Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Накрились всі плани на вихідні.
    Малий всю ніч кашляв. Здрастє дохтар, давно не бачились(((

2. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Я захворіла (((
    Немає голосу , болить горло і температура від 38 до 37.3
    і чому я весь свій вихідний тиждень лікуюсь , а в понеділок ж знов на роботу (
    Моя печалька :girl_cray:

3. Fast

Fast Well-Known Member

Маю одну печальку - 92-річну жіночку, яка вирішила, що я маю нею опікуватись. То є знайома моєї бабці. Бабця з нею спілкується постійно в телефонному режимі. Якщо потрібна була допомога то вона завжди зверталась до мого тата. Чоловік помер декілька років тому, а дітей нема. Щоб їй не було сумно, а бабціному внучатому племіннику (якось так) не жити в гуртожитку поселили до неї. Вигідно обидвом. Але він на вихідні їздить до дому. На даний момент мій тато за кордоном. І так склалося, що ця бабця на мені. Жіночка взагаліто живчик, до церкви ходить, себе повністю обслуговує, какби жодних проблем. Але вона любить до мене зателефонувати так в годині 10-11 вечора, а вчора подзвонила, що в неї тиск. Моя Мійка вчора ночувала у мами, то я з чоловіком до неї примчались. Викликали швидку, яку вона не хотіла - бо вона хотіла щоб ми залишилися наніч у неї і тоді все буде добре. Але швидка приїхала, тиск виявився не 200, а 180. Після укола взагалі нормалізувався і лікар сказав, що необхідності з нею лишатися нема.
    Сьогодні з нею розмовляла - все нормально, але я її мсю завести до якось лікарки яка її лікує ще з 50-го року, щому її не можна закликати додому незрозуміло, єдиний аргумент, що її незручно турбувати. А ще до неї телефонувала якась її родичка лікарка, але вона сказала, що до неї не треба приходити, бо приходить Наталя - тоїсть я. Питаю, чого так сказали, то вона відповіла, та в неї внучка не хочу турбувати. Короче дуже інтілігентна жіночка. Ну так от я думаю може то знайти якусь жіночку яка би ночувала в неї ну хоча б з суботи на неділю. Підскажіть може ви знаєте скільки така послуга коштує. Ну ж не буду я на вихідні лишати дитину в мами бо може знову попросять приїхати.

4. iriwa

iriwa Особлива мама

Ой дівчата, щось мені так страшно від тих подій в Україні. Нині була в Приваті, мала перевести гроші, то була шокована. Купа любей знімає гроші і закриває дипозити. Така страшна паніка. Всі кажуть про війну. А я як їжак в тумані, мені не віриться що то все відбувається насправді. І ніби тримаю себе в руках, але часом здається що пора пакувати торби і запасатися провіантом.

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

6. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Дохвалилася.... В чоловіка третій день температура... Нині--39,5.Голова йде обертом...Від подій в державі голова обертом ...А тут ще сюрпризи і сюрпризики...Дуже хвилююся ,коли в когось з рідних проблеми зі здоров*ям...Не можу себе контролювати. І гарантовано після таких хвилювань відшибає мені пам*ять на деякий час...

7. byzja

byzja New Member

і мій вже знов хворий, ще місяця не минуло, і тут знов здрастє, я якась цікава, то голова болить то горло чую, малу відправила до баби бо останній раз всі від нього так набрались., шо місяць по колу ходило поки антибіотики не прийняли( одним словом я в шоці, завтра знов йдем до лікарки, шо то з ним таке, шо вітер не подує зразу хворий.... нема ради(((((( а найгірше шо ше попередні лікарняні не виплатили, так тепер знов треба лікарняне відкривати, а фінанси співають романси...........(((( Коли вже то всьо скінчиться???????????????((((((((((((((((((((

8. Маруся Іванова

Одним словом - грип

9. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Чоловіку 2 тижні затримують з/п, сьогодны взагалі сказали, що на місяць затримають ще, кажуть власник тримає гроші, бо коли війна він з ними втече закордон(( а то російська мережа спорт клубів... просто нема слів... ((( за що жити?! нікого то не хвилює...

