Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Куроче-тапки!!! В малої ангіна, свекруха поїхала по ліки. Будемо лікуватись. Бідолаха моя. Я щось так і чула, що щось все-таки не то, ще в п'ятницю вона хандрила. Ну що ж зробиш?!

2. Ari

Ari Well-Known Member

заплатила я 34 грн. штрафу+34 грн. держ. мито, але друга халепа, до виборів не встигну отримати(((((((((

3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Так по закордонному можна.

4. Ari

Ari Well-Known Member

якщо так можна, то це просто чудово.

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

гррр, вилетіла мені коронка, вже втретє, цього разу з штрирем... Я то розумію, що вона тимчасова і кагбе була ще на гарантії, але тре було одразу той зуб вирвати і не морочити собі голову з тимчасовою коронкою.

6. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

І у нас зубна жилетка............
    Доцька вже зранку встигла пошкодити ( відламати) кусочок верхньої двійки((((((((( :girl_devil: :shout::girl_sad::girl_sad:
    (Навіть не знаю до чого....)
    Так тішилась її гарним , здоровим зубчикам, а тут таке(((((((((((((
    І що тепер нарощувати???

7. Naturals

Naturals Well-Known Member

І в нас:girl_cray:
    Вчора Вікусі полікували, ще один зуб а при огляді знайшли, ще дірки в 2 зубах(при чому 3 місяці тому, їх навіть близько не було), і знов чекає пломбування нас. Чого ж ті зуби так псуються? В нас такими темпами всі зуби будуть в пломбах.

8. flame

flame невгамовний експериментатор

Трохи поплачуся. В мене якась хандра страшна, нудить мене і болить голова. Не знаю чому, але не хочу їхати, точніше не хочу з дому нікуди вступатися. Ще ніколи такого не було, завжди в подорожі на крилах летіла, а тут як відрізало. Речі ще не спаковані, вчора пробувала, не пішло, сьогодні вже 3 рази підходила до того пакування. Чоловік в шоці, питається, що зі мною, а я сама не знаю. Тільки до валіз підійду починає мене нудити і руки трусяться. А треба, завтра в 12 треба з дому виходити. Зараз посиджу трошки, поплачуся тут і піду пакуватися.

9. Retaret

Retaret Well-Known Member

фсьо!! кАпец! накрилася гарна сукеня:girl_cray:
    сукеночка була темно синя з білим комірчиком і білими манжетиками на рукавах. Намочила щоб перепрати , бо ж хотіла вручну, щоб не зіпсути машинкою. А то все , що було білим стало в фіолетові плями від фарби, що облізла з синьої частини сукенки :girl_impossible: ваніш не поміг, та вже певно і нічо не поможе. А поносити мало шо встигла... і хто так строїт!!!:girl_mad:

10. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

І в мене похожа була ситуація з блузкою, на рукавах були сині вставки. Замочила її і гаплик(( нічого не помагає. А вдягнула я її тільки раз. Плакали мої 300 грн((

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А слабо комірець і манжети поміняти? :)
    В мами колись була синя сукня в білий горошок. А стала синя сукня з сірим горошком.

12. Retaret

Retaret Well-Known Member

залежить скільки то буде коштувати, сам я таке робити невмію ... та і просто прикро , що так відразу вийшло. То ж одяг купуєш не для того шоб вже після першого прання мати з ним купу клопоту

13. AilataN

AilataN жива

У мене все в порядку! Все добре, я сказала!!:girl_devil:
    запрягли? везу. Ще й з присвистом, ййухху:girl_crazy:.
    Голову в пісок заховала, щоб не бачити очевидного? гг. ну й не бачу. Але все під ніс сунеться, оте очевидне, навіть через пісок в очах. Піду, поглибше закопаюсь.
    бачу, що треба "ровер" кидати на переправі, інакше буду конячкою і далі ( а далі то значить страшні слова " навсьюжизнь").
    Фу, отакий непонятний допис((

14. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Так кепсько мені дівчата, так щось сумно, хоч плач. Нічого не клеїться, все йде шкереберть. А свій день народження я провела на похороні. Все, я вже більше так не можу. Чому, ну чому, все складається не так, як я хочу? Чому одні можуть мати все, а інші нічого? Ну хіба, я не заслужила хоч краплиночку щастя?А час біжить...Безжалісний час...Сиджу, реву...

15. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Давно це було ...
    мені сьогодні 16, стіл накритий , чекаю гостей - дзвінок в двері, телеграма, помер дідусь..Все що приготували- спожили нв поминки..Згодом, відзначаючи ДН, хтось згадував про той день..
    Мені 23 , завтра я за першу дружку а через 28 днів у мене весілля- прошу іншого дідуся підвезти мене , виходжу з кімнати , і він на підлозі- похорон замість весілля своє весілля довелось відкласти..
    Мені післязавтра 35...чомусь не хочу відзначати, але продукти купила...Помирає свекруха, похорон на мій дн- люди, які не знали, телефонували з вітаннями...ввечері ,коли всі розійшлись, згадали родичі про моє свято..
    Також задавала собі питання_"Чому я?" Але потім заспокоїлась ...ну просто так сталося...будете давати за здоров"я в церкві( через 1-5 років) дасте і за упокій близької людини..

Але будуть ще дні народження , свята, річниці......головне,шоб близькі та рідні були здорові та в країні настав мир і спокій...

Останнє редагування: 11 Жовтень 2014
  16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Але ж ви подумайте, хоч трошки і довелося відкласти радісні події, але вони таки відбулися!!!звичайно то неприємно було, але зате таки прийшли і радісні події. ми дійсно так часто зациклюємось на негативі, що не помічаємо багато хорошого.

17. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

В мене теж так було. Спершу бабуся (батькова мама) померла, за день до мого дня народження, тоді через кілька років, бабусиної(мама моєї мами) сестри чоловік, тоді через рік бабусина сестра. І всі за день чи два до мого дн. Принаймі ховали їх саме на день народження

18. kraplynka

kraplynka реалістка

Зла сама на себе. Мала мене впросила піти на святкування ДН, на яке вона дуже чекала і готувалася. Я піддалася, бо святкування мало бути у вузькому тісному колі добрих знайомих, а дитина фактично 2 тижні відсиділа вдома. Лікар сказала, що не дуже бажано, аби не підхопити чогось від інших діток, з якими буде бавитися. Заздалегідь передзвонила і перепитала, чи всі їх гості здорові, бо малій ще доліковуємо залишки пневмонії, і їй дуже небажано чогось нахапатися. Підтвердили, що всі здорові, тільки в одного малюка незначний нежить без температури. Коли ми прибули в гості, то з'ясувалося, що в малюка наче без температури, але не тільки нежить, але й конкретне покашлювання, яке було практично безупинним. Батьки дитини лиш казали, що то в нього тільки сьогодні почалося, що температури нема, і відбули все святкування до кінця. Може тре було розвернутися і піти, чи взагалі не йти ... Тепер хвилююся, аби в малої ті відвідини пройшли без наслідків :sad:

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

20. kraplynka

kraplynka реалістка

Статус теми:
Закрита.