Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

треба здати загальний аналіз крові і аналіз на каогулограму ( швидкість згортання). І на консультацію до спеціаліста.Поява синців і носові кровотечі- це парафія гематологів. Якщо це у вас траплялося і раніше- це може бути індивідуальною особливістю (наприклад, підвищена ламкість судин, які близько підходять під шкіру)- наприклад у мене синці з являються від найменшого чуть сильнішого натискання пальцем на руку або коли кульок повішу на зап ясток)- але так було завжди. Якщо ж це зя вилося саме зараз- то треба звернути пильнішу увагу, бо може свідчити про певні нові процеси в організмі. Простий аналіз крові хоча б здайте ( а ще краще- розгорнутий). Але обов язково.Бо описані симптоми є і однією із перших ознак і серйозної проблеми.

3. Ariel

Ariel Well-Known Member

Мене вчора вкусила бджола.:girl_cray:
    Біля правого ока. Розпухло пів лиця:shutup:
    Я просто красуня:8:

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. zetta

zetta Well-Known Member

Жанно, слухай . Переключись трохи , ти зараз подвиг здійснила і відправила допомогу на схід , тепер дихай глибше . Напиши в щоденнику що потребуєш допомоги з дітьми , ну от диви більшість розуміє ситуацію , наприклад люди десь їздять на озеро , в зоопарк в меденичі ше там десь , може хто візьме одного малючка , іншого до мами і на тих дві години жени здати аналізи , і гуляти . Самій гуляти не тримаючи нікого за руку , не штовхаючи перед себе коляску , і без торби з продуктами . Годину передиху , спокою . Хвилину десь в церкві на молитву .
    Люди, зголосіться на допомогу для Жанни . Тих дві години посидіти з дитиною , побавитись і пригостити чаєм з реченням то найменше шо можна зробити один для одного .

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Тепер я мушу здійснити ще один "подвиг"- доробити останні замовлення по своїй темі і підшукати інше джерело доходу, менш виснажливе, клопітке і трудомістке, бо з цим вже все, остання точка кипіння, одним словом в теперішніх умовах не НЕ реально!

Загалом дякую за відгуки, дівчата, до лікаря обо"язково піду, але кров з носа починає текти тільки коли я сильно нервуюсь і голосно кричу, чи сильно плачу. Синці реально побачила тільки нині, вчора мала сильний стрес цілий вечір...

Малого старшого не можу нікому дати, бо шибеник ще той, полюбляє вириватись і тікати, а наші вулиці які- пес, машина, люк, яма і т.п. Я сама інколи собі не довіряю, коли з ним гуляю. Часто за серце люди хапаються, а я то й поготів. Андрій в колясці встає на рівні ноги, ремені безпеки ні за що в житті.:) То вилазить сам собі на ходу, то ше шось.
    От був би наш тато...
    Ви знаєте, дівчата, отокво живеш з людиною, думаєш та що там, тато собі як тато, муж як муж, а коли втрачаєш на певний період часу, воно все вилазить. Тепер стало чітко зрозуміло ким був він в нашому житті, вихованні дітей, та навіть тому ж побуті... То як та передача "Хата на тата"))), тільки виходить якась хата на маму.:)
    Бережіть своїх чоловіків, якщо вони зараз поруч, обминайте гострі кути стороною, не сваріться по дрібницях. Це все такі дурнички, реально. Цінуйте кожну мить життя проведену разом, бо вона того варта. Я це зрозуміла лиш під час тої останньої спільної прогулянки перед його поїздкою в АТО. Тепер навіть на те місце, де ми тоді всією сім"єю гуляли піти більше не можу, боюсь спогадів і знову того дурного остраху, що це більше ніколи не повториться...
    І оцей камінь на душі, ком в горлі, який є поооостійно, навіть якщо я і посміхаюсь. Життя ділиться на від дзвінка до дзвінка, від смс до смс з постійно банальним набором слів "все нормально".

А ще серце країться, коли малий біжить на оцю рекламу, знаєте, де каже воїн про маму, типу я завжди буду тебе захищати, і кричить:
    -мама, то тато?!
    -ні не тато, синку, то просто дядя
    -а де наш тато? я хочу, щоб татко повернувся, я скучаю за татком...
    -наш тато в армії, він герой, він захищає нашу Батьківщину.
    А душа в той момент сто разів обливається кров"ю і ти вкотре ковтаєш той противний комок щоб не заревіти при дитині.

Так і живем...

Останнє редагування: 14 Серпень 2014
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Путін сказав, що вже скоро...вірити чи новий пункт плану???!!!

8. karioka

karioka Well-Known Member

то читати важко,...сльози на очі...
    банальщина, але ТРИМАЙТЕСЬ! Ви молодець! Бог все бачить...молімося і віримо що все буде знову добре!

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Привозьте до мене ,хоч на цілий день!!!

10. Людок

Людок New Member

Жанна, а може хтось зможе прийти до вас і побавити малечу вдома? Можливо хтось з дитиною ровесником старшого, щоб було ім цікаво?
    Можливо, піти навіть іншим шляхом, зібрати кошти на оплату мінімально няні/помічниці?

11. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Жанна, я Вам написала в карму, що можу карапуза Вашого старшого брати до себе деколи. З моїм їм буде весело)))

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Прийшла від стоматолога, а карма кишить різними пропозиціями.)
    Зато маю тепер ще одну жилєтку (ну, скільки можна, ага..)), позбулась я зуба, затягнула з тим, бо то не було як вирватись, то моя добре знайома і по сувмісництву стоматолог, котра "латає" мені зуби практично по собівартості була у відпустці, тому таки вже прийшлось рвати. Ще мені капіляри в очах порозтріскувались, кума зауважила... Певно точно щось з судинами, на наступний тиждень здам аналіз, обіцяю.
    Тепер щодо діток, то я така перестрашена, що віддати комусь на прогулянку трохи буде страшно, не тому що не довіряю, не подумайте, просто я прекрасно знаю що моя дитина може вчудити. А от до нас в район приїжджати, побавитись, скласти нам компанію- прошу дуже.:)
    Ще раз дякую всім за підтримку.
    Я буду триматись моцно купи, обіцяю. Лиш може періодично прийду сюди понити, то вже так мусить бути...

Останнє редагування: 15 Серпень 2014
  14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

:sad::sad::sad:важкий сьогодні день. мало того, що в малої 39 температура, то ще й я розбила термометр. та ще й так, що на пів кімнати розлетівся...

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені якось так нині прикро на душі і гидко... Ох, чого ж є люди такі безхребетні, такі дурні? Найкращий друг мого чоловіка, ще зі шкільних років, наш дружба. Завжди був такий круть-верть і багато я до нього мала претензій, але завжди приймала і не давала своїй особистій думці вплинути на наше спілкування, не обмежувала спілкування чоловіка з ним. Але от нині він мене розчарував до кінця... Злизався (пробачте на слові) з тотою Бадоєвою, ну та фіг з тобою, кому до того діло? А як опублікували його з нею в таблоїді, то з того часу його в фейсбуці понесло, мало не щодня нові фото їхніх мордочок, так ніби ще не всі побачили, що він з нею (і чим хвалитися??). А нині ще й підписав фото па рускі, курче, хлоп з франківська, багато років живе в Італії, але чомусь саме мАскальська мова для нього крута і престижна (ну бо а нащо ж ще людині переходити на чужу мову, як не щоб попонтуватися?). Обідно ледь не до сліз, бо замість того, що мати власну гідність, то отакево чмо... Свою думку я йому під фото написала, та він швиденько все підтер, ну і добре. Головне, що мене він зрозумів. І головне, що чоловік також вражений неприємно.

16. mitla

mitla All You Need Is Love

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та мені чесно всерівно на них, мені не всерівно, коли українець не має своєї гідності і поваги -гордості за свою рідну мову. А тіки но його фото попало в маси, то одразу відчув свою псевдозначимість і для рускіх друзєй пісать начал..

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

він з Франківська, а не зі Львова

18. mitla

19. Людок

Людок New Member

Моі сусіди чекають тіло свого внука з АТО. Точніше, тіло вже в Харкові. Всьо решта фігня порівняно з тим, що хутін пуй.

20. mitla

Статус теми:
Закрита.