10. byzja

byzja New Member

як я вас розумію.........((((((((((( сил більше нема, кажуть що не в грошах щастя, але ж як без них, за що жити, їсти, ще дитина мала,як біда, то зі всіх сторін........

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Малий знов встав о 6 годині. А нам йти в садок...а він не виспаний... Що там буде робити, не знаю.. І як то можна так рано встати малій дитині коли заснув в 12 ночі...

12. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Не знаю чи радуватись чи плакати...робота на яку я так чекала, накрилась мідним тазом, тиждень чекала поки мені повідомлять результат...що нажаль нічого не виходить, бо працівники тої компанії вистроїлись в чергу на свіжу вакансію, новим людям просто нема шансів, або дуже мізерні шанси там працювати(( чоловіку не дають зарплату, я неможу знайти роботу... :girl_cray:

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Малюк знову хворий :girl_cray: Таааак його вже шкода, біднесенького!!
    І я відповідно знову на лікарняному - навіть уявити не можу що про мене думають у мою відсутність колеги по роботі через щомісячні лікарняні.. От тут і "на лІцо" відсутність будь-яких бабів-дідів-няньок в нашому житті(((((

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

мій чоловік не може знайти роботу :girl_cray: Я знала, що то тяжко, але щоб тааак? Купа оголошень - обман, пишуть одне, а виявляється геть інше... при чому різні оголошення можуть бути від однієї "фірми"..
    Інші, нормальні, компанії набирали-набирали, але вже не набирають людей :girl_cray:
    На його теперішній роботі пооовний застій.. І бачу, що десь глибоко в серединіі він сподівається, що той застій закінчиться і тому не дуже вже я налягає... А я бачу, що таке ще від початку осені тягнеться (((і як то йому пояснити?

15. Маруся Іванова

скіко шукає?

16. Megan

Megan Well-Known Member

у мого теж глухо... все через ситуацію в країні і з валютою... не хоче Європа працювати з нами(((

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Plenilunio, ой, як я вас розумію...
    Минулого року я бувши вагітною всі жилєтки на форумі зревіла з тої причини.
    Оголошення по працевлаштуванню- один лохотрон, як не ручки продавати, то книжки/труси/косметику по офісах носити. Він і оголошення клеїв і реламки роздавав , хапався за все що тільки можна. І обманювали неодноразово. Ех, як згадаю, мороз по шкірі...
    Але Бог добрий і робота знайдеться. Не хилюйтесь, головне щоб матеріально була змога вижити в наш не легкий час поки ті пошуки тривають, бо у нас була повна клямка. Не хочу згадувати, мотрошно...
    Тримайтеся...

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Та поки недовго, але все дійсно

угу, ще вікна пропонувати. При чому, зараза, подають десятки таких оголошень, знімають різні офіси і вже дійшло до смішного, що чоловік декілька днів підряд попадав на "співбесіду" до тої самої "фірми" (так сказать)
    Пам'ятаю, Ви ж ще квартиру знімаєте... У нас є трохи тилу у вигляді мам, баб, але ж не хочеться на них надіятись тоді коли вже ми мали б їм матеріально допомагати, а не вони нам.... Тому фактично жити зараз будем на дитячих + продукти і комуналка з общака...

19. byzja

byzja New Member

мій так пів року шукав, толку "0", і то при тому шо всьо вміє робити, поки мама не знайшла, хоч щось, то зараз тримається того, минулого місяця дали останню допомогу на малу, тепер тіко 130грн., шоб їм добре було, і на шо їх хватить?, як подумаю шо далі буде то аж сльози на очі виходять, може, дасть Бозя, якось викрутимось, а як.....?????????????????

20. Siania

Siania Love Life

Дівчатка, тримайтесь, скоро весна, всі повилазать зі сплячки, дасть Бог, справи в Україні підуть на краще. Зараз у всіх застій і криза через той долар. Трошки почекайте, а там потепліє, економіка піде в гору і робота знайдеться. Але пошуки припиняти не можна і опускати руки.

Статус теми:
Закрита.