заняття (тривають майже 2,5 год), за той час побігла з малим в поліклініку. відстояла майже 2 години в черзі... то окрема печаль... я б ту сімейну медицину :girl_devil: і всі на купі... потім нас скерували на процедури і дочекалися ми до того, що я не встигла забрати вчасно донечку зі заняття. зателефонувала і попередила вчительку, але вона не передала тій, що має останнє заняття... вийшло,що моя дитина залишилася сама, мама по неї ж не прийшла...:girl_sad::girl_impossible::girl_mad: добре, що та інша вчителька сама додумалася вийти погуляти з моєю дитиною, поки я стрімголов бігла з поліклініки... вони навіть ходили разом з моєю дитиною до нас додому... (ми живемо поряд). ще в житті не була такою мамою-зозулею...

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

В мене сьогодні настрій такий самий.
    Вкотре життя кидає то в одну, то в іншу сторону.
    Пішла понила кому могла.
    Підтримали.
    Стало легше.
    Живу далі).
    Головне, щоб то задоволення було.
    Бо важко діткам даються мамині думи про фінанси...

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Ніяк.
    Розставте пріорітети.
    Живіть по них.
    А все решта- або зразу в топку, або хай чекає кращих часів.

13. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

ну,до прикладу..прочитають багато, дадуть пораду,пожаліють...а далі??????? ми ж не змінемо за людину того ставлення,якщо вона буде тільки писасти на форум в жилетку. Ви ж з власного досвіду писали,як все можна змінити і як змінилось.... Ніхто за дописувачку не змінить ситуації!

14. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Все пов`язане...
    Головне дитина, але все, що я роблю(бізнес) то і є заради її благополуччя(на майбутнє)

15. Sera

Дівчата, щодо цього:
    Завтра буде пікет.
    То з пп.
    Хто може- приходьте.
    Я не знаю чи дійду, бо ще хвора(((.

16. YeS Svit

Душа не вхідні двері,щоб перед всіма відкривати! Тут фішка в тому,що тебе ніхто не бачить/не знає в більшості,інколи легше стає коли вискажеш комусь.

багато хто на форумі думає,що коли ти пишеш іньшу точку зору,то зразу ти проти тої людини чи хочеш образити чи ще щось....інколи треба пинька,щоб порухались....а так ті всі поради,як горох об стіну для деяких людей....з часом буде продовження :girl_sad: то вже так прогнозовано для мене

17. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

І до жилєткового, гоооорло болить і в носярі чую бацили починають вар"ювати.

18. YeS Svit

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А от в нас навпаки. Чоловік хоче, а я боюся.
    Та дитина то може особливо й не потребує, але якщо зарплата дружини - вагомий внесок в сімейний бюджет, є орендована квартира і нема продуктів з села? Я не уявляю, як би ми жили без моєї зарплати, бо лише оренда квартири - половина зарплати чоловіка, а ще ж плюс комунальні і батькам часом допомогати треба і їздити до них треба, а то витрати хоча б на дорогу, ми і з двома зарплатами вмудряємося з кредитки не вилазити.((

20. Sera

Полюбому без пріорітетів ніяк.
    Я знаю, про що пишу.
    Ну і якщо вже пішло про благополуччя- то турбуватися нам треба в першу чергу про власне. А дитяче вже докладеться.
    Бо то якось дуже вже приречено звучить.

Статус теми:
Закрита.