Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

то все емоції, мине час і заспокояться, повірте, потім ще самі до вас в гості напрошуватись будуть, цікаво ж знати як там ті "бендери". Але то буде не скоро, має пройти час, хоча б рік-два

2. Люша

Люша Well-Known Member

мене рідний дядько з тіткою, зі сльозами на очах питали -"как ты до такого докатилась?!!! у тебя же бабушка русская!!" - я нічого не змогла їм довести, все що я їм кидала відео -постановочне, люди продажні. Вони не чують мене. Рідні люди, які виросли у Львові, кожного року тут бували - називають тепер всіх фашистами, та кажуть "вон у нас же тоже было, на Болотной - всех постреляли, разогнали и дальше спокойно живём". Я не маю, що їм казати після цих слів... Вони ж нормальні люди, чесні, добрі, порядні - що з їх головою???

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

4. Bonita

Bonita Member

В мене є знайомі з Донецька, Миколаївської обл., Кіровограда - так от там реально люди зомбовані, головне що в принципі всі розумні з вищими освітами по роботах, але постійні новини з їхніх "правильних" джерел інформації на майдані фашисти-бандери і інша шваль, чесну і нещасну міліцію б'ють, закидають коктейлями молотова і... банками з сечею, а вони навіть не захищаються і такого роду новини їм поширюють постійно. Скільки ссилок я не кидала на всі події, скільки не пояснювала все марно. шкода і сумно від такого.
    А от знайомий з Росії має кардинально іншу думку, завжди цікавиться що в нас відбувається, новини свої не дивиться, бо журналістам вже давно не можна вірити в Росії. Дивується з Криму які так рвуться до Росії, тай в загальному активно підтримує майдан. А думки про захід = фашисти-бандерівці-нацисти і інший бруд навіть не виникають.

5. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У мене бабця тут... То як тільки заходить розмова про те чого Росія так намагається вплинути на Україну, про те що там і у нас на сході показують неправдиві сюжети, то таааак починає ображатись, нервувати і відстоювати рос. народ.... Пояснення, щодо того що ніц не маємо проти народу, лиш масмедія і влада щось чудить не допомагає.
    А коли почались заворушення, то вже збирала речі повертатись в Росію, бо десь по якомусь каналу почула що росіян і російскомовних будут арештовувати і виселяти (у нас ктб і є і рос канали, які вона дивиться).
    Щойно ще одна неприємна розмова була ((( і так морально тяжко від того що будь-яке слово в підтримку революції і про те що відбувається вона сприймає в штики...

6. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, та що тут казати.. Наша бабуля і прогресивна, як на свій вік, і розумна, а майдан взагалі не розуміє. Не розуміє чого люди там стояли і тд. А про яника то взагалі, каже що він не винен. На питання "Чому?", відповідає - "Бо він так сказав" !!!! І то жінка яка жеве у Львові, в 80 з гаком вивчає англійську мову, користується інтернетом і активно використовує скайп для дзвінків і переписок з родиною і друзями!!! Але той аргумент "бо він так сказав" мене вбив. Тож в неділю мала розрив мозку.
    Ну і щоб по темі, то виявили в ту ж таки неділю, що тато чоловіка курить 4 блоки цигарок в місяць!! І то при тому що лікар йому взагалі заборонив курити, бо у свекра рік тому був інсульт, і є пухлина в мозку.
    Чи то я чогось не розумію, чи то світ зходить з рейок?

7. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Були сьогодні в меді з тими зубами. То якийсь капєц!!! Оказується у всьому винна цицька!!! От мені цікаво, щоб ті лікарі казали, якби не признатись, що годуєш?
    Як добре, що є цицька і на неї можна сперти свою некомпитентність. Не вірю в медицину. Сплакалась наніц. Замкнуте коло...

8. olangel

olangel Well-Known Member

Останнє редагування: 26 Лютий 2014
  9. dasha

dasha Well-Known Member

Нам також коли з"явилась дірка в передніх зубах, лікарка сказала, що від ГВ і треба ставити на ньому хрест, бо через місяць розпрощаємось з зубами. Але я після того годувала ще десь 1,5 року. Правда не признавалась і на консультаціях боялась щоб не поліз часом цицькатись, бо грозили що не будуть лікувати. І нічого нам далі не попсулось. Я зробила висновок, що головне це періодичне фторування профілактика Тус-мус і добра гігієна рота, тобто чистіть постійно самі бо дитина сама гарно не вичистить. А грудне вигодовування теж певна профілактика зубів наприклад вночі від пересихання, що спияє карієсу і це доведено.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Після відлучення, якщо вже є тенденція до псування, то стан зубів навпаки різко погіршується. Тому з такими порадами наших світил треба вважати.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ГВ у поганому стані дитячих зубчиків звинувачують не лише наші стоматологи. У багатьох зарубіжних країнах стоматологи вважають, що особливо нічні годування дітей віком старше 6 місяців призводять до псування.

12. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчата, в мене свекри, які живуть у Львові (!) дотримуються такої ж позиції. Кожні вихідні, коли йдемо до них з ночівлею таке випробування!

13. dasha

dasha Well-Known Member

14. olangel

olangel Well-Known Member

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

17. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

І я знову до вас.Був майстер до лічильника електричного...Задоволення обійшлось 298 гривень... в касу.І ще + 99 експертиза лічильника.А виглядає на те ,що пробило обмотку на глибинному насосі...Експертизу лічильника будемо робити (гроші ж заплачені ).Якщо проблема в насосі ,додаткові клопоти і гроші ...Вчора ж зламалась дверка в секретері ,вирішили обрізати дерева ,зламалась електропила.І як фінальний акорд --- ввечері зламався новий замок в нових вхідних дверях. Але думаю ,що побутові проблеми ми вирішимо ,ГОЛОВНЕ ЩО ВСІ ЗДОРОВІ !!!

Останнє редагування: 26 Лютий 2014
  18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Свекруха пошкодила ногу моїй собаці((( Ніби не зламана нога, але собака кульгає і не може на неї стати. А я не маю з ким залишити дитину і відвезти собаку до лікаря((( Плачу, бо мені її шкода (вона як моя дитина старша), лежить біднятко і дивиться на мене. :cry: :cry:

А ще мені розвалився чізкейк, коли перекладала його з форми. Я мільйон раз його робила і ніколи такого не було, а тут розпався на 3 частини. Добре, що купила шоколад для глазурі, то трошки позамазувала і склеїла ну розвалюху. :girl_cray:

19. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Зле мені. Дуже зле. Які там діти, які плани.. Вчора стягували новеньку тюль, стрічка така моцна, як накрохмалена, нитка тяжко йде, навіть чоловік каже. Взялися разом, а я не можу, і все, хіба по сантиметру, по складочці. Аж впріваю біля тої стрічки. Муж в нервах, що я "не так беруся", і т.д. Не хочу навіть казати йому.. Все гірше і гірше мені з тою спиною, з кінцівками..То що виходить - я його надурила про своє здоров"я, як заміж виходила (бо й таке було сказано колись)? Але ніколи ніяких проблем через спину не мала раніше. То може тре було не народжувати, чи що?? Лікувати боюся, чесно, щоб не стало гірше, бо мій випадок ще дуже позитивний, а після операцій буває геть зле. Отаке.

Статус теми:
Закрита.