Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Я шо-то не зрозуміла. А яка різниця, кількість же годин у добі від того не змінилася? Дитина собі встає і лягає як раніше, як вона звикла, просто на годиннику інша цифра. Наприклад моя лягала в 23, вставала в 9:30-10, на денний сон лягала в 14-14:30. Тепер встає в 8-30-9:00, лягає на денний сон в 13-13:30, а на ніч засинає близько 22. Для чого вводити другий денний сон? Мені навпаки так простіше, бо зараз рано темніє, ввечері вже довго не погуляєш, відповідно краще її раніше на ніч вкласти.

2. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Наша малеча перший раз прихворіла((((( Почала вчора покашлювати, сьогодні пішли до лікаря, горло в нас подразнене, слизова носа нябрякла, виписали нам ліки, лікуємось. Добре, що це тільки сам початок застуди, без температури.

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я тут тихенько похникаю...хник-хник

пішла жити далі:girl_cray::cry::girl_emo:

4. Маріка

Маріка Well-Known Member

Так тепер вся ця обстановка, що склалась на мене морально впливає, що я ходжу як мішком прибита. На роботу прийдеш - там депресняк і злість співробітників. Дома гнітюча обстановка. Я не знаю, що буде з роботою, чоловікові зарплату вже на 3 тижні затримали і теж невизначеність, ще більше як в мене.
    Він правда постійно повторює, щоб я не переживала, все буде добре. Але я не можу так. Мені потрібна впевненість, що справді все буде добре.
    Дійсно, що одна надія на Бога

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Гуляли в парку, малючка бігла, впала і розбила губу. В мене шок. Маємо тепер другу Анджеліну Джолі в хаті :)

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

достала та бюрократія, корупція. просто обідно, сидиш і опускаються руки. А найгірше що ніякої підтримки,а лише "ну а що ти хотіла?!"

7. raspberry

raspberry Well-Known Member

Десь місяць тому писала про дядька свого, що вода в легенях. Так от наші лікарі в онколікарні йому вже четверту степінь раку ставили і різати хотіли. Ми його в Німеччину на обстеження відправили. Купу аналізів йому зробили. Кажуть, що раку немає, а що з ним не знають. Кажуть, що не стикались в своій практиці з таким і що робити не знають! А він від болю мучиться і кров'ю харкає:girl_cray:

8. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Таке враження, що мене з багном змішали.... Ну що за ....

9. maric

maric Well-Known Member

В голові літають нехороші думки про своє особисте життя, про роботу про взаємовідносини з людьми - сам з себе в шоці(((

10. Tequila

Tequila Well-Known Member

І в мене - ті ж думки :sad:

11. AilataN

AilataN жива

О..оо.., бачу, що не тільки у мене осіння депресія рулить.
    Ще додався рядок новин, не дуже приємних, про смерті знайомих людей, про зміни в житті друзів, і не у кращу сторону..
    Додалися трабли по документам, звітністю, кілька гарних штрафів треба сплатити.......
    Вчора йшла , після поїздки по справам, і з горя купила сємкі, йшла і гризла, сумна і загрижена , і трохи запльована тими сємками ( ото село)). Порада : ніколи такого не робіть в угнєтьонном состояніі, бо одразу зустрінете і бувшу шефову, і бувшого, і ще купу людей, котрих в такому стані краще не бачити))
    як антидепресант можу порадити послухати музичку, якусь гнітючу ( ні в якому разі не веселу, бо це усугубить).
    Мене спасли пісні Квітки Цісик. Ну та, вони не гнітючі, але такі, до спазму душі, аж до болю в горлі. Під мій настрій то було саме то))
    Сьогодні я більш позитивна :)

12. Bonita

Bonita Member

І я тут збоку примощуся, щось останнім часом якийсь настрій паршивий, думки не надто позитивні, та й в загальному щось все не ладиться куда не глянь. А сьогодні взагалі так паршиво-паршиво після вчорашнього, чорні коти на душі шкребуться і не знаю чого хочеться більше чи то впасти в сплячку, чи то десь поїхати щоб нікого не бачити і не чути, чи то банально 100 коньячку? ех... а попереду ще цілий робочий день...

13. Shamna

Shamna Мамуся

Доця захворіла, вночі мала температуру і кашляє. Ніяк не виліземо з хвороби:sad:

14. Materynka

Materynka Well-Known Member

Куди не глянь все не виходить. З тою роботою чи то пак без роботи я вже не можу. Як мене то все дістало. З голоду не вмираєм, але я сама себе дратую, і оточуючих дратую, що сиджу вдома. Часом збиваюся з того, і взагалі нічого не шукаю. А тепер от думаю, треба якось до того діла активно взятися і таки знайти більш-менш підходяще. Після пари дзвінків у мене повна депресія.

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

Моє Его починає вириватись на волю. Хочеться більше часу на себе, але розуміючи, що це не можливо....стає ще гірше!!!

16. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Як мені набридло робити вже одне і теж саме і ніяк не можу закінчити вже той об'єкт...:sad:

17. Mammy

Mammy Well-Known Member

А мені останнім часом постійно бракує грошей :girl_in_dreams: розумію, що є проблеми знаачно серйозніші, але... маю чудову подію в грудні, на яку потрібні гроші, хочеться зробити діткам подарунки на свята, повіддавати борги і... чоловік працює так, що його вдома майже не буває... Трохи сумно мені з того, втомилась придумувати страви "из топора" і боюсь, що малий знову захворіє...
    А взагалі все не так і погано, тримайтеся :)

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

І мій малюк захворів(((.

19. Shamna

Shamna Мамуся

Я знову сюди. Невимовно зла і засмучена. Чоловікові постійно затримують зарплату, повинні були дати 15, а дали сьогодні. Можна було порадіти, але хочеться плакати, бо є одне велике "АЛЕ". Зарплату врізали на 25 відсотків. Ви собі уявіть людина працює, днює і ночує на роботі, старається заробити більше годин, а тут бац і така штука, 25% від заробленої суми не дали майже всій фірмі. І хіба то по-людськи? Ціни ростуть, гроші знецінюються. І про яке нормальне життя можна говорити? В мене просто нема слів...

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я тихенько тут понию і позлюсь. Я недовго, але тре... Дістало, як то кажуть.

Статус теми:
Закрита